TRANSFORMASI ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG

Transformasi Zon Kekayaan Agung Anugerah Agung

TESTIMONI

Testimoni Terbaru Program MahaRaja Pamungkas Zon Kekayaan Agung (17/04/2012)

Assalamu’alaikum,

Alhamdulillah.Info Warga Anugerah Agung saya telah dipermudahkan kesulitan selama ini dengan pembayaran invoice yang agak lama iaitu RM100K daripada pihak pelanggan. Alhamdulillah pelanggan tersebut pula mendapat hujan rezeki dan dipermudahkan transaksi perniagaannya. Permasalahan syarikat diresolusi satu per satu. Alhamdulillah dengan berkat istiqamah pengamalan keilmuan dalam Maharaja Pamungkas  Zon Kekayaan menampakkan keberkesanannya dalam tempoh masa yang agak singkat dan peluang perniagaan lebih terbuka. Zon perniagaan telah menular ke pelanggan baru dan pola perniagaan semakin terbuka ke setiap penjuru zon perniagaan.Tindakan saya mengubah perancangan dengan mendalami ilmu langka yang telah diijazahkan oleh Mahaguru lama saya adalah tepat dan berkesan. Apa yang berlaku kepada saya pada waktu ini dengan keajaiban yang agak luar biasa atas keizinan Allah Taala dan berkat ibu bapa serta  guru-guru yang mendoakan kejayaan perniagaan saya.

Permasalahan syarikat diresolusi dengan begitu tertib sekali.Kekuatan keilmuan ini merebak kepada saudara sejiran saya di kampung yang turut mengalami permasalahan perniagaan seperti saya.Alhamdulillah beliau juga turut mendapat hujan rezeki dan teknik perniagaan beliau telah diubah dan perniagaan semakin bergerak positif.

Akhir sekali harapan saya agar Anugerah Agung terus maju dan menjana pembangunan umat Islam khasnya demi kepentingan Islam sejagat.

Ikhlas :

Hairil Azhar Bin Razali

-Kemaman,Terengganu.

Testimoni 24/03/2012)

Assalamualaikum,

Alhamdulillah bersyukur kepada Allah Taala kerana memberi kekuatan dan semangat baru dalam meniti arus kehidupan yang amat kritikal di kala menghadapi kesulitan dan ujian daripada-Nya.Untuk info Warga Anugerah,saya sebenarnya mengambilKursus Maharaja Pamungkas Zon Kekayaan Agung Terdasyat Abad 21-Tahap Tertinggi pada 13,14& 15/01/2012.Ujian begitu dasyat yang saya hadapi sehingga terpaksa mengubah perancangan saya dengan serius dengan menggali ilmu Warisan Langka yang telah diijazahkan oleh Mahaguru lama saya,Dr.Rizal.Segala daya dan ikhtiar telah saya lakukan secara zahir namun hasilnya masih gagal.Dengan ikhtiar secara kebatinan yang begitu murni keilmuan Warisan Langka telah menampak keberkesanannya dalam tempoh masa yang singkat sahaja.Teknik dan pola pemikiran berfikir,zikir pernafasan yang begitu seni nilainya,penekanan kepada aura positif,pasrah dengan ujian Allah,menggali kekuatan zahir& batin diri sendiri,minda bawah sedar,keberkatan doa dsb.

KEBERHASILAN DAN BUKTI NYATA DENGAN KEIZINAN ALLAH SWT

Alhamdulillah dari sudut perniagaan,satu kekuatan magnet telah berlaku dimana penghutang telah membayar hutang RM 40K(EMPAT PULUH RIBU RINGGIT) dan hubungan sesama perniagaan semakin akrab.Ianya membantu bukan sahaja perniagaan sendiri malah perniagaan teman yang lain juga.Hubungan teman seperniagaan yang telah lama menyepi kembali bercantum,peluang perniagaan semakin terbuka,idea dan konsep perniagaan dikemaskini dan permasalahan perniagaan diresolusi satu per satu.Tindakan ekstrim diambil untuk mencegah daripada berlakunya sebarang gangguan dan hambatan dalam perniagaan dengan pendekatan berzikir dan berdoa serta kembali kepada-Nya.Mengkaji kelemahan diri,bersikap positif dengan permasalahan perniagaan dan berikhtiar untuk melakukan yang terbaik dalam perniagaan di pelbagai dimensi.Pola perniagaan automatik terbuka di setiap penjuru perniagaan dan turut membantu perniagaan keluarga.Hala tuju dan target perniagaan terbuka di kebanyakkan lokasi perniagaan.Alhamdulillah…..

