TRANSFORMASI ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG

Transformasi Zon Kekayaan Agung Anugerah Agung

RAJA PELARIS PERNIAGAAN / PELARIS KAROMAH AGENG ANUGERAH AGUNG TAHUN 2012(TERBARU)

Leave a comment

RAJA PELARIS PERNIAGAAN / BISNES AGUNG ANUGERAH AGUNG TERDAHSYAT ABAD 21

PROGRAM RAJA PELARIS KAROMAH AGENG SUPER DAHSYAT ANUGERAH AGUNG

Anda mempunyai bisnes, perniagaan….???

 • Adakah bisnes anda sekarang sedang menghadapi masalah..?

 • Banyak Saingan dan sering kalah dalam mendapatkan tender,proposal dsbnya…?

 • Banyak Hutang,hutang bank,hutang kad kredit,Hutang Ah Long…??

 • Pelanggan semua cabut lari…??

 • Anda sering mengalami kerugian dan sering ditipu…???

 • Perniagaan banyak halangan dan rintangan…??

 • Bisnes Anda bangkrup,muflis dan blacklist…???

 • Perniagaan Online Internet Anda tidak mendapat sambutan..?

 • Kedai Anda tidak dikunjungi pembeli,datang satu dua orang sahaja bahkan kadang kala sampai seminggu takde pembeli…???

 • Dan 1001 masalah bisnes yang akan  atau sedang anda alami…!!!

Dan tanpa sebab yang jelas serta tidak tahu kenapa tiba-tiba perniagaan anda merosot,jatuh bangkrup padahal tempat, pemasaran, dan iklan sudah sangat memadai..!!! tidak selamanya Perniagaan yang anda jalankan itu berpijak pada logik akal dimana jika tempat, pemasaran, atau management itu bagus, maka usaha itu akan lancar…!!! tapi tunggu dulu…..!! tidak semua usaha yang dilakukan dengan management bagus akan lancar……!!jika terjadi seperti itu yang anda perlukan sekarang adalah sebuah pelarisan..!!

Pelarisan adalah suatu ikhtiar yang di pakai untuk melariskan suatu perniagaan atau bisnes,jual produk,barang dagangan dsbnya sehingga tanpa anda mengetahui sebabnya secara ajaib,tiba-tiba orang yang melihat dagangan anda boleh jadi tertarik dan langsung membeli barang yang anda jual.

Kenapa hal ini boleh terjadi…??? kerana dalam produk yang anda jual dan diri anda itu terdapat aura yang boleh jadi redup, sehingga dengan ikhtiar pelarisan ini membantu memancarkan aura usaha dan diri anda yang redup sehingga boleh menjadi terang dan bersinar lagi, sehingga orang yang tadinya tidak berminat dengan barang anda akan menjadi sangat tertarik dan langsung membelinya.

Pernahkah anda melihat sebuah kedai yang besar, bersih, dan rapi namun pengunjungnya sangat sepi…??? pernahkan anda melihat sebidang tanah yang strategik dan murah namun sulit sekali laku…??? Mungkin itu adalah salah satu efek yang di timbulkan kerana aura bisnesnya redup. Jika anda mengalami hal demikian..tungggu apalagi..??SEGERA IKUTI PROGRAM RAJA PELARIS AGENG SUPER DAHSYAT ANUGERAH AGUNG

Mempersembahkan kepada Anda……

RAJA PELARIS KAROMAH AGENG SUPER DAHSYAT ANUGERAH AGUNG

Program Raja Pelaris Ageng Super Dahsyat Anugerah Agung  ini bermanfaat khusus memajukan sebarang jenis bisnes, menarik pembeli, agar mudah dapat pelanggan, perniagaan laris, bisnes kian maju berkembang, dsb.

Program Raja Pelaris Bisnes Super Dahsyat Anugerah Agung ini berupa perisian spiritual dalam bentuk keilmuan,Tasbih,Kapsul Pelaris,Cincin Pelaris dsbnya, yang sudah kami ritualkan secara khusus sehingga dapat anda miliki dengan cara mudah, selamat, praktikal, tanpa pantangan, dan tanpa kesan sampingan sehingga apapun usaha/ bisnes anda insya Allah akan barokah.

Program Raja Pelaris Bisnes Super Dahsyat Anugerah Agung yang kami tawarkan adalah produk layanan spiritual untuk mempercepat penjualan apa saja (produk/tanah/ rumah/ kenderaan/ dsb) agar segera laku terjual dengan harga bagus, scanning tempat perniagaan, datangkan daya tuah tinggi agar cepat mendapat keuntungan.

Program Raja Pelaris Bisnes Super Dahsyat Anugerah Agung memberi solusi mempercepat bayar Hutang, menarik rezeki dan harta kekayaan dari segala penjuru mata angin, rezeki yang tadinya sukar/ sulit  akan lancar kembali, rezeki akan datang dari dengan sendirinya tanpa diduga, laksana air mengalir yang tiada henti, mendatangkan harta Kekayaan Dunia.

Rahsia ilmu Raja Pelaris Bisnes Super Dahsyat Anugerah Agung ini akan memberi solusi  AMPUH, MUSTAJAB DAN MUJARAB kepada anda, bagaimana caranya membuat semua orang  membeli setiap apa yang kita jual,baik secara langsung mahupun jarak jauh/Online di internet.

”ILMU RAJA PELARIS SUPER DAHSYAT ANUGERAH AGUNG, Pelarisan Karomah Hikmah Ilmu Spiritual cara paling mudah untuk mengatasi segala masalah hidup anda lahir dan batin,bisnes merosot/ bangkrut,banyak hutang dll. Cepat, singkat dan halal, penuh berkah. Rahsia satu-satunya dalam kehidupan manusia, ilmu Raja PeLaris Super Dahsyat Anugerah Agung yang mampu mengubah hidup anda serta memberi solusi dan…REZEKI & PELARISAN TANPA BATASAN.!

Hanya menggunakan method AMALAN RAJA PELARIS,secara  Dahsyat mendatangkan pembeli/ Klien/pelanggan dengan CEPAT. Bahkan anda lakukan itu cukup di rumah/tempat perniagaan anda sendiri,tidak perlu pergi ke tempat makam,tidak perlu pergi ke kubur,Tidak menggunakan jin/ilmu hitam/sihir dsbnya.

Ya.. anda cukup mengamalkan Rahsia Raja Pelaris di rumah sendiri/kedai/gudang dsbnya,yang terpenting sekali anda sudah mempunyai produk yang siap anda jual.

”Cuba Anda Bayangkan Berapa Banyak Hasil Penjualan Atau Wang Yang Bakal Anda Perolehi Jika Produk / Perkhidmatan yang pada ketika ini sedang anda jalankan menjadi lancar,laris dan berkembang Tanpa Hambatan dan rintangan.!”

BAYANGKAN JUGA berapa banyak pendapatan yang akan hilang sia-sia,jika perniagaan/service yang anda tekuni pada ketika ini terhambat tidak ada penjualan/tidak laku. Untuk itu sekarang adalah waktu yang tepat untuk berubah,wujudkan impian menjadi kenyataan dengan memiliki rahsia ilmu Raja Pelaris Super Dahsyat  Anugerah Agung.

Insya Allah Atas izin Tuhan YME, Raja Pelaris memiliki daya ghaib yang sangat ampuh,Memancarkan Daya tarik Pembeli dari empat penjuru mata angin,siang/malam 24 jam Tanpa Batasan.

Dengan Memiliki senjata Rahsia Ilmu Hikmah Pelarisan Agung Yang Dahsyat ini,Anda siap Untuk menjadi orang yang SUKSES..! Dan bebas dari Hutang.!!! Oleh kerana itu…Ilmu Hikmah Raja Pelaris Super Dahsyat  Anugerah Agung adalah sebuah ILMU Hebat yang HARUS anda kuasai…

Program Aura Raja Pelaris Karomah Ageng Anugerah Agung ini wajib dimiliki oleh sesiapa sahaja yang terlibat dalam sebarang jenis perniagaan,bisnes,usaha,berniaga,menjual produk,jurual,dsbnya…..ia ibarat sesuatu yang sangat berharga yang perlu anda manfaatkan disebarang tempat,situasi dan keadaan!!!

KUNCI ILMU RAJA PELARIS

“ANDA TERBELIT HUTANG DAN INGIN KAYA-RAYA”

KUASAI KEILMUAN RAJA PELARISAN AGUNG DAN KEREZEKIAN TERLENGKAP YANG TERANGKUM DALAM PROGRAM “KUNCI ILMU RAJA PELARIS”

TERBELIT HUTANG, SUDAH BENAR-BENAR TERDESAK, USAHA KESANA-KEMARI GAGAL, HIDUP MAKIN TERPURUK, BANGKRUP,BINGUNG & PENING KEPALA MEMIKIRKAN UNTUK MENCARI SOLUSI MENYELESAIKAN MASALAH PERNIAGAAN…???

“Barang siapa bertakwa kepada Allah, niscaya Dia akan mengadakan baginya jalan keluar. Dan memberi rezeki kepadanya tanpa di sangka-sangka. Dan barang siapa yang bertawakal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan yang dikehendakiNya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan kententuan bagi tiap-tiap sesuatu”(At-Thalaq:2-3)

Jika anda ingin rezeki mengalir terus menerus tanpa henti dengan cara yang halal dan diridhoi Allah, sudah saatnya anda menguasai KUNCI ILMU RAJA PELARIS SUPER DAHSYAT ANUGERAH AGUNG.

ALLAH SWT menciptakan manusia disertai dengan Rezekinya. Rezeki sudah ada sejak manusia tersebut lahir ke dunia. Allah memerintahkan manusia untuk mencari rezeki, kerana rezeki itu sudah ada dan diatur-Nya. Yang menjadi tugas manusia adalah bagaimana berusaha untuk menjemput rezeki yang telah disediakan oleh Yang Maha Pencipta. Dalam menjemput rezeki diperlukan ketekunan dan kesabaran. Namun sebahagian manusia ada yang tidak sabar dalam meraih rezeki tersebut,bahkan ada diantara mereka mencari kekayaan dan kesuksesan dengan cara-cara yang Sesat. Banyak sekali manfaat dan keberuntungan yang akan anda dapatkan setelah membaca, mempelajari, kemudian mempraktikalkan Rahsia Terlengkap Keilmuan Pelarisan dan Kerezekian yang terangkum dalam pengijazahan “Kunci Ilmu Raja Pelaris Agung” ini, diantaranya:

Memperlancar Datangnya Rezeki

Perniagaan meningkat pesat,kesejahteraan hidup terangkat dengan sangat cepat

Memiliki banyak pelanggan/klien yang berpotensi

Usaha / Dagangan Laris

Bisnes Maju Berkembang Pesat dengan keizinan Allah

Bebas Dari Hutang-Piutang

Meraih Kesuksesan / Keberuntungan secara cepat dan efektif

Mendapat Keberkahan / Kemakmuran

Mempermudah jalan keluar ekonomi(masalah kewangan)sesulit apapun masalahnya akan dipecahkan dan dicairkan.

Memajukan bisnes yang redup menjadi cerah / bersinar kembali.

Melariskan usaha apa saja yang anda miliki,lebih dahsyat!!!Dari pelarisan umumnya.

Mempercepat Anda dalam memperoleh kekayaan harta duniawi.

Hutang piutang cepat diselesaikan

Mempunyai hutang bertumpuk akan diselesaikan dengan cara magik/secara ghaib penyelesaiannya.

Memiliki Kemampuan Metafizik / Spiritual.

