TRANSFORMASI ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG

Transformasi Zon Kekayaan Agung Anugerah Agung

PROGRAM TERBARU RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG

Leave a comment

(Satu-Satunya dan Pertama Seumpamanya Di Malaysia)

“RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG”

(Tersangat-sangat Ampuh,Mustajab & Mujarab)

Foto Wang di atas sekadar Ilustrasi

MENGUNGKAP RAHSIA AGUNG MEMASUKI GERBANG KEKAYAAN TANPA BATASAN

MENDERASKAN REZEKI ANDA DARI SEGALA PENJURU,MENARIK KEBERUNTUNGAN,MENDATANGKAN WANG BERLIMPAH RUAH MEWAH,SOLUSI SUKSES,KAYA RAYA,TERBEBAS DARI MASALAH HUTANG,KUNCI KEBAHAGIAAN DAN KESEJAHTERAAN SEKELUARGA

Selamat bergabung di Transformasi Zon Kekayaan Agung Anugerah Agung dengan mengikuti program Terbaru TAHUN 2011 dan satu-satunya hanya di Anugerah Agung iaitu “Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung” yang merupakan Program Rahsia Agung Kekayaan dan menjadi Amalan Ritual Kumpulan-Kumpulan Manusia istimewa yang telah menikmati kehidupan kaya raya dan bergelimang harta dunia. Program Zon Kesuksesan & Kekayaan Agung memberikan jalan pintas bagi anda yang ingin mengubah nasib secara total ke arah yang lebih baik 1000 kali ganda dari kehidupan anda sekarang ini.

SEGERALAH CIPTAKAN KEAJAIBAN DAN WUJUDKAN SEMUA IMPIAN ADA SEKARANG JUGA!!!CEPAT REBUT PELUANG KEEMASAN INI UNTUK MENDAFTAR AWAL MENJADI SALAH SEORANG ANTARA 1000 ORANG PERTAMA UNTUK MEMILIKI RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG INI,SELEPAS QUOTA 1000 ORANG TELAH MENCUKUPI,YURAN PROGRAM INI AKAN DINAIKKAN!!!ANDA HANYA MENERIMA PELUANG KEEMASAN INI SEKALI SEUMUR HIDUP……

PERHATIAN:PROGRAM RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG INI TELAH DILANCARKAN SECARA RASMINYA PADA HARI JUMAAT 05 OGOS 2011

MemPersemBahKan……

RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG TERDAHSYAT ABAD 21

“Inilah Pembongkaran Muktamad Rahsia Sumber Kekayaan Terbesar Abad Ini.. Jadikan Hari Ini Adalah Hari Permulaan Bagi Kejayaan Hidup Anda..”

Salam Pembuka kata Bicara dari saya,

“Kekayaan Adalah Hak Milik Setiap Manusia, Anda Pilih.. 
Kaya Atau Miskin.. ?”

Dan Selamat Datang Ke Dunia Kekayaan Sebenar.

Ia Bakal Mengubah Hidup Anda 24 Jam Dari Sekarang..

SEKARANG MASANYA UNTUK ANDA

Gunakan akal dan fikiran yang tuhan berikan kepada anda untuk anda berfikir sejenak, mengapa anda di temukan dengan peluang ini.. Berjutaan manusia di luar sana yang masih belum mengetahui akan wujudnya peluang ini.. Jadi buatlah keputusan yang bijak.. Anda yang tentukan..

Memiliki RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG yang merupakan salah satu Rahsia Ibu Duit Kelas 1 pegangan saya ini adalah satu penghargaan tidak ternilai buat anda.. Gunakan dengan sebaiknya.. Saya pasti.. Kehidupan anda selepas 24 jam dari sekarang akan berubah.. dari kesempitan kebebasan wang.. Nikmatilah dengan sepuasnya.. Saya jamin 100%..

Dapatkan sekarang dan jangan tunggu sampai esok, setiap hari adalah hari untuk anda mencipta duit, setiap hari adalah hari untuk anda mencipta kekayaan.. dengan teknik dan ilmu yang bakal anda ketahui.. Hanya RM1000 Sahaja Sangat berbaloi untuk saya letakkan harga RM1000 dengan apa yang bakal anda miliki selepas ini..