Ketika proses pembelajaran bersama Dr.Rizal,saya masih ingat lagi detik ketika mendalami  zikir pernafasan.Lampu di tempat saya belajar dengan tiba-tiba memberi respon dengan kekuatan halilintar bertindak balas dengan lampu secara on/off.Satu himpunan tenaga dalaman bercantum dengan kekuatan luaran menyebabkan kekuatan yang amat  luar biasa berlaku.Peristiwa ini berulang kembali ketika proses pengamalan di tepi pantai ( Asma Suriyani ).Seolah-olah diri terangkat dan tangan di angkat oleh alam ghaib bersama kekuatan milik Allah bersama doa yang dipohon.Satu keilmuan yang begitu baik diamalkan iatu puasa mutih.Mensucikan zahir dan batin menguatkan daya ketajaman kashaf,gelombang tenaga ke tahap maksimum dan memberi impak pada pola kehidupan.Ilmu yang dianugerahkan oleh Dr.Rizal begitu mementingkan dispilin, kualiti dan bersifat kekal.Ilmu kebatinan yang telah ada dengan secara automatik disikronisasikan dengan begitu rapi.

Pembukaan titik rahsia lathoif dalam tubuh badan dan pengijazahan secara langsung dengan Dr.Rizal terasa seperti satu gelombang ombak yang kuat tenaga yang dialihkan kepada saya.Ilmu yang telah dialihkan boleh diguna automatik.Program ini banyak menekankan pendekatan doa dan kebatinan secara hakikat.Rahsia ciptaan manusia dan kekuatan yang Allah anugerahkan tanpa kita sedari.Satu kupasan modul kitab keilmuan yang amat tinggi nilainya dari segi tatacara keilmuan dan kelas pertama keilmuan dan keluar daripada paradikma pemikiran sebenarnya.Keilmuan zon kekayaan adalah ikhtiar  ke arah mencari keberkatan,kelimpahan rezeki sehingga 7 keturunan dan bersih dari sebarang unsur negatif/hitam.Aset yang telah lama terpendam dalam diri sendiri dibangunkan dengan menggunakan ilmu-ilmu milik Allah dan diberi bimbingan sebaik mungkin oleh Dr.Rizal.Terima kasih kepada Mahaguru Dr Rizal kerana kesudian menawarkan keilmuan yang begitu tinggi nilainya semoga apa yang telah dicurahkan mendapatkan keberkatan daripada-Nya.

Encik Hairil Azhar Bin Razali

HP: 0129975123

-Kemaman,Terengganu.

TESTIMONI IBU DUIT KAROMAH AGUNG(10.11.2010)

‘Alhamdulillah’….Dengan izin Allah Yang Maha Kaya dan Maha Agung,tanpa saya sangka hari pertama terima ibu duit saya telah mendapat rezeki yang tidak disangka-sangka sebanyak RM1,980.00 hadiah dari rakan!itu baru hari pertama!Hari kedua pula tiba-tiba saya mendapat kembali wang hutang dari 3 orang kawan dan saudara yang berhutang dengan saya. Hari ketiga pula saya mendapat projek yang bernilai RM40,000.Malah bukan itu saje kelebihan ibu duit ni. Kini setelah seminggu saya menggunakannya antara kelebihan yang dapat saya rasakan adalah diri saya menjadi semakin tenang,berwibawa,berkeyakinan,disukai orang,kawan,malah musuh pun kini menghormati saya! Rezeki makin luas dan mewah,dapat bersedekah,dapat bayar zakat,dapat beri mak ayah duit menunaikan haji dan nak buat sesuatu juga lancar dan mudah. Impian dan hajat juga tercapai!Syukur sangat-sangat kepada Allah.