Berhasil atau tidaknya seseorang dalam mempelajari rahsia Kunci Ilmu Raja Pelaris Bisnes Super Dahsyat Anugerah Agung ini tergantung dari NIAT dan USAHA dari masing masing orang. Kami tidak menjamin anda akan langsung berhasil jika anda hanya membaca saja Tanpa melakukan tindakan Nyata untuk mempraktikalkan petunjuk dan langkah-langkah yang diajarkan.

Sekali lagi tetap harus ada usaha dan kesabaran dalam mempraktikalkannya, tapi kami menjamin jika anda memiliki niat yang tulus untuk berubah ke arah yang lebih baik, Insya Allah anda akan berhasil dan sukses.

INGAT: “Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum sebelum kaum tersebut mengubah nasibnya sendiri.”

Kunci Ilmu Raja Pelaris Agung Super Dahsyat Anugerah Agung ini khusus memuat ilmu-ilmu yang berkaitan dengan tatacara / ikhtiar mencari rezeki dan pelarisan yang berasaskan Ilmu Hikmah Spiritual.

Dasar umum keberhasilan seseorang dalam menjalani ilmu-ilmu hikmah termasuk ilmu-ilmu pelarisan yang berkaitan dengan rezeki ini:

1. Kesiapan hati yang penuh

2. Pemahaman perasaan yang baik

3. Kesanggupan akal yang sempurna.

4. Dalam mencari harta ada usaha lahir dan ada usaha batin.

Usaha lahir merupakan sebuah tuntutan, sedangkan usaha batin merupakan didalam menempuh sesuatu termasuk didalam mencari dan memperoleh harta. Banyak orang yang kerja dengan teori dan praktikal yang memadai tetapi tidak ada keberhasilan seimbang. Banyak juga orang yang berusaha secara batin kerjapun tidak, dimana hanya pasrah kepada Allah SWT dengan beribadah, beramal shaleh dan selalu berdo’a dengan tatacara baik tapi serba  berkecukupan kerana berilmu yang bermanfaat dan barokah.

Adapun kunci ilmu rezeki dan Raja Pelarisan Super yang akan anda dapat merupakan ijazah dari para Maha Guru,Kiyai dan para tokoh ilmu hikmah yang keberhasilan hidupnya dapat kita lihat bersama sebagai wujud usaha batin. Sebaiknya kita didalam melakukan usaha lahir, semisal bekerja yang nyata juga melakukan usaha secara batin termasuk melakukan amalan-amalan tertentu dengan tujuan keberhasilan usaha semata dari Dzat Maha Pemberi Rezeki.

Kunci keilmuan ini boleh dikuasai siapa saja (semua agama) khususnya bagi Anda yang mahu berikhtiar secara peribadi untuk mempelajari dan menguasai Rahsia Raja ilmu Pelarisan dan kerezekian yang terangkum dalam program Kunci Ilmu Raja Pelaris.

Di antara yang di ijazahkan kepada Anda dalam PROGRAM KUNCI ILMU AURA RAJA PELARIS KAROMAH AGENG SUPER DAHSYAT ANUGERAH AGUNG Level 1 antara lain:

 1. KUNCI ILMU RAJA AURA PELARIS KAROMAH AGENG SUPER DAHSYAT ANUGERAH AGUNG
 2. KUNCI AURA RAJA PELARIS BISNES
 3. ILMU KUNCI AURA RAJA PELARIS MEMBUKA & MENGAKTIFKAN AURA BISNES
 4. ILMU KUNCI AURA RAJA PELARIS MENARIK RELASI
 5. ILMU KUNCI AURA RAJA PELARIS MENGIKAT HATI PELANGGAN
 6. ILMU KUNCI AURA RAJA PELARIS MAGNET MENARIK PEMBELI
 7. ILMU KUNCI AURA RAJA PELARIS MENARIK PELANGGAN
 8. ILMU KUNCI AURA RAJA PELARIS MERAMAIKAN PELANGGAN
 9. ILMU KUNCI AURA RAJA PELARIS PENGISIAN PADA PRODUK BARANGAN TERUS DISUKAI PELANGGAN
 10. ILMU KUNCI AURA RAJA PELARIS MEMPENGARUHI CLIENT,HIPNOTIS BISNES VERSI AL-HIKMAH
 11. ILMU KUNCI AURA RAJA PELARIS SEGALA JUALAN/DAGANGAN APAPUN(ASALKAN HALAL) AKAN SUPER LARIS DAN TERPELIHARA DARI KERUGIAN
 12. ILMU KUNCI AURA RAJA PELARIS DIJAUHKAN / TERHINDAR DARI TIPU DAYA PARA PENIPU
 13. ILMU KUNCI AURA RAJA PELARIS MENINGKATKAN REZEKI DAN DAYA KEBERUNTUNGAN HIDUP
 14. ILMU KUNCI AURA RAJA PELARIS KHOTAMUS SULAIMAN
 15. ILMU KUNCI AURA RAJA PELARIS MAJU PERNIAGAAN
 16. ILMU KUNCI AURA RAJA PELARIS AMALAN PARA PENIAGA AGAR PRODUK/DAGANGANNYA LARIS DAN BERKAH
 17. ILMU BIO-MAGNETIC MONEY ANUGERAH AGUNG
 18. MEDITASI  MONEY  MAGNET
 19. HIZIB BIL FULUS

Dan ada 5 lagi keilmuan dalam PROGRAM KUNCI ILMU AURA RAJA PELARIS KAROMAH AGENG SUPER DAHSYAT ANUGERAH AGUNG ini yang akan diijazahkan kepada anda yang keseluruhan Kunci Ilmu Aura Raja Pelaris ini ada dalam 24 keilmuan Mustajab dan Mujarab yang bakal anda terima bila mengikuti program Raja Pelaris ini.Insya Allah

PROGRAM KUNCI ILMU AURA RAJA PELARIS KAROMAH AGENG SUPER DAHSYAT ANUGERAH AGUNG

JIKA ANDA BERMINAT INGIN MEMESAN KEILMUAN TERLENGKAP INI SEGERA  HUBUNGI KAMI !!!

CARA PEMESANAN

Untuk pemesanan, silakan Anda ikuti langkah-langkah cara pemesanan dibawah ini :

Maybank2u

MAYBANK

Nombor Akaun : 1111 8609 2917

Atas Nama : Mohamad Rizal bin Rosdi


Western Union

WESTERN UNION

Name : Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D
Address : No.1, Taman Sendayan Indah,
Lot 451, Block 17, Jalan Depo, Petra Jaya
City : Kuching
Province / State : Sarawak
Zipcode : 93050
Country : Malaysia

KONFIRMASI PEMBAYARAN

Setelah anda mengirim dana, segera kirim email konfirmasi pembayaran ke email :

masterrizal9000@yahoo.com dalam email anda, sertakan maklumat berikut ini.

 Nama Pengirim

 Bandar dan Negara

 Jumlah wang yang dikirim

 Tarikh pengiriman wang

 Nama Bank tempat anda mengirim wang

 MTCN / Nombor PIN (Apabila anda mengirim melalui Western Union )

 Tujuan pengiriman wang

 Alamat e-mail anda

 Keterangan lain jika anda ingin menjelaskan sesuatu.

YURAN KURSUS:

YURAN ASAL PROGRAM KUNCI AURA RAJA PELARIS ialah RM8886 untuk Level 1, Tetapi saya tidak sanggup untuk meletakkan YURAN KURSUS pada harga yang tinggi ini. Saya mahu pastikan anda benar-benar menguasai PROGRAM KUNCI ILMU AURA RAJA PELARIS KAROMAH AGENG SUPER DAHSYAT ANUGERAH AGUNG ini. Sebab itulah saya meletakkan pada harga yang paling istimewa khas untuk anda.

TAWARAN ISTIMEWA UNTUK MASA TERHAD SAHAJA!

Sekarang anda berpeluang mendapat PROGRAM KUNCI ILMU AURA RAJA PELARIS KAROMAH AGENG SUPER DAHSYAT ANUGERAH AGUNG LEVEL 1 ini yang bernilai RM8886 pada harga yang paling istimewa iaitu semuanya hanya RM500 (RINGGIT MALAYSIA LIMA RATUS ) sahaja.Promosi yuran kursus RM500 ini terhad untuk 1000 orang peserta pertama sahaja.


PROGRAM KUNCI ILMU AURA RAJA PELARIS KAROMAH AGENG SUPER DAHSYAT ANUGERAH AGUNG LEVEL 1:RM500(LIMA RATUS RINGGIT SAHAJA)

INGAT! Belajar 1 (satu) point ilmu program Kunci Ilmu Aura Raja Pelaris seperti diatas di tempat lain anda harus mengeluarkan modal belajar dalam beratus sehingga mencecah beribu-ribu ringgit. Dan Ingat lagi! Banyak praktisi spiritual yang sebetulnya hanya menguasai 1 (satu) point ilmu diatas berani buka rawatan dan laris disebut sebagai Konsultan Spiritual,Tabib,Specialist Pelarisan dll.

PERHATIAN:

Lebih menguntungkan bagi anda jika anda membuat pesanan sekarang juga kerana: pertama -anda akan menjadi salah seorang yang beruntung di antara berjuta manusia kerana mendapat peluang mendapatkan PROGRAM KUNCI ILMU AURA RAJA PELARIS KAROMAH AGENG SUPER DAHSYAT ANUGERAH AGUNG LEVEL 1; kedua – memesan Kunci Ilmu Aura Raja Pelaris Karomah Ageng hari ini lebih murah hanya sementara waktu dengan harga promosi. Tanpa pemberitahuan harga akan naik kembali ke RM8886 pada bila-bila masa. Kerana itu pesanlah sekarang juga selagi murah.

RAJA AURA PELARIS LEVEL 2(TERBARU)


Pelaris yang sangat dahsyat,segala usaha bertambah maju,berkembang dengan sangat pesat,sangat ampuh untuk mengatasi segala jenis usaha/ikhtiar yang mengalami kemerosotan. Pelarisan yang sangat ampuh ini sedang diburu oleh peniaga,ahli korporat,pedagang sehingga semakin laris,maju dan lancar bisnesnya,rezeki datang tanpa disangka-sangkanya secara ghaib dan nyata mengubah bisnes anda menjadi BESAR & SUKSES.

Tempat bisnes yang sepi,lesu,nyaris bangkrup lantaran ditinggalkan oleh pelanggannya dalam waktu sekelip mata akan kembali lagi ramai berkat daya pancar ghaib ilmu Raja Pelaris level 2 ini.Tidak semua orang memiliki ajian pelarisan seperti ini,tempat perniagaan yang pada mulanya penuh dengan pancaran daya ghaib energi negatif hingga para pelanggan enggan mendekati akan hilang dan penuh dengan pancaran daya positif yang mampu menarik pelanggan.Dan juga mempunyai pancaran daya ghaib yang akan memagari tempat perniagaan anda.Jika anda seorang peniaga,pedagang,pelaku bisnes kenapa tidak mencubanya.

Dapatkan daya ghaib Ilmu Raja Pelarisan Level 2 untuk ikhtiar menarik dan mendatangkan pembeli. Bermanfaat nyata dalam mempercepatkan penjualan di segala jenis usaha perniagaan anda. Menderaskan rezeki dari segala penjuru ke tempat anda.

Pengamal Ilmu Raja Pelaris ini disarankan memperbanyakkan amalan sedekah!!!

Khusus bagi Anda yang menginginkan:

1.Usaha meningkat,kesejahteraan terangkat dengan cepat.

2.Memiliki banyak klien/pelanggan yang berpotensi

3.Mampu meraih keuntungan secara cepat dan efektif.