Inilah pembongkaran salah satu Rahsia Raja Ibu Duit Terhebat Abad ini, dan saya pasti anda Puas hati dan tak sabar untuk mengetahui apakah sebenarnya Rahsia Terhebat ini.. Ianya akan membawa anda kepada kebebasan kewangan sebenar.. Saya jamin hanya 24 jam dari sekarang anda duit akan melimpah masuk ke dalam poket anda..

Saya akan dedahkan kepada anda satu rahsia KEKAYAAN yang disimpan rapi oleh saya selama ini.. Sudahkah anda bersedia untuk mengetahui rahsia ini? Rahsia yang bakal merubah hidup anda dalam tempoh 24 jam dari sekarang.

DUIT!! DUIT!! DUIT!! Duit bukanlah segala-galanya, tapi segala-galanya memerlukan duit.. Tidakkah anda inginkan duit melimpah-limpah seperti ini setiap hari.. Ianya Halal.. Bukan Duit Haram.. jadi Nikmatilah sepuas-puasnya.. Teruskan melihat hasilnya.. Selepas ini giliran anda.. “

Kita sedia maklum pada masa sekarang penggunaan duit sangat penting. Tetapi cuba anda nilai perlukah kita gunakan duit untuk semua keperluan? Disini gunanya semangat duit yang hendak diterangkan. Pengunaan duit dengan cara yang betul akan membuatkan kita lebih selamat dan rasa selesa. Kehidupan yang selesa akan membawa kepada kegembiraan dan tidak rasa bimbang.

Kita perlu ingat duit juga membuatkan kita bersemangat untuk memulakan kehidupan baru tetapi tidak semua kehidupan datang daripada duit. Kita juga boleh berjaya dengan adanya duit. Penggunaan duit yang betul dan berkesan akan mencorakkan kehidupan kita di masa sekarang dan masa akan datang.

Bagaimana kita hendak mewujudkan semangat duit? Perlu kita ketahui duit datangnya daripada usaha, tenaga, bakat, nasib dan sebagainya. Pelbagai cara duit datang dan pergi. Pada peringkat pertama untuk mendapatkan semangat duit kita perlulah belajar “menyimpan” duit. Ini kerana jika duit tiada pada kita. Kita akan menjadi tidak bersemangat membuat apa-apa perkara sekalipun. Kita juga bekerja kerana duit.

Ada sesetengah pendapat mengatakan duit tidak penting kerana pada zaman dulu mereka menggunakan sstem barter (tukar barang) Selain itu juga dengan cara lain yang tidak memerlukan duit. Adakah anda boleh hidup tanpa duit pada zaman sekarang ini?

Pada zaman sekarang duit adalah di kategorikan sangat penting. Anda bayangkan diri anda tidak ada 1sen pun. Macam mana anda hendak pergi ke tandas awam yang memerlukan sekurang-kurangnya 20 sen. Ini bermakna anda perlu tahu menilai betapa pentingnya duit yang anda ada sekarang.

Jika anda tahu penggunaan duit yang betul anda akan selamat.Peringkat kedua adalah dengan mengikutiPROGRAM RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG sebagai ikhtiar / usaha kita mengundang Semangat Rezeki

PENGENALAN

Kehidupan selalu dicerminkan dengan tingkat kesuksesan seseorang. Hidup kaya adalah terpandang, dan miskin adalah terbelakang. Anda ingin pilih yang mana satu? Satu hal yang pasti, kaya selalu dikaitkan dengan kesuksesan sedangkan miskin selalu dicerminkan dengan kegagalan. Dalam bahasan motivasi sukses, para tokoh ternama selalu mengatakan bahawa kesuksesan selalu diraih dengan usaha yang keras. Ada pula yang mengatakan bahawa sebahagian dari mereka dapat sukses hanya kerana background perekonomian keluarga yang memang telah terangkat/kaya raya. Setujukah Anda, bahawa kalau mahukan kekayaan & kesuksesan, Anda perlu jadi kaya terlebih dahulu?

“MISKIN” vs “KAYA”


Dalam realiti kehidupan, kesempatan selalu datang secara tidak adil kerana tidak pernah memihak pada si miskin. Di lain kesempatan, si kaya akan selalu benar, dimuliakan dan disanjung tinggi. Bukankah ini sangat jelas menyiratkan bahawa kalau mahu sukses, kaya dulu! Kalau Anda miskin dijamin hidup Anda tidak pernah dan tidak akan bahagia. Adakah orang – orang yang boleh berbahagia dengan kemiskinannya? Atau adakah orang – orang yang tidak senang dan bahagia dengan kekayaan atau kesuksesan mereka?