Bagi anda diluar sana,tak rugi ada ibu duit Anugerah Agung ni!Berbaloi!Rasailah sendiri kehebatan keizinan Rahmat Allah ni. Nasihat saya jangan lupa bersedekah,tolong keluarga kita supaya jadi lebih berkat.Insya Allah..

*Muhamad Affendi Bin Zaabar.

Taman Seri Sentosa,Tangkak,Ledang,Johor.Tel:017-7555074.Boleh hubungi saya untuk bukti nyata!*

INFO TAMBAHAN:SAUDARA MUHAMMAD AFFENDI TELAH MENGAMBIL PROGRAM IBU DUIT KAROMAH AGENG PERINGKAT 4

TESTIMONI PENGALAMAN NYATA PENGGUNA MENGGUNAKAN IBU DUIT KAROMAH AGUNG ANUGERAH AGUNG (IBU DUIT KAROMAH AGENG ANUGERAH AGUNG PERINGKAT 1)

Alhamdulillah, marilah kita sama-sama merafakkan kesyukuran ke hadrat Allah Taala kerana dengan limpah rahmat, kurnia dan rezeki daripada-Nya.

Ucapan terima kasih kepada Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D. kerana memperkenalkan ibu duit Anugerah Agung kepada diri saya. Sedikit sebanyak dengan mengambil ibu duit Anugerah Agung ini berlaku perubahan sedikit demi sedikit kepada diri saya terutama dari segi kewangan.

Sebelum bertemu dgn ibu duit Anugerah Agung ini saya selalu kesempitan wang terutama pada hujung bulan. Alhamdulillah setelah bertemu dengan ibu duit Anugerah Agung ini, hujung bulan kini adalah hujung bulan yang menceriakan saya dengan pendapatan yang hampir mencecah RM3,000 (Mac2011) dan yang pastinya bulan hadapan dengan tersusunnya kerja-kerja sampingan yg kian datang, pendapatan saya Insya Allah melebihi apa yang dapat pada bulan ini(ibu duit Anugerah Agung Peringkat Pertama). ALHAMDULILLAH… ALHAMDULILLAH… ALHAMDULILLAH…

Satu perkara yang begitu memberi impak dalam kehidupan saya; sebelum ini nak dapatkan kerja luar atau sampingan agak susah, kalau dapat pun nak laksanakannya agak susah dan pelbagai halangan yang terjadi… hingga membuat kan diri begitu hampa dan berputus asa, tapi sejak kebelakangan ini ALHAMDULILLAH orang yang cari saya untuk bagi “job” (kerja dalam bidang penyiaran) walaupun nilainya kecil tapi ada saja yang datang.

Dari segi kehidupan sosial harian pula memang banyak perubahan yang berlaku, jiwa bertambah tenang, senyuman x penah lekang dari mulut ini, sentiasa berpikiran positif dan banyak lagilah yang terjadi, anda perlu merasakannya sendiri dan menikmatinya dengan penuh rasa syukur. 😉

Yang terakhir pesanan kepada mereka yang belum dan ingin memiliki ibu duit Anugerah Agung ini… “jangan tunggu lama-lama..!” kita berusaha untuk menjadi yang lebih baik, Allah Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang! Berdoalah kepadaNYA, mintalah apa yang kita inginkan… Insya Allah!

Selain berdoa apa yang kita inginkan, hati dan minda kita perlu POSITIF, jangan dah berdoa lepas tuh dok tanya “boleh ke?” “Layak ke kita minta nih?” ALLAH MAHA PEMURAH… buruk yang kita minta, buruklah yang kita dapat… baik yang kita minta, baiklah yang kita dapat.

“Maka sesiapa yang mengerjakan kebaikan seberat zarah, nescaya dia akan melihat (balasan)nya. Dan sesiapa yang mengerjakan kejahatan seberat zarah, nescaya dia akan melihat balasannya.” ( surah az-Zalzalah ayat 7-8)

Jadi, tanamkan Minda POSITIF dalam diri kita. “Apa Yang Kita Fikir Itu Yang Kita Dapat” (Law of Attraction; nak tau lebih lanjut kene jumpa Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D, heheheh)

Jamali Abu Hassan
Setapak, Kuala Lumpur
010-792 7736
Testimoni 7/3/2011


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s