4.Menjadi sales/marketers dengan penghasilan tak terbatas,dll

Berbagai keunggulan:

1.Menjadi magnet untuk menarik pembeli,Menderaskan rezeki yang lebih dari sebelumnya dan selamat bagi Anda dan siapapun dan telah melalui pengujian bertahun-tahun.

2.Halal/tidak bertentangan dengan ajaran agama,Daya ghaib Raja Pelarisan yang sangat ampuh untuk memancarkan aura pada pengamalnya,insya Allah

3.Dikasihi dan dicintai makhluk,Diberikan ketenteraman dalam rumah tangga(anak dan isterinya),Disenangi dalam pergaulan,

4. Mendapatkan kesaktian/kedigjayaan

5. Diberikan Allah rezeki yang berlimpah dan banyak

6. Mendapat perlindungan harta bendanya

7.Selamat dari serangan ilmu hitam

8.Selamat dari serangan orang jahat

9.Untuk kekuatan badan

10. Mendapat kecukupan barokah, karomah, fadhal.

11.Segala maksudnya dikabulkan oleh Allah Ta’ala.

12. Senantiasa mendapat pertolongan dari Allah SWT.

YURAN KURSUS:RM600


RAJA AURA PELARIS LEVEL 3(TERBARU)

MENDATANGKAN REZEKI BERUPA HARTA KEKAYAAN DAN WANG YANG BANYAK,

BERKAH SERTA KERAMAT

Tak perlu melakukan pesugihan atau azimat, cukup meminta rezeki kepada ALLAH SWT yang menjamin rezeki setiap makhluk. Melalui Rawatan Ilahiyah dan Amalan dibawah ini insya ALLAH :

1. Membuang energi negatif atau kesialan.

2. Memperbaiki aura kerezekian.

3. Cepat mendapat pekerjaan.

4. Melapangkan dan meluaskan rezeki.

5. Terpenuhi keperluan,harta dan kebendaan.

6. Menarik rezeki dan kekayaan tanpa batas.

7. Melipatkan hasil usaha dan bisnes.

8. Melariskan perniagaan sehingga tidak perlu pelaris.

9. Solusi melunasi hutang.

10. Rezeki berkah dan keluarga sakinah.

11. Mudah mendapatkan ilham atau petunjuk berkaitan dengan rezeki.

12. Pengasihan umum, disenangi semua orang, dicintai kawan dan disegani lawan.

Melalui rawatan Ilahiyah dengan media khusus yang pihak kami kirimkan serta mengamalkan Amalan haq Pelarisan & Kerezekian ini pertama kali dalam masa setengah jam, Insya ALLAH menjadi solusi haq dunia akhirat

Ilmu ini bermanfaat untuk menarik Wang secara nyata melalui Ritual yang sangat sederhana,mudah di Lakukan siapapun.insya Allah Mampu mendatangkan wang secara nyata melalui amalan luarbiasa ini. Ritual ini tidak menyimpang dari Ajaran Islam,kita meminta serta memohon tetap Kepada Allah SWT untuk memberikan apa yang kita inginkan/hajati.

Proses ritual sangat mudah,sederhana,tidak berat,lebih mudah dari semua ritual menarik wang yang ada di website kami ini.Sudah banyak sekali pengalaman ritual kurang lebih setengah jam sudah ada menampakkan hasilnya,bahkan ada yang lebih cepat.banyak juga yang merasa terbantu/berhasil dengan ritual ini.

Proses melakukan ritual boleh dilakukan di tempat khusus yang telah kami sediakan,boleh juga dimana-mana tempat asalkan bersih ataupun boleh dilakukan secara jarak jauh,Insya Allah hasilnya sama.Potensi keberhasilan mencapai 99.999%..

ilmu  Raja Pelaris ini bersifat seumur hidup,boleh untuk muslim/non muslim, paket keilmuan boleh dipesan secara jarak jauh.

Syarat melaksanakan ritual :

tidak boleh serakah/tamak,berniat membantu sesama,untuk membayar hutang-hutang anda,untuk modal berniaga/bisnes & bekal hidup.

Setelah di adakan Ritual pengijazahan ilmu dilakukan oleh Dr.Rizal sendiri samada jarak dekat /jarak jauh,untuk pelaksanaan ritual penarikan wang boleh anda Lakukan sendiri.Insya Allah dengan berkah amalan ini yang sudah teruji keampuhannya anda akan kaya mendadak,akaun bank dimana-mana,deposit wang yang banyak berlimpah ruah,sukses berniaga/berbisnes dan laris,hutang yang menggunung terlunasi dan keperluan hidup dapat dipenuhi dan hidup harmoni.

ILMU MENDATANGKAN WANG /REZEKI KEKAYAAN

Sebuah rahsia yang telah tersimpan beratus-ratus tahun yang lalu iaitu “Wang Ghaib” melalui produk rahsia ini kami ungkap,cara mendapatkan wang secara ghaib tanpa harus bertentangan dengan agama,jadi program keilmuan ini bukanlah mendapatkan wang dengan cara yang tidak halal.

Jika ada cara mendapatkan wang secara ghaib yang tidak halal seperti menggunakan toyol,ngepet dll,Maka pasti ada cara mendapatkan wang ghaib secara halal. Jadi melalui amalan ini kami paparkan semuanya cara memperoleh kekayaan tanpa bertentangan dengan agama dan 100% halal tanpa sebarang risiko dan selamat dunia akhirat.

WANG GHAIB adalah wang yang akan anda dapatkan secara ghaib/aneh,contoh:

 • Tiba-tiba anda menemukan setumpukan wang dalam bilik Anda
 • Tiba-tiba anda mendapatkan transfer wang banyak dari orang yang tidak dikenali
 • Tiba-tiba anda menemukan wang yang banyak disuatu tempat tanpa ada pemiliknya

Itulah contoh mendapatkan rahsia wang secara ghaib

Yang Jelas akan selalu beruntung dalam segala usaha yang kita tekuni. Fungsi doa wang ghaib juga boleh untuk pelarisan usaha,rezeki lancar dan berkah.

Pemilik ilmu ini tidak akan pernah merasa kekurangan dalam masalah kewangan selamanya.apapun Usaha kita, usahawan/usahawanita, pedagang,pebisnes,peniaga,restoran kedai makan,perniagaan besar kecil dll akan cepat maju,ekonomi pendapatan meningkat,rezeki mengalir tak henti-henti entah dari mana saja datangnya,cepat Kaya menuju hidup berkecukupan. ataupun yang masih tidak bekerja sedang menganggur akan cepat mendapat rezeki/pekerjaan.

Bila dalam keadaan terdesak akan ada wang misteri yang masuk ke dompet/akaun Bank kita.Wang/rezeki yang datang diluar dugaan anda/tak sebanding jika dibanding usaha kita,jangan tanyakan dari mana datang nya wang tersebut,ini dijamin halal boleh terjadi iaitu anugerah Dari Allah Yang Maha Kaya. Ilmu ini dapat digunakan Untuk Urusan Bisnes,Berniaga dll,Namun diSarankan Sekecil Apapun Usahakan Anda memiliki sesuatu bisnes sebagai wadah Tempat jalan Masuknya Wang.Untuk yang terdesak mengalami masalah Wang/bangkrup, masalah kewangan,terbelit hutang,rezeki sempit/susah rezeki dll,Amalkan lah ilmu ini.

Tak Perlu waktu yang Lama,cukup 7 hari Untuk kehidupan Rezeki Kita lebih baik lagi.Tidak ada ritual yang pelik-pelik/melanggar Agama.ilmu ini bukan Bank Ghaib,tidak menarik Rezeki anak cucu,tapi Jalan Penarik Rezeki diri sendiri & kekayaan kita,tanpa Risiko apapun dijamin halal berkah.

YURAN KURSUS: RM750

PERHATIAN:PROGRAM LANJUTAN KUNCI ILMU AURA RAJA PELARIS LEVEL 2(ISTIMEWA/ BOOSTER AURA RAJA PELARIS) DAN LEVEL 3(PAMUNGKAS AURA RAJA PELARIS) MERUPAKAN PROGRAM TERBARU DAN SEKARANG DIBUKA KEPADA UMUM . PROGRAM AURA RAJA PELARIS INI HANYA BOLEH ANDA PEROLEHI DI ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE.SETIAP KEILMUAN DALAM PROGRAM ANUGERAH AGUNG ADALAH BERBEZA,AMALAN BERBEZA,SEBAGAI CONTOH,JIKA PROGRAM YANG DIBUKA ADALAH PROGRAM ILMU GENDAM,JADI KESELURUHAN PROGRAM KEILMUAN DALAM PROGRAM TERSEBUT HANYA BERKAITAN DENGAN GENDAM SAHAJA,DAN TIDAK DICAMPUR ADUKKAN DENGAN KEILMUAN SEPERTI KEKEBALAN DSBNYA,JUGA SEBAGAI CONTOH ILMU PELARIS,YANG DIMASUKKAN DALAM PROGRAM TERSEBUT HANYALAH KEILMUAN TERPILIH KHUSUS UNTUK ILMU PELARIS SAHAJA,TIDAK DISERTAKAN ILMU TERAWANGAN DSBNYA,HAL INI PIHAK KAMI LAKUKAN ADALAH UNTUK PENYEMPURNAAN PEMBENTUKAN ENERGI BERDASARKAN KEILMUAN YANG DIPELAJARI,JADI HASILNYA NANTI MENJADI SANGAT LUARBIASA KEKUATANNYA DAN MANTAP,INSYA ALLAH!!!


BERIKUT DIBAWAH INI MERUPAKAN PRODUK AURA SPIRITUAL RAJA PELARIS KAROMAH AGENG ANUGERAH AGUNG YANG TERBARU KELUARAN EKSLUSIF ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE.

Produk-produk dibawah ini merupakan produk Pelarisan & Kerezekian berkekuatan tinggi dan hanya boleh Anda perolehi dan miliki di Anugerah Agung Spiritual Development Centre.Produk ini dilengkapi dengan Kitab Panduan/Manual Lengkap kaedah penggunaan produk beserta amalan khusus yang berijazah dan sangat ampuh dan Mustajab.


TASBIH KAROMAH AGENG ANUGERAH AGUNG

MENGUBAH KEGAGALAN MENJADI KESUKSESAN,PENYAKIT MENJADI KESEMBUHAN,KEMISKINAN MENJADI KEKAYAAN, RENDAH DIRI MENJADI PERCAYA DIRI

Setiap orang bila sedang ditimpa berbagai masalah,kesulitan-kesulitan hidup dan berbagai penyakit yang tidak ada petanda untuk sembuh, pasti akan berusaha untuk mencari pemecahan masalahnya baik secara zahir mahupun secara batin.

Bila usaha zahir gagal mereka mencari alternatif batin ataupun memadukan antara usaha zahir mahupun usaha batin dengan cara datang kepada orang-orang yang dianggap memiliki kemampuan yang disebut dukun,bomoh,paranormal,ataupun nama lain yang sejenis.

Kadangkala kita tidak siasat terlebih dahulu,asal iklannya bagus,pemecahan masalahnya murah,semua orang berebut-rebut datang termasuk anda tentunya,tetapi apa hasilnya?Yang sakit bertambah sakit tidak baik pulih penyakitnya,yang bermasalah bertambah susah,dan seterusnya yang mempunyai kesulitan tidak kunjung datang kemudahan.