Tapi tunggu dulu… Jangan terburu-buru memberi komen negatif,saya belum habis menulis lagi… Mari kita lihat lebih dalam lagi. Siapapun Anda, dimanapun berada, sekali lagi pasti akan selalu terhina dan terpinggirkan baik disedari atau tidak ketika Anda miskin. Dan sebaliknya, Anda akan selalu terpandang, dimuliakan dan penuh wibawa jika Anda kaya. Tidak percaya? Lihat saja di sekeliling Anda. Namun, miskin dan kaya dalam hal ini jangan hanya dipersepsikan secara material semata-mata. Miskin disini boleh bererti miskin harta, miskin ilmu, miskin pengetahuan, miskin iman, miskin mental, miskin pengalaman, miskin keberanian, dan seterusnya dan seterusnya.

“MISKIN” jadi “KAYA”?

Ingat! Miskin akan selalu hina dan kaya akan selalu mulia. Jadi kalau Anda hendak menjadi kaya dan sukses mulailah dari sekarang untuk berjuang melepaskan belenggu kemiskinan yang ada dan terus berusaha menciptakan kekayaan dan kesuksesan yang anda impikan. Kerana sekali lagi, miskin itu gagal dan kaya itu sukses! Yang kaya makin kaya, yang miskin makin miskin.. Kalimat ini pernah diucapkan salah seorang artis ibukota di acara kuisnya.. Begitulah kenyataannya.. Yang kaya makin kaya, yang miskin makin miskin.. Dahulu beberapa tahun lalu, 5% orang di dunia menguasai 50% wang beredar di dunia. Sekarang 5% orang di dunia menguasai 90% wang beredar di dunia.. Sebaliknya 95% orang di dunia berebutkan 10% wang beredar di dunia. Kenapa terjadi seperti ini? 

Ya, kerana orang kaya berfikir bahawa dia makin kaya. Orang Miskin berfikir bahawa dia makin miskin. Jadi pola fikir masing-masinglah yang membuat hal seperti ini terjadi. Semuanya kerana fikiran. Seperti kata “Law of Attraction”, fikiran kita seperti magnet. Ketika kita berfikir kaya, makin kaya, dan merasakan keadaannya ketika kita makin kaya walau belum mencapainya, kita sudah menarik hal-hal, orang-orang, sarana-sarana yang akan membantu kita mewujudkan apa yang kita fikirkan dan rasakan tadi. Sebaliknya juga yang miskin tambah miskin. Ya, kerana merasa miskin, makin miskin, fikiran tadi menarik dalam keadaan makin miskin, menarik orang-orang yang juga berpikiran sama, sarana-sarana yang menunjang orang tadi makin miskin..

Mengubah fikiran atau mindset atau paradigma, merupakan pilihan. Dan beruntungnya, ini boleh dilakukan oleh semua orang!! Ertinya Sukses milik semua orang, asal dia mahu mengubah Mindsetnya menuju apa yang dia inginkan sehingga hukum “Law of Attraction” bekerja dalam arah yang tepat baginya…

Kini waktunya mengubah pemikiran Anda untuk sekadar mengejar kekayaan dan menjalankan bisnes hanya untuk menimbun wang/harta semata, namun Anda perlu memiliki kewibawaan dan kharisma diri, memiliki pengaruh yang luar biasa sehingga mampu menjadi Boss/Pemimpin/Tokoh Masyarakat yang sebenarnya, menjadi orang yang terhormat dan disegani kawan mahupun lawan dan memiliki sarana/media seperti Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung untuk IKHTIAR menarik HARTA KEKAYAAN DUNIA. Bukalah fikiran Anda dan fokuslah untuk merenungkan Kekayaan & Kesuksesan yang Anda inginkan sejak dulu, yang akan merubah kehidupan Anda menjadi manusia baru yang luar biasa, membuat orang – orang disekeliling Anda akan tercengang saat mengetahui perubahan Anda yang sangat mengagumkan ini dengan RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG!!!!!