Inilah fakta yang ada,dan anda pasti setuju. Untuk itulah dengan segala kerendahan hati untuk memberikan sumbangan amal kebajikan kepada seluruh masyarakat dunia saya persembahkan:”TASBIH KAROMAH AGENG ANUGERAH AGUNG”

“TASBIH KAROMAH AGENG ANUGERAH AGUNG”

Tasbih Ajaib luarbiasa Untuk Aura Memancar Sempurna

Foto sekadar Hiasan

Dapatkan Rahsia ilmu hikmah dan tirakat batin tingkat tinggi,khusus untuk persembahan yang tak ternilai bagi pendamba/pencari barang ghaib spiritual serta power batin dalam menghadapi persaingan hidup di abad moden ini.hasilnya Tasbih karomah Ageng energinya bekerja tepat sasaran mahupun cepat keberhasilan pada setiap harapan dan tujuan.Khasiat herba yang terkandung dalam tasbih karomah ageng memperbaiki seluruh sistem tubuh sehingga selalu sihat (ikhtiar penyembuhan penyakit kronik),penuh vitality,awet muda,penguasaan berbagai ilmu metafizik,spiritual hikmah dan secara pasti member perlindungan fizik mahupun ghaib.

99.9 % JAMINAN KEBERHASILAN

Dengan izin Allah SWT,dapat kami pastikan bahawa TASBIH KAROMAH AGENG ANUGERAH AGUNG ini adalah media spiritual hasil doa dan usaha yang terbaik yang kami lakukan dan Kami tidak berani membanggakan diri atas dasar apapun. Kerana semuanya adalah dari Allah, adapun kami hanyalah perantara saja, sedangkan Tasbih Karomah adalah sarana,dan selama pengujian energi tasbih alhamdulillah tidak mengenal kata gagal,fakta ini kami utarakan berdasarkan hasil pengujian/ eksperimen bertahun-tahun kepada pasien-pasien kami dan terbukti merasakan manfaat-manfaat yang luarbiasa yang telah membuat kehidupan mereka berubah menjadi lebih baik,lebih sihat,lebih berkualiti serta sejahtera.

Diantara manfaat,kesan positif dan perubahan yang dapat dirasakan secara nyata oleh orang menggunakan tasbih karomah Ageng iaitu:

 • Mampu menciptakan keajaiban dan keberuntungan seketika
 • Mampu menarik rezeki dan melipatgandakannya dengan mudah
 • Mampu menarik potensi kekayaan dari berbagai penjuru
 • Mampu meneutralkan hambatan-hambatan ataupun kesulitan hidup
 • Harapan dan tujuan hidup mudah terwujud
 • Mampu mengatasi masalah ghaib,santet,guna-guna
 • Mampu meraih kesuksesan dengan cepat atas usaha,karier,bisnes yang sedang dijalani
 • Terhindar dari fitnah zahir mahupun batin serta kebencian musuh-musuh kerja atau bisnes yang mengakibatkan masalah wang,rasuah ataupun Undang-Undang.
 • Dijamin Aura Anda  memancar sempurna bekerja automatik mengikuti langkah hidup Anda,Insya ALLAH!!!
 • Hanya dengan Redha Allah semua ini boleh tercapai.Tiada kata sempurna bagi umat manusia.Wajib bagi kita untuk berikhtiar dan berusaha. Bagaimanapun juga Allahlah sebagai penentu segalanya..

Sebuah tasbih yang terbuat dari Kayu Kauka Bermutu Tinggi yang telah diisikan dengan energy Ghaib HAQ berdaya tuah ghaib yang sangat ampuh untuk membantu hajat dan kepentingan manusia,khususnya dalam hal kerezekian dan pelarisan.Tasbih ini berisi energi alam murni yang dipadukan dengan kekuatan pengisian energi ghaib Karomah Asmaul Haq serta disepuhkan dengan amalan Daya Karomah Wali,Hizib,Asmaul Husna dsbnya sehingga memiliki power ghaib yang sangat kuat dan dahsyat.Tasbih ini dibuat berdasarkan pesanan saja,kerana kami tidak memproduksi secara massal agar kualitinya terjaga.


‘Tasbih Karomah Ageng Anugerah Agung ternyata sangat jelas serta jauh sekali perbezaannya dari tasbih lainya yang sudah ada di pasaran, insya Allah”Tasbih Karomah Ageng”telah dikunci dengan energy HAQ berkekuatan tinggi serta memiliki daya ghaib spiritual yang sangat Ampuh..!! & Super Dahsyat. Tasbih Karomah Ageng secara automatik memancarkan Sinar Aura dan pesona ghaibiyyah, serta perlindungan diri selama 24 jam siang dan malam tanpa batasan waktu dan berkhasiat multi fungsi.

‘’Tasbih Karomah Ageng”terbuat dari Kayu Kauka yang berasal dari laut merah:Tanzania,Sudan & Nigeria.Kayu Kauka memiliki keindahan dan kesenian yang tinggi sehingga menjadi kesukaan para Nabi dan Rasul Allah.

Kayu Pilihan yang sudah sangat tepat,serta memiliki Pancaran Sinar aura yang tinggi sehingga sangat sesuai untuk di miliki semua orang lelaki/wanita bebas pantangan.

“Tasbih Karomah Ageng Anugerah Agung ini dilengkapi dengan amalan Doa & Zikir dsbnya,tidak sekadar diberi tasbih sahaja melainkan dibekalkan dengan “amalan khusus zikir Karomah” untuk pelbagai hajat dan tujuan yang baik-baik dan positif dengan keizinan Allah SWT

HIKMAH MENGAMALKAN ASMA KAROMAH ZIKIR HAQ TASBIH KAROMAH AGENG ANUGERAH AGUNG

 • Meningkatkan kualiti iman dan tauhid, bahawa hanya kepada Allahlah sebaik-baik tempat untuk berlindung, berserah diri, dan memohon pertolongan.
 • Akan mendapat pertolongan dan perlindungan dari Allah, terhadap segala macam ancaman marabahaya, baik lahir mahupun batin, baik yang datangnya dari manusia ataupun syaitan, bahkan dari alam itu sendiri.
 • Akan mendapat keberuntungan yang besar baik di dunia ataupun di akhirat.
 • Manfaat pengisian ilmu asma karomah dzikir Tasbih Karomah Ageng Anugerah Agung berguna untuk keselamatan mutlak zahir dan batin,kekebalan lahir dan bathin, pengasihan, menolak bala musibah, kewibawaan, kerezekian, anti hipnotis, terpelihara dari santet,ilmu hitam,teluh,guna-guna dsbnya, awet muda, ketenangan jiwa dan lain-lain.
 • Banyak lagi fadhilah-fadhilah yang lain, hanya Allah yang Maha Mengetahuinya

Dahsyatnya TENAGA DOA

Doa merupakan kekuatan dan tenaga yang tiada taranya kerana ia berhubung dengan Zat Yang Maha Kuasa. Doa bagi seorang mukmin adalah senjata (wasilah) kerana tidak ada perlindungan dan daya kecuali dari ALLAH SWT. Doa adalah ibadah. Doa adalah senjata. Doa adalah benteng. Doa adalah ubat. Doa adalah pintu segala kebaikan.

Dari Ali bin Abi Thalib ra, Rasulullah Shollallahu Alaihi Wassalam bersabda: “Doa adalah senjata orang beriman, tiang agama dan cahaya langit dan bumi.

Kekuatan atau kedahsyatan doa bagi seorang muslim tidak dapat dinafikan lagi. Doa adalah senjata buat kaum muslimin, Ad Du‟au Silahul Mu‟min. Di saat canggihnya pelbagai mesin dan persenjataan abad moden ini, strategi dan kaedah peperangan, kekuatan dan kedahsyatan doa tetap tidak dinafikan dan hanya dimiliki oleh orang-orang beriman. Hal ini disebabkan orang-orang yang beriman selain daripada berusaha semaksima mungkin dalam setiap amal yang dilakukannya, dia juga tidak pernah lupa menggantungkan seluruh usahanya melalui doa kepada ALLAH Subhanahu Wa Taala. Doa adalah senjata buat orang-orang mukmin, yang telah ditauladankan dari para Nabi dan Rasul, para sahabat, salafus sholeh.

Doa itu mampu mengubah yang tidak mungkin menjadi mungkin, yang biasa-biasa menjadi tidak terkata, yang berat jadi ringan, yang jauh menjadi dekat. Itulah dahsyatnya kekuatan doa. Dengan doa segalanya menjadi mungkin atas izin ALLAH Subhanahu Wa Taala.

Sesungguhnya perintah-Nya apabila Dia menghendaki sesuatu hanyalah berkata kepadanya: “Jadilah!” maka terjadilah ia. (Surah 36 : Yaasin : 82)

Sesungguhnya perkataan Kami terhadap sesuatu apabila Kami menghendakinya, Kami hanya mengatakan kepadanya: “Kun (jadilah)”, maka jadilah ia. (Surah 16 : An Nahl : 40)

Kesilapan Berdoa :

1. Orang yang tidak pernah berdoa dikala susah dan senang

Dan Tuhanmu berfirman: “Berdoalah kepada-Ku, nescaya akan Kuperkenankan bagimu. Sesungguhnya orang-orang yang menyombongkan diri dari menyembah-Ku akan masuk neraka Jahanam dalam keadaan hina dina”. (Surah 40 : Al Mukmin : 60)

2. Orang yang berdoa ketika sedang menghadapi kesulitan, walaupaun dia terlepas dari kesulitan yang dialami dirinya mereka seolah-olah lupa pernah berdoa kepada ALLAH Subhanahu Wa Taala untuk melepaskan diri mereka daripada kesulitan tersebut.

Dan apabila manusia ditimpa bahaya dia berdoa kepada Kami dalam keadaan berbaring, duduk atau berdiri, tetapi setelah Kami hilangkan bahaya itu daripadanya, dia (kembali) melalui (jalannya yang sesat), seolah-olah dia tidak pernah berdoa kepada Kami untuk (menghilangkan) bahaya yang telah menimpanya. Begitulah orang-orang yang melampaui batas itu memandang baik apa yang selalu mereka kerjakan. (Surah 10 : Yunus : 12)

3. Orang yang berdoa bergantung kepada suasana hatinya

4. Orang yang pernah berdoa tetapi menghentikan doanya kerana berputus asa (doanya tidak dikabul)

Dari Abu Hurairah Radhiyallahu ‘anhu bahwasanya Nabi Shollallahu Alaihi Wa Sallam bersabda : Do’a seorang hamba akan selalu dikabulkan selagi tidak memohon sesuatu yang berdosa atau pemutusan kerabat, atau tidak tergesa-gesa. Mereka bertanya : Apa yang dimaksud tergesa-gesa ? Beliau menjawab : ” Dia berkata ; Saya berdoa berkali-kali tidak dikabulkan, lalu dia merasa menyesal kemudian meninggalkan doa”. (H.R. Muslim).

5. Orang yang selalu berdoa dikala susah mahupun senang dan tidak pernah putus asa dari rahmat ALLAH Subhanahu Wa Taala.

Hai manusia, kamulah yang berkehendak kepada Allah; dan Allah Dia-lah Yang Maha Kaya (tidak memerlukan sesuatu) lagi Maha Terpuji. (Surah 35 : Faathir : 15)

Fakta Seputar Doa

-Doa adalah ekspresi kerendahan hati seorang hamba di hadapan ALLAH Subhanahu Wa Taala.

-Doa adalah ekspresi kedekatan seorang hamba dengan ALLAH Subhanahu Wa Taala.

-Doa adalah ubat kecemasan.

-Doa adalah salah satu sumber kesihatan fizikal dan mental.

“Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari ilmu yang tidak bermanfaat, dari hati yang tidak khusyu‟, dari nafsu yang tidak pernah puas/cukup, dan dari doa yang tidak dikabulkan.” (H.R. Muslim, Ahmad, dan An-Nasa`i, dari shahabat Zaid bin Arqam radhiyallahu anhu)

Wallahu’alam

KHASIAT KEGUNAAN :

Tasbih Karomah Agung yang memiliki daya energy ghaib HAQ sangat tinggi dan diritual secara khusus,menjadikan tasbih karomah Ageng ini memiliki kualiti dan energi yang luarbiasa dengan keizinan Allah.Beberapa manfaat yang didapatkan pemiliknya dari karomah tasbih karomah ageng ini adalah antaranya:Mendatangkan keberuntungan serta keberkatan dari pelbagai arah.Bagi mereka diluar sana yang tidak puas dengan penghasilan yang ada,anda sulit dan susah mendapatkan rezeki,sial dalam rezeki selalu tidak beruntung,padahal usaha telah maksimum namun hasil tetap tidak memuaskan hati.Ingin lebih sukses dan maju dalam rezeki,dipandang orang,melancarkan segala jenis bentuk ikhtiar usaha,meneutralkan segala hambatan rintangan usaha,semua pengaruh negative akan hilang dan selalu beruntung,sukses dan kaya raya. Dampingi usaha anda dengan tasbih karomah Ageng Anugerah Agung yang dibuat khusus sebagai jambatan ghaib antara anda & rezeki disekitar anda,mengenai ritual,tirakat,zikir & pemasukan energy HAQ serta kekuatan alam dll telah kami buat semuanya,Anda tinggal memanfaatkan sahaja tasbih karomah ini,insya Allah.

Rahsia besar 1x seumur hidup,dengan jalan ikhtiar,mudah,selamat dan handal,tasbih karomah Ageng tinggal dipakai,praktikal dan mudah…Rezeki datang tanpa tumbal,tanpa dibatasi dan setiap saat!!!Insya Allah 99.9% DAYA TUAH KEBERUNTUNGAN HIDUP Tasbih Karomah Ageng ini berfungsi seumur hidup,Mulai sejak anda menerima Tasbih ini,rezekinya yang selama ini sukar/susah,sulit berkembang,menganggur,belum dapat kerja,bebas dari hutang,harga diri,ekonomi merudum dsnya.Anda melihat sendiri hasilnya yang luarbiasa dahsyat.Kehidupan perekonomian anda akan menjadi maju & pesat!Rezeki datang deras mengalir kepada anda setiap saat!Anda akan terkejut dibuatnya!!!Rezeki yang datang dengan wasilah Tasbih Karomah Ageng ini bersih & halal(bukan pensugihan/pencurian)Tanpa tumbal & bukan trick/sihir/silap mata,rezeki datang ketempat anda secara ghaib dan nyata..Insya Allah

Pagar Ghaib dari berbagai kejahatan fizik/metafizik seperti rompakan, kecurian dll. Memiliki pemagaran badan yang luar biasa(serat kanuragan).Anti santet, teluh, sihir dll. Segala energi negatif yang menyerang akan tawar dengan sendirinya,bahkan ilmu hitam tersebut akan kembali ke pengirimnya.

Sebagai media pengasihan umum agar di welas asihi semua orang,juga dilengkapi dengan pengasihan khusus,orang yang dituju jadi gila bayang tergila-gila kepada pemilik tasbih karomah Ageng ini,di sukai dalam pergaulan,banyak teman/relasi yang terpikat,juga sebagai pengasihan khusus mampu menarik jodoh secara cepat bagi yang belum memiliki pasangan,puter giling mengembalikan pasangan hilang/lari(anti WIL/PIL),dsb.

Pancarkan Kharisma Wibawa yang luarbiasa dahsyat,sehingga dihormati atasan dan di segani bawahan,mengandung daya magis penunduk sukma penakluk jiwa,memiliki gertak aji halilintar,ucapan kata menjadi bertuah.

Rawatan kunci merawat diri sendiri dan keluarga.Menyingkirkan rintangan/ karma/sengkala, menetralisir energi negatif,meminimalisir sumber apes/sial/musibah.

Meningkatkan kepekaan batin/instink/gerak hati kuat,memperkuat rasa guna menangkap pertanda alam dari yang nyata dan ghaib, mempertajam indera ke 6 guna pengambilan keputusan di berbagai bidang,mempercepat konsentrasi fikiran dan batin mendeteksi segala sesuatu dengan mata hati,bangkitkan kecerdasan puncak daya rohani.

Menyembuhkan berbagai penyakit medik/magik,datangkan karomah penyembuhan sembuhkan penyakit yang sudah di bedah Doktor tidak dapat disembuhkan,mampu mengatasi orang kesurupan dan kena sihir,santet,dll.

Media dahsyat pelaris berniaga,menarik pembeli,mudah dapat pelanggan,dagangan menjadi laris,mempercepat penjualan apa saja(tanah/rumah/kereta/dsb) agar segera laku terjual dengan harga bagus,scanning tempat usaha,datangkan daya tuah tinggi agar cepat dapat keuntungan,cepat dapat pekerjaan/anti pengangguran.

Mempercepat bayar Hutang,Menarik rezeki dari segala penjuru mata angin. Rezeki yang tadinya sukar/susah, akan lancar kembali. Rezeki akan datang dari dengan sendirinya tanpa dapat diduga, laksana air mengalir yang tiada henti, datangkan harta dunia tanpa perlu melakukan sesuatu yang bertentangan dengan syariat agama..Jangan lupa untuk bersedekah sebagai rasa syukur atas nikmat-Nya Kekuatan tasbih akan terus berlipat ganda jika sering digunakan/diamalkan.

Kekuatan tasbih selain untuk keperluan peribadi dapat disalurkan kepada orang lain untuk membantu berbagai keperluan, di harapkan tasbih ini boleh menjadi media yang bermanfaat meraih keselamatan dunia wal akhirat dan meraih kesuksesan, masa depan yang gemilang dan mendatangkan rezeki yang melimpah tiada henti.dan 1001 khasiat tasbih karomah Ageng yang bakal anda rasakan sendiri.Biidzinillaah.

Mahar Biasa: RM350

Syarat :

Umur 12 tahun ke atas,Siap Lahir Batin Mengubah Nasib,Untuk Semua Agama.

PERHATIAN:TASBIH KAROMAH AGENG ANUGERAH AGUNG, PENYEDIAANNYA ADALAH TERHAD BUAT SETAKAT INI DISEDIAKAN DALAM 105 UNTAIAN TASBIH YANG ADA DALAM STOK SIMPANAN KAMI

SEGERALAH ANDA MEMBUAT PESANAN untuk MeMiliki ’’Tasbih Karomah Ageng Anugerah Agung’’ ini SEKARANG JUGA.!sebelum orang lain yang mengambilnya…Dan sebelum Fidyahnya di naikkan lagi..!

PENGGUNAAN TASBIH

Tasbih atau yang dikenali dalam bahasa Arab sebagai ’subhah’ adalah butir-butiran yang dirangkai untuk menghitung jumlah banyaknya zikir yang diucapkan oleh seseorang, dengan lidah atau dengan hati.

Terdapat sebuah hadith yang berasal dari Bisrah, seorang wanita kaum Muhajirin, yang mengatakan bahawa Rasulullah s.a.w. pernah bersabda:

Hendaklah kalian sentiasa berzikir, bertahlil dan bertaqdis (yakni berzikir dengan menyebut keesaan dan kesucian Allah s.w.t). Janganlah kalian sampai lupa hingga kalian akan melupakan tauhid. Hitunglah zikir kalian dengan jari, kerana jari-jari kelak akan ditanya oleh Allah dan akan diminta berbicara.”

Akan tetapi perintah menghitung zikir dengan jari tidak bererti melarang orang menghitung dengan cara lain. Termidzi, al-Hakim dan Thabarani meriwayatkan sebuah hadith berasal dari Shafiyah yang mengatakan, bahawa pada suatu ketika Rasulullah s.a.w. datang ke rumahnya. Beliau melihat empat ribu butir biji kurma yang biasa digunakan oleh Shafiyah untuk menghitung zikir. Beliau s.a.w. bertanya: “Hai Binti Huyay, apakah itu?” Shafiyah menjawab: “Itulah yang kupergunakan untuk menghitung zikir.” Beliau berkata lagi: “Sesungguhnya engkau dapat berzikir lebih banyak dari itu!” Shafiyah menyahut: “Ya Rasulullah, ajarlah aku.” Rasulullah s.a.w. kemudian berkata: “Sebutlah, Maha Suci Allah sebanyak ciptaanNya.” (Hadith sahih).

Abu Daud dan Termidzi meriwayatkan sebuah hadith yang dinilai sebagai hadith hasan (baik) oleh an-Nasa ‘i, Ibnu Majah, Ibnu Hibban dan al-Hakim, iaitu sebuah hadith yang berasal dari Sa ‘ad bin Abu Waqqash r.a. yang mengatakan, bahawa bahawasanya ia bersama Rasulullah s.a.w. telah memasuki (rumah) seorang perempuan, sedangkan di antara dua tangannya ada biji buah-buahan atau batu kecil yang ia gunakan untuk bertasbih kepada Allah. Lalu beliau bersabda: “Aku beritahukan kepadamu suatu lafaz yang lebih mudah dan lebih utama daripada itu. Kemudian beliau bersabda: Subhanallaah ‘adada ma khalaqa fis samaa’ (Maha Suci Allah sebanyak bilangan yang Ia ciptakan di langit), wa Subhanallaah ‘adada ma klaqa fil ardh (dan Maha Suci Allah sebanyak bilangan yang Ia ciptakan di bumi), wa Subhanallaah ‘adada ma khalaqa baina dzalik (dan Maha Suci Allah sebanyak bilangan yang Ia ciptakan antara hal itu), wa Subhanallaah ‘adada ma Huwa khaliq (dan Maha Suci Allah sebanyak ia ciptakan), Wallaah Akbar mitslu dzaalik (tidak ada Tuhan kecuali Allah, juga seperti itu), wa laa haula wa laa quwwata illaa billaah mitslu dzaalik (dan tiada daya upaya serta tiada kekuatan kecuali dengan pertolongan Allah, juga seperti itu).

Imam Ahmad bin Hanbal di dalam ‘Musnad’nya meriwayatkan bahawa seorang sahabat Nabi yang bernama Abu Shafiyah menghitung zikirnya dengan batu-batu kerikil. Riwayat tersebut dikemukakan juga oleh al-Baghawi dalam Ma’jamus Sohabah, bahawa Abu Shafiyah, maula Rasulullah s.a.w., menghamparkan selembar kulit kemudian mengambil sebuah kantung berisi batu-batu kerikil, lalu duduk berzikir hingga tengahari. Setelah itu ia menyingkirkannya. Selesai solat zohor ia mengambilnya lagi lalu berzikir hingga petang hari.

Abu Daud meriwayatkan, bahawa Abu Hurairah r.a. mempunyai sebuah kantung berisi batu kerikil. Ia duduk bersimpuh di atas tempat tidurnya sambil ditunggu oleh seorang hamba sahaya wanita berkulit hitam. Abu Hurairah berzikir dan menghitungnya dengan batu-batu kerikil yang berada di dalam kantung. Bila batu-batu itu habis digunakan, hamba sahayanya menyerahkan kembali kerikil-kerikil itu kepadanya. Abu Syaibah juga mengutip Hadith Ikrimah yang mengatakan, bahawa Abu Hurairah mempunyai seutas benang dengan bundelan seribu buah. Ia baru tidur setelah berzikir dua belas ribu kali.

Imam Ahmad bin Hanbal dalam Musnadnya Bab Zuhud mengemukakan, bahawa Abu Darda mempunyai sejumlah biji kurma yang disimpan dalam kantung. Selesai solat subuh biji kurma itu dikeluarkan satu persatu untuk menghitung zikir hingga habis. Abu Syaibah juga mengatakan, bahawa Sa ‘ad bin Abu Waqqash r.a. menghitung zikirnya dengan batu kerikil atau biji kurma. Demikian juga Abi Said al-Khudri. Dalam kitab al-Kamil, al-Mubarrad mengatakan bahawa Ali bin Abdullah bin Abbas r.a. (wafat tahun 110H) mempunyai lima ratus butir biji zaitun. Tiap hari ia menghitung rakaat-rakaat solat nawafilnya dengan biji itu, sehingga banyak orang yang menyebut namanya dengan Dzu Nafatsat.

Ada seorang bertanya kepada waliyullah al-Junaid: “Apakah orang semulia anda mahu memegang tasbih?” al-Junaid menjawab: “Jalan yang mendekatkan diriku kepada Allah s.w.t. tidak akan kutinggalkan.” (Rujuk ar-Risalah al-Qusyairiyah). Abul Qasim at-Thabari dalam kitab Karamatul Auliya’ mengatakan, banyak sekali orang-orang keramat menggunkan tasbih untuk menghitung zikir, antara lain Syeikh Abu Muslim al-Khaulani dan lain-lain.

Menurut Ibnu Umar r.a., menghitung zikir dengan jari lebih lebih afdhal. Akan tetapi ia juga mengatakan jika orang yang berzikir tidak akan salah hitung dengan menggunakan jari, itulah yang afdhal. Jika tidak demikian, maka menggunakan tasbih lebih baik.

(Sila rujuk kitab “al-Bayan asy-Syafi Fi Mafahimil Khilafiyah“/”Liku-liku Bid ‘ah Dan Masalah Khilafiyah” karangan al-Hamid al-Husaini.)

Tambahan:

1. Dalam kitab “al-Futuhat al-Rabbaniyyah” karya Imam Ibn ‘Allan al-Shiddiqi al-Syafi’i al-Asya’ari al-Makki (w. 1057 H), setelah pengarangnya mengutip hadith riwayat Sa’ad bin Abi Waqqash di atas, kemudian beliau mengungkapkan penjelasan ulama berkenaan dengan hadith itu sebagai berikut:

Dalam hadith Sa’ad yang lalu, dan ini adalah dasar yang sahih dalam hal bolehnya menghitung zikir dengan biji tasbih, dengan dasar adanya persetujuan Nabi s.a,w,, kerana biji tasbih itu dalam pengertiannya (sama saja dengan biji buah-buahan atau batu kecil), kerana tidak ada perbedaan antara benda yang telah tersusun dan yang bercerai-berai untuk digunakan menghitung sesuatu. Dan tidak usah dihiraukan orang yang mengatakannya bid’ah. Para Syeikh (guru besar) telah berkata bahawa biji tasbih itu merupakan cambuk bagi syaitan…. Saya sendiri telah menyusun kitab khusus berkenaan dengan masalah berzikir dengan menggunakan biji tasbih yang saya beri nama, “Iqad al-Mashabih li Masyru’iyah Ittikhadz al-Masabih” (Menyalakan pelita bagi disyari’atkannya berzikir dengan menggunakan biji tasbih).”

2. Hujjatul Islam Imam al-Ghazali dalam kitabnya “Bidayatul Hidayah” pada fasal ‘adab dukhul al-masjid‘, menganjurkan kita agar menghitung atau mengulang-ulang segala zikir, wirid dan tasbih kita dengan menggunakan subhah. Dan subhah yang tidak lain melainkan alat tasbih yang kita gunakan untuk berwirid dan berzikir. Guru kepada guru-guru kita, Sayyidul Ulama al-Hijaz, Syaikh Nawawi Banten dalam syarahnya terhadap kitab Imam al-Ghazali tersebut yang berjodol “Maraqil ‘Ubudiyyah” mukasurat 29 menjelaskan bahawa subhah adalah butiran atau bijian berlubang yang disusun (kharazaatun mandhzumatun ) dan dinamakan juga sebagai mudzakkirah iaitu persistasbih yang kita kenali dan guna. (Rujuk laman Bahrus Shofa)

TESTIMONI PENGGUNA TASBIH KAROMAH AGENG ANUGERAH AGUNG

Foto Ekslusif Encik Shamsuri Bin Bukhari

WEBSITE:www.aurapesonadiri.com

Alhamdulillah,pagi tadi pada jam 7:41 pagi pada 28/03/2012 saya telah menerima SMS dari Encik Shamsuri mengenai pengalaman beliau menggunakan Tasbih Karomah Ageng Anugerah Agung,berikut dibawah ini saya taip semula SMS dari Encik Shamsuri ke dalam website ini untuk tatapan Anda.Produk Tasbih Karomah Ageng Anugerah Agung ,untuk mengetahui lebih lanjut tentang Tasbih Karomah ini anda boleh lihat dalam Program Raja Aura Pelaris Karomah Ageng Super Dahsyat Anugerah Agung.Semoga Bermanfaat!!!


TESTIMONI.Subhanallah,ketara betul kesan Tasbih Karomah Ageng. Terasa kekuatan auranya terutama soal rezeki,tarikan pengaruh.Suka juga dengan baunya yang wangi. Terkena energy teras gemunggal agaknya.Yang penghulu istighfar memang saya amal selalu,tak sangka pula ada amalan khusus. Syukur ALLAH saya ketemu Dr.Rizal ph.D.

Malam tadi sebelum tidur saya zikir bersama tasbih karomah ageng,pagi ini bangun tidur dan selepas solat terus dapat macam-macam sms rezeki. Subhanallah. Amalan yang diberi pula sangat banyak macam mengambil khusus rawatan Islam. Saya sangat berpuas hati dan tak sabar rasanya mahu menunggu hari-hari yang mendatang moga terus bahagia dengan limpahan rahmat dari Allah.

Nama:Shamsuri Bin Bukhari

No.Handphone:(0197697694)

Website:www.aurapesonadiri.com


RAWATAN NUR IJABAH KUBRO ANUGERAH AGUNG

Ruwatan Usaha “Nur Ijabah Kubro plus”


Proses pembersihan Aura & energi negatif yang ada pada Diri/Tubuh anda & di TEMPAT USAHA/ KEDAI/ WARUNG/ KENDERAAN anda gangguan yang disebabkan oleh kiriman sengkala,tembakan energi JIN/MAKHLUK HALUS yang dikirim saingan usaha & bisnes anda yang bersarang di diri anda/ tempat usaha anda ataupun ENERGI NEGATIF MAKHLUK HALUS/JIN yang menempati/ tinggal ditempat/ lokasi anda usaha tersebut yang tidak sesuai dengan energi anda ditempat lokasi anda usaha tersebut, Rawatan Pelaris Nur Ijabah Kubro Anugerah Agung ini akan menyelaraskan ENERGI- ENERGI NEGATIF tersebut yang akan diganti dengan NUR IJABAH sehingga AURA POSITIF anda dan juga tempat USAHA anda dengan kuasa dan kehendak ALLAH SWT akan berubah BERSINAR sehingga menarik konsumen & akan jadi MAJU lancar usaha juga Rezekinya.

Inilah paket  Ruwatan Nur Ijabah Kubro plus,yang terdiri dari garam barokah media khusus berguna untuk merawat pemilik usaha untuk buang sial,menarik rezeki dan pengasihan PLUS serbuk garam khusus berguna meneutralkan kesan negatif tempat usaha,membuang sengkala serta membuka jalur keberkahan melariskan dan menumbuh kembangkan kemajuan usaha. Biidzinillah.

FIDYAH:RM150


CINCIN RAJA PELARIS KAROMAH AGENG SUPER DAHSYAT ANUGERAH AGUNG


Cincin Raja Pelaris Karomah Ageng Super Dahsyat Anugerah Agung adalah cincin Ekslusif yang merupakan media spiritual khusus untuk Pelaris Diri & Bisnes. Insya Allah orang yang memakai Cincin Raja Pelaris Super Dahsyat Anugerah Agung ini diberikan suatu keberkahan dan keberuntungan dimanapun ia berada  oleh Allah SWT,cincin pelaris ini berdaya tuah sangat ampuh, kerana didalamnya terkandung sirri dari pengisian berbagai ilmu hikmah, asma’, hizb,ajian dll Tingkat Tinggi.

Sehingga bagi siapa saja yang memakai Cincin Raja Pelaris tersebut akan membuka pintu rezeki dari segala arah,bila dipakai berdagang jualan akan laris,bisnes maju berkembang, meraih keberuntungan, kedai/kiosk cepat banyak pelanggan,membantu melepaskan pemiliknya dari lilitan hutang,melancarkan usaha/bisnes dan ekspansinya,dan pemakai Cincin Raja Pelaris akan memancarkan daya aura pengasihan yang sangat kuat, kharisma dan wibawa tinggi, sehingga siapapun yang melihat akan terpesona, disenangi kawan mahupun lawan,disukai banyak teman, dipercaya atasan/bawahan, kata-kata dipercayai, bahkan Cincin Raja Pelaris ini juga mengandungi khasiat perlindungan ghaib/keselamatan mutlak untuk perlindungan dari bahaya zahir mahupun batin,anti santet, pagar badan/tempat perniagaan,tolak bala dari segala serangan ilmu hitam/black magic,dan masih banyak khasiat lainnya dalam manfaatnya untuk bekal berikhtiar meraih keselamatan dan kerezekian serta pelarisan yang semuanya atas kuasa dan kehendak Allah SWT.

Dengan memakai Cincin Raja Pelaris ini maka energinya akan meresap dalam jiwa dan mempengaruhi kejiwaan pemakainya, sehingga keadaan jiwa/rasa lebih mudah menerima keadaan yang telah ditentukan oleh Allah SWT(qona’ah)

Semua kaifiyyah/ cara menggunakannya di terangkan dengan jelas dan lengkap dalam buku panduan yang akan di sertakan pada pengiriman paket.

FIDYAH PENGISIAN CINCIN RAJA PELARIS:RM1000

 • Dapat dimiliki siapa saja baik muslim/non-muslim dan dapat diproses secara langsung mahupun jarak jauh.
 • Tidak dibuat sekaligus banyak. Dibuat hanya berdasarkan pesanan dan diselaraskan dengan nama si pemesan

Penggunaan cincin ini tidak perlu memakai puasa ataupun ritual yang berat, cukup bacakan doa kalau mahu tidur, atau saat mahu di pakai untuk kerja. Tanpa kesan sampingan negatif dan tanpa pantangan yang macam-macam. Cincin ini mempunyai khasiat yang cukup hebat, iaitu setiap orang yang anda ajak bercakap akan menjadi mesra dan ramah serta tertarik dengan anda, dan wibawa anda akan timbul dengan besar, orang jadi segan dan hormat dengan anda., automatik orang yang tidak membeli dari anda akan tidak merasa sedap hati jika anda berprofesi menjual produk,musuh atau orang yang berniat jahat pula akan terbungkam serta terkunci niat jahatnya bahkan binatang buas dan galak sekalipun akan menjadi jinak bila berhadapan dengan anda.

Pantangan : tidak boleh untuk menjual barang barang haram, seperti minuman keras, dadah, ataupun untuk tindak kejahatan/jenayah. Jika anda langgar maka anda akan mendapat musibah yang besar. Tidak memakai tumbal apapun, dan tidak perlu perawatan khusus. Saya tidak mengikhlaskan bila dipakai untuk tindak kejahatan seperti menipu/merugikan orang lain.

Cincin ini ditempah mengikut ukuran saiz jari tangan anda,jika anda memesan langsung dari saya,akan dikenakan caj tambahan untuk harga cincin,ini tidak termasuk bayaran untuk pengisian energi Raja Pelaris ini jika anda tidak menggunakan cincin anda sendiri. Seandainya nanti anda sudah tidak memerlukan lagi, dapat anda wariskan ke anak cucu atau ke keluarga yang boleh dipercayai.KAPSUL AURA RAJA PELARISAN KAROMAH AGENG ANUGERAH AGUNG

Kapsul Aura Raja Pelaris Super Dahsyat Anugerah Agung khusus untuk pelarisan bisnes bagi anda pedagang kecil,pemilik kiosk,warung makan,pedagang keliling,sales marketing,dsb. Media ini akan memancarkan aura kerezekian dan pelarisan buat pemiliknya sehingga mampu mendatangkan keberuntungan yang barokah atas seizin Allah SWT melariskan dagangan yang anda jual,kapsul Aura Raja Pelaris ini akan memancarkan aura positif sehingga Anda kelihatan menarik dan memiliki magnet pelaris yang kuat sehingga menarik ramai pelanggan untuk membeli produk yang anda jual.

“Barang Siapa bertawakal kepada Allah niscaya DIA akan membukakan jalan keluar baginya.Dan DIA memberikan rezekinya dari arah yang tidak di sangka-sangkanya.Dan barang siapa bertawakal kepada Allah,niscaya Allah akan mencukupkan (keperluan)nya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan-Nya.Sungguh Allah telah mengadakan ketentuan bagi setiap sesuatu.”QS.65 At Thalaq:2-3


Kapsul Aura Raja Pelaris Super Dahsyat Anugerah Agung ini berkhasiat:

 • Melancarkan usaha dan mempermudah dalam Penjualan/Pelarisan
 • Melancarkan usaha dan mempermudah Negosiasi Bisnes.
 • Makmur barokah berlimpah rezeki yang datang tidak disangka-sangka.
 • Meraih kesejahteraan hidup dan kemakmuran.
 • Memiliki daya simpati disukai kawan dan disegani lawan.
 • Memiliki pemagaran badan dan keselamatan mutlak lahir dan batin.
 • Memiliki daya perlindungan dari serangan halus yang bersifat metafizik,dsb.

Dengan Kuasa dan Kehendak Allah SWT,atas keridhaanNya masih banyak khasiat lainnya yang terkandung dalam Kapsul Aura Raja Pelaris Karomah Ageng Super Dahsyat Anugerah Agung semoga menuju masa depan yang cerah berlimpahkan Rahmatan Lil Alamin.Biidzinillah.

FIDYAH KAPSUL AURA RAJA PELARIS:RM 150


AIR + GARAM AURA RAJA PELARIS KAROMAH AGENG ANUGERAH AGUNG


Media Pelaris Bisnes special khusus untuk pelarisan usaha bagi anda peniaga kecil-kecilan,kedai,warung,stall burger,pemilik counter, kiosk, dsb.

Perisian Spiritual ini akan memancarkan aura kerezekian ke segala penjuru mata angin (pelaris Super) sehingga mampu mendatangkan keburuntungan yang barokah atas seizin Allah SWT melariskan dagangan, pelaris ini memiliki daya tuah mengundang pembeli dan menjadikan pelanggan.

“Barang Siapa bertawakal kepada Allah niscaya DIA akan membukakan jalan keluar baginya.Dan DIA memberikan rezekinya dari arah yang tidak di sangka-sangkanya.Dan barang siapa bertawakal kepada Allah,niscaya Allah akan mencukupkan (keperluan)nya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan-Nya.Sungguh Allah telah mengadakan ketentuan bagi setiap sesuatu.”QS.65 At Thalaq:2-3

Air +Garam Aura Raja Pelaris Karomah Ageng Anugerah Agung ini berkhasiat:

 • Melancarkan usaha dan mempermudah dalam Penjualan/Penglarisan.
 • Melancarkan usaha dan mempermudah Negosiasi Bisnes.
 • Makmur barokah berlimpah rezeki yang datang tidak disangka-sangka.
 • Meraih kesejahteraan hidup dan kemakmuran,dsb.

Dengan Kuasa dan Kehendak Allah SWT,atas keridhaanNya masih banyak khasiat lainnya yang terkandung dalam Air+Garam Raja Pelaris Karomah Ageng Anugerah Agung semoga menuju masa depan yang cerah berlimpahkan Rahmatan Lil Alamin.Biidzinillah.

FIDYAH:RM350


DOMPET ASMA’ RAJA PELARIS KAROMAH AGENG ANUGERAH AGUNG

DOMPET ASMA’ Perisian Spiritual Special ini merupakan hasil olahan Kami dalam berkarya dibidang supranatural/spiritual, merupakan produk instant kerezekian siap pakai seperti layaknya Dompet pada umumnya, sebagai tempat penyimpanan Wang. Namun yang membezakan adalah kandungan khasiatnya, Seiring perkembangan zaman kami buat dengan di kemas secara moden namun tidak mengurangi nilai tradisi tirakatan dan ritual doanya dalam cara pembuatannya agar kandungan khasiatnya tetap terjaga. Dengan Perantaraan DOMPET ASMA’ RAJA PELARIS KAROMAH AGENG ini.

Insya Allah BERKHASIAT:untuk mendatangkan barokah rezeki Anda tanpa disangka-sangka kedatangannya,selamat tidak berisiko bagi pemiliknya,tidak menyedut rezeki anak cucu,dan tidak merugikan diri sendiri dan juga orang lain.

Dengan memiliki DOMPET ASMA’ RAJA PELARIS KAROMAH AGENG ini maka Anda tidak akan kehabisan WANG,Anda akan terbebas dari masalah KEWANGAN,serta SEGERA dapat MELUNASI semua HUTANG-HUTANG Anda.
Sangat Sesuai bagi Anda yang belum BEKERJA, PELAJAR,MAHASISWA,MLM,AHLI KORPORAT,AHLI PERNIAGAAN DAN BOLEH UNTUK SEGALA PROFESI.

“Barang Siapa bertawakal kepada Allah niscaya DIA akan membukakan jalan keluar baginya.Dan DIA memberikan rezekinya dari arah yang tidak di sangka-sangkanya.Dan barang siapa bertawakal kepada Allah,niscaya Allah akan mencukupkan (keperluan)nya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan-Nya.Sungguh Allah telah mengadakan ketentuan bagi setiap sesuatu.”QS.65 At Thalaq:2-3

Dompet Asma’ insya Allah berkhasiat menjadikan pemiliknya:

 • Makmur barokah berlimpah rezeki berupa wang yang datang tidak disangka-sangka.
 • Meraih kesejahteraan hidup dan kemakmuran.
 • Melancarkan usaha dan mempermudah dalam Penjualan/Pelarisan
 • Melancarkan usaha dan mempermudah Negosiasi Bisnes.
 • Media kelancaran dalam mendapatkan Projek Bisnes/Memenangkan Tender.
 • Memiliki daya simpati disukai kawan dan disegani lawan.
 • Memiliki pemagaran badan dan keselamatan mutlak lahir dan batin.
 • Memiliki daya perlindungan dari serangan halus yang bersifat metafizik/kebal santet.
 • Memiliki karisma wibawa dalam pergaulan/urusan bisnes.
 • Meneutralkan hambatan/rintangan yang membuat sial dalam hidup.
 • Membuka pintu Kesuksesan meraih masa depan yang gemilang.
 • Mempermudah segala urusan dan mewujudkan impian menjadi kenyataan,dsb.

Dengan Kuasa dan Kehendak Allah SWT,atas keridhaanNya masih banyak khasiat lainnya yang terkandung dalam Dompet Asma’ Raja Pelaris Karomah Ageng semoga menuju masa depan yang cerah berlimpahkan Rahmatan Lil Alamin.Biidzinillah.

DENGAN Keberhasilan yang terus didapat tersebut,kami harap kian  dekatlah dengan Allah SWT dengan Sholat Berjamaah di Masjid,

Menyantuni Fakir Miskin,Anak Yati-Piatu,kian rajin Berzakat,Berinfaq dan Sedekah.

Banyak bergaul, dengan rendah hati yang ramah tamah,santun dan tidak menyombongkan diri.

FIDYAH PEMBUATAN BEG DOMPET ASMA’ RAJA PELARIS:RM650(Penyediaan adalah terhad,tidak dibuat sekaligus dalam jumlah yang banyak,dibuat berdasarkan permintaan dan pesanan dan diprogram atas nama yang memesan sahaja)PAGAR GHAIB AURA RAJA PELARIS KAROMAH AGENG ANUGERAH AGUNG (RAJAH PAKU EMAS TINGKAT TINGGI)

foto sekadar ilustrasi

Pagar Ghaib adalah suatu bentuk ikhtiar secara batin/spiritual yang merupakan daya upaya untuk memagari secara metafzik baik itu KEDAI, KILANG, HOTEL, RESTORAN, RUMAH dan KENDERAAN, dengan Media RAJAH PAKU EMAS yang siap pakai kerana sudah melalui proses RITUAL sesuai dengan kepentingan anda yang dipasangkan pada EMPAT SUDUT penjuru tempat/ areal lokasi yang akan di PAGARI. Fungsi dari pagar ghaib itu sendiri adalah untuk memproteksi tindak kejahatan, baik kejahatan yang bersifat fizik seperti PENCURI/PEROMPAK/KES PECAH RUMAH mahupun kejahatan berbau metafizik seperti SANTET, GUNA-GUNA & TELUH.

Pagar Ghaib “Rajah Paku Emas” ini bersifat ghaib / tidak kasat mata, tapi daya keampuhan ENERGI MAGISnya dapat dibuktikan dengan kasat mata. Kerana energi supranatural itu sifatnya sangatlah luar biasa. Seperti contoh suatu KEDAI/KILANG/ RESTORAN/ RUMAH/ KENDERAAN yang telah dipagari secara ghaib, tiba-tiba datang orang yang berniat jahat /merompak maka seketika itu juga perompak yang sudah menginjak halaman rumah anda akan melihat lautan besar dan membuatkan mereka lemas,dll. Jika ada tetamu yang masuk rumah ada niat tidak baik akan bereaksi keluar peluh dingin,kegelisahan,duduk berdiri tidak selesa,tiba-tiba pusing teramat berat,perut mual mulas,dsb. Untuk menyedarkannya kembali cukup disiram/dikasih air putih, maka mereka akan sedar bahawa tujuannya salah/tidak benar. Begitu pula dengan kejahatan bersifat ghaib seperti santet, jika rumah anda telah dipagari secara ghaib kemudian ada yang mengirim santet, teluh atau jengges, maka akan terjadi ledakan & benturan keras disertai cahaya merah terang menyala dirumah anda, anda tidak perlu takut kerana ledakan itu berasal dari gesekan/ beradunya dua energi metafizik. Pagar Ghaib “Rajah Paku Emas” ini tidak membahayakan juga bersifat permanen dan terus akan memagari/ menjaga KEDAI/ KILANG/ RESTORAN/ RUMAH/ KENDERAAN selama Anda tinggal, bahkan jika anda berpindah lokasi Pagar Ghaib “Rajah Paku Emas” tersebut dapat dipindahkan ketempat tujuan anda yang baru dengan memberi info kepada kami.

Produk Spiritual Pelarisan usaha tingkat tinggi sesuai untuk segala macam bidang usaha, menggunakan media ‘rajah paku emas’.

Anda dapat menggunakan ilmu ini untuk diri sendiri dan dapat pula digunakan untuk membantu orang lain yang memerlukan. Di antara Khasiatnya:

 Melariskan semua jenis perniagaan

 Menolak sihir perniagaan

 Mengusir gangguan makhluk halus penghalang perniagaan

 Mendatangkan ramai pelanggan dan tetamu

Menarik pelanggan, klien dan pengunjung untuk kedai-kedai dan kilang,klinik dsbnya. Perlindungan dari serangan psikik, kekuatan tenung hitam dan entitas negatif. Bisnes Anda akan menarik lebih banyak orang yang pada akhirnya akan menyebabkan bisnes lain untuk gagal dalam bersaing dengan Anda.

Mendorong pertumbuhan bisnes dan menghilangkan masalah bisnes yang terkait. Bisnes akan diberkati dengan kekayaan dan kemakmuran. Mampu melariskan segala jenis perniagaan dan usaha . Menderaskan rezeki agar deras mengalir dan berlimpah ruah. Menjadikan usaha semakin maju, lancar dan lebih berkembang pesat.

FIDYAH PENYEDIAAN:RM500

PELARISAN PAMUNGKAS SAPU JAGAD AGUNG (  PPSJA )

(Pelarisan Tingkat Tinggi yang telah terbukti keampuhannya oleh ribuan orang yang menggunakannya)


 • Rahsia membuka dan memanggil serta menarik rezeki anda agar mengalir deras luarbiasa menuju anda.Hilangkan hambatan/rintangan,pelarisan usaha yang dahsyat dan yang sudah lancar jadi semakin berlimpah ruah dan tidak mudah habis(berkat) serta didalamnya terdapat kunci petunjuk menuju kesuksesan anda!
 • Berupa media yang telah dirancang secara khusus dan sudah diproses dalam standard ritual ilmu-ilmu kerezekian tingkat tinggi sehingga mengandung potensi yang dapat berguna untuk keperluan pelarisan usaha.
 • Cara pemakaian disesuaikan dengan jenis usaha yang dijalankan dan potensi energi pemiliknya.
 • Dapat dimiliki siapa saja muslim/non-muslim serta dapat diproses secara langsung mahupun jarak jauh
 • Hanya dapat digunakan untuk usaha yang halal. Sangat sesuai untuk para pemilik kedai, restoran, hotel, dan sejenisnya.
 • PPSJA tidak dibuat sekaligus banyak. Dibuat hanya berdasarkan pesanan dan diseimbangkan dengan jenis usaha yang dijalankan pemesan PPSJA

Kegunaan/ Manfaat PPSJA, Insya Allah sebagai ikhtiar untuk:


 • Meneutralkan secara alamiah dan ilahiah seluruh potensi energi negatif di sekitar tempat ( kedai, restoran, perusahaan, hotel, dll ) yang dapat menghambat kelancaran bisnes atau usaha yang sedang dijalankan.
 • Membangkitkan potensi positif yang dapat mempengaruhi simpul syaraf rakan bisnes, konsumen, pembeli sehingga merasa senang berbelanja atau berbisnes dengan anda. Sehingga dapat mengembangkan usaha yang sedang dijalankan dengan menguntungkan.
 • Memberikan kesan positif dan ketenangan bagi seluruh karyawan/staff yang bekerja .
 • Tempat usaha anda akan diubah penampilannya sehingga memancarkan aura keberhasilan yang mampu menyedut ribuan pembeli dari tempat berjuta juta batu jauhnya sehingga perniagaan anda maju pesat
 • Mempunyai kekuatan dahsyat guna menarik pembeli / pelanggan segala penjuru arah angin, mempunyai keuntungan besar, rezeki melimpah dan berkah, dicintai pelanggan dan sebagai penolak kejahatan, berfaedah untuk selama-lamanya
 • Bermanfaat mempercepat penjualan apa saja: tanah, rumah, kereta,kilang,harta benda lain,insya  Allah segera laku terjual dengan harga maksimum serta pelaris perniagaan,kedai restoran hotel dan lain-lain yang sangat ampuh khasiatnya
 • Menjadi magnet wang kerezekian  dan wang berebut masuk ke rekening / dompet anda
 • Meningkatkan kreativiti spiritual & sensitiviti  batin sehingga mudah dalam mengatasi berbagai masalah usaha dan kesulitan-kesulitan hidup.

FIDYAH:

GOLONGAN KECIL( kedai, restoran,pegawai kecil dll) RM 1500 (Diritualkan selama 7 hari berturut-turut)

GOLONGAN MENENGAH (Mini market, Klinik,Bengkel Motor / kereta,Kedai Perabot,Manager dll) RM 5500

GOLONGAN BESAR (Super Market,Kilang,Ahli Perniagaan Besar,Agency Besar dll yang sebanding RM15,000

RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS

(TERBARU DAN SANGAT BERBEZA DENGAN PROGRAM IBU DUIT/WANG ASMA’ SEBELUM INI)

“ SOLUSI FINANSIAL BAGI ANDA YANG LAGI ADA MASALAH DALAM HAL KEWANGAN”

TEROBOSAN TERBARU DALAM ILMU HIKMAH & SPIRITUAL

Puji syukur kehadirat ALLAH S.W.T yang mana senantiasa melimpahkan rahmatNya kepada kita,sholawat serta salam tak lupa kami haturkan kepada junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W,yang selalu kita harapkan syafaatnya di yaumul qiyamah.

Setiap manusia tentunya mendambakan suatu hidup yang makmur dan sejahtera, RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS merupakan sarana yang Insya Allah dapat mempermudahan dalam mewujudkan kehidupan yang anda idamkan RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS Insya Allah bermanfaat antara lain :

Menjadikan hidup anda makmur,Tenang dan penuh barokah, Memperlancar rezeki dan usaha anda menjadi lebih sukses dan maju pesat,Mahabbah / pengasihan, Keselamatan /perisai diri dari segala kejahatan,Kewibawaan di segani lawan mahupun kawan dan di manapun kita berada,SELAMAT DARI UNSUR KHIANAT PESAING/JIN JAHAT/DITUTUP PESAING, MENAMBAH SIMPATI ATASAN,RELASI BISNES, DAN RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKASINI MEMILIKI DAYA ENERGI PELARISAN YANG SANGAT-SANGAT DAHSYAT DAN TELAH KAMI BUKTIKAN KEKUATANNYA YANG SANGAT-SANGAT LUARBIASA, Dan berbagai khasiat lainnya yang tidak dapat kami sebutkan di sini,

Semoga dengan ikhtiar penggunaan RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS ini tidak mengurangi hak-hak syariah serta aqidah yang akan menimbulkan sifat-sifat kemusyrikan melainkan sebagai wasilah sababiyah hingga menambah serta mempertebal keimanan kita kepada ALLAH S.W.T Aamiin aamiin yaa robbal ‘alamin.

RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS ‘ bukanlah pesugihan yang berisiko, bukan merupakan suatu penggandaan wang dan juga bukan pengambilan harta anak cucu. Dengan sarana RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS anda dapat memanggil wang( rezeki ) secara ghoib agar mengalir deras menuju diri anda sehingga anda dapat terlepas dari masalah kewangan, dapat melunasi hutang dan dapat menikmati kemakmuran sebagai Anugerah Ilahi Yang Maha Kaya dan Maha Pemurah.

RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS ini sebagai induk wang/ibu duit/ wang bibit yang dalam perletakannya harus diletakkan di tempat khusus / istimewa.Yang dimaksud dengan induk wang adalah wang ini mampu memanggil wang-wang yang ada di sekitar lokasi itu.Untuk tingkat pemanggilan rezeki, radiusnya bergantungdari tingkatan besar kecilnya power serap (penyedut) yang ada pada wang itu. Induk wang biasanya mampu menyedot puluhan ribu wang bahkan sampai berjuta-juta ringgit, kerana RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS yang asli dan berenergi haq istimewa mampu mendatangkan rezeki dari segala penjuru dengan jalan yang tidak disangka-sangka.

RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS merupakan sebuah sarana yang sifatnya ” membantu/ mendampingi” usaha anda dalam hal kerezekian. Misalnya untuk pelarisan Akbar usaha, melamar pekerjaan serta untuk memperlancar penarikan rezeki anda agar mengalir deras dan halal melalui jalan usaha/ pekerjaan yang anda geluti.Dengan kekuatan super metafizik yang kami salurkan dengan energy nur aura super natural RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS ke media WANG ASLI’ ini, Insya Allah usaha anda akan lancar dan mendapat rezeki berkecukupan. Anda secara khusus untuk membangkitkan ghairah semangat kerja yang sudah ada pada peribadi anda, sehingga kekuatan bathin yang telah anda miliki sejak lahir agar berfungsi sebagaimana mestinya dan memiliki tambahan kekuatan berlipatganda. Dengan demikian anda dapat menuju keselarasan hidup yang penuh bahagia lahir dan bathin yang diidamkan selama ini.

RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS dapat berfungsi selamanya serta dapat diwariskan kepada anak cucu secara turun-menurun.Sistem pembuatannya pun dilakukan dengan disiplin keilmuan dalam riyadhoh pembuatannya, keranaRAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS kami mengutamakan mutu & kualiti agar berkhasiat nyata, berfungsi secara maksimum bermanfaat sesuai yang termaktub.INSYA ALLAH.

SYARAT MENDAPATKAN RAJA WANG ASMA’ KAROMAH:

Fidyah penebus:RM1888(RINGGIT MALAYSIA SATU RIBU LAPAN RATUS LAPAN PULUH LAPAN)(tambahan RM100 untuk dijadikan Raja Wang Asma’ Karomah dan akan dikembalikan kepada pemesannya)

Pemesan Raja Wang Asma’ Karomah ini akan menerima kitab panduan lengkap beserta kaedah pengamalan khusus yang sangat mudah untuk mengaktifkan kekuatan Raja Wang Asma’ Karomah ketahap maksima…

PERHATIAN:Fidyah Asal Raja Wang Asma’ Karomah dalam RM8888,tapi sekarang kami membuka program RAJA WANG ASMA’ KAROMAH ini kepada 1000 orang pertama sahaja,selepas kuota 1000 orang pemesan penuh,Fidyah Raja Wang Asma’ Karomah ini akan dinaikkan lagi fidyahnya..CEPAT REBUT PELUANG KEEMASAN INI SEBELUM IANYA HABIS DIPESAN ORANG…SANGAT RUGI TIDAK MEMILIKINYA…..Raja Wang Asma’ ini telah diikuti oleh pelbagai jenis golongan dan yang terbaru seorang Jutawan dari Kuala Lumpur telah mengambil Raja Wang Asma’ Karomah ini daripada saya..Anda bila lagi…???!!!

PERHATIAN:PROGRAM AURA RAJA PELARIS KAROMAH AGENG ANUGERAH AGUNG HANYA BOLEH ANDA PEROLEHI DI ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE SAHAJA DAN SAYA TIDAK MELANTIK MANA-MANA WAKIL / CAWANGAN UNTUK PROGRAM RAJA PELARIS KAROMAH AGENG ANUGERAH AGUNG INI,PROGRAM INI BOLEH DIIKUTI SECARA PENGAJIAN JARAK JAUH(PJJ) / DIPESAN SECARA JARAK JAUH,KESANNYA SAMA SEPERTI HADIR DIRI…SELAMAT BERGABUNG DI ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s