Solusi menjadi “JUTAWAN”

Anda ingin kaya dengan Cepat dan Mudah? Ingat PROGRAM RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG? Ikuti Program Pelatihan TRANSFORMASI ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG . Inilah salah satu program menakjubkan abad ini yang akan mengubah kehidupan Anda mencapai masa depan yang cerah. Hanya dalam waktu singkat, diri Anda akan menjadi MAGNET WANG DAHSYAT LUARBIASAsehingga segala kesempatan menjadi “KAYA” akan datang secara bertubi-tubi. Anda tidak akan kecewa kerana inilah satu-satunya solusi kesuksesan tercepat yang akan mengubah hidup menjadi lebih disegani, dihargai, dihormati, serta dimuliakan dalam masyarakat.

   Apapun profesi dan pekerjaan Anda sekarang, segera ikutiPROGRAM RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG dan dapatkan solusi mudah untuk memiliki Wang JUTAAN RINGGIT dalam waktu singkat., tentunya tanpa diatur orang, tidak terikat jam kerja, dan Andalah yang menjadi Boss untuk pekerjaan Anda sendiri. Jika Anda kaya, Anda akan dapat mencapai kesuksesan luar biasa dalam kehidupan Anda. Biasanya Anda mendefinisikan KAYA hanya berdasarkan pengalaman orang lain, entah itu atasan kita, orang tua, atau dari lingkungan sosial kita yang tidak jarang telah membuat kita hanya ‘gigit jari’ atas keberhasilan yang mereka raih.

Namun kini, Anda akan dengan bangga mengatakan bahawa “saya telah BERJAYA DAN KAYA RAYA” dan dapat mempengaruhi orang-orang yang ada di sekitar Anda.   

Apabila Anda telah mengikuti PROGRAM RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG ini, jangan takut untuk menjadi Kaya Raya. Dengan memiliki banyak duit/wang, akan banyak manfaat yang sebenarnya akan Anda raih di dunia ini. Anda akan membuat Negara ini menjadi lebih baik, Anda akan meraih kekayaan tertinggi, penghargaan, status, dan kekuasaan. Semua tujuan yang Anda rencanakan juga akan terealisasi. Anda akan mendapatkan penghargaan tertinggi dari pekerjaan Anda, dan juga akan merasa dicintai oleh orang-orang di sekitar Anda. Selain itu, Anda juga akan memiliki kesihatan yang memuaskan, semangat hidup yang tinggi, serta dapat lebih sering melemparkan senyuman kepada orang lain. Ada dapat Memiliki kehidupan yang mengghairahkan, menemukan kedamaian hati, dan mencapai keseimbangan hidup antara waktu untuk bekerja dan untuk keluarga. Dan yang pasti, Anda akan dapat menciptakan suatu hal baru yang luar biasa, baik untuk diri peribadi, mahupun untuk menolong sesama,serta yang paling menakjubkan adalah mendapatkan ‘Aliran Wang’ seumur hidup bahkan boleh diwariskan. Bayangkan saja, semua itu akan Anda dapatkan hanya dengan mengikuti PROGRAM RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG. 

Dengan Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung, Anda dapat menciptakan sumber pendapatan pasif & aktif yang terus-menerus akan mengalirkan wang kepada Anda, ketika Anda bekerja, tidur, bermain dengan anak, ataupun di waktu ketika Anda sedang berekreasi ke tempat lain.  Anda juga akan dapat menghasilkan wang ratusan ribu bahkan jutaan ringgit yang dapat Anda kerjakan dimana saja, berjalan secara automatik.

Yang jelas, PROGRAM RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG ini akan menjadi sumber kemakmuran bagi hidup Anda, dan tentunya akan dibimbing langsung oleh Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D. Pastikan Anda bergabung dalam program PROGRAM RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG ini dan JADILAH ORANG PERTAMA YANG MENJADI JUTAWAN atau MILLIONARE di lingkungan hidup Anda.

Dengan sarana RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG anda dapat memanggil wang ( rezeki ) secara ghaib agar mengalir deras menuju diri anda sehingga anda dapat terlepas dari masalah kewangan, dapat melunasi hutang dan dapat menikmati kemakmuran sebagai Anugerah Ilahi Yang Maha Kaya dan Maha Pemurah.

RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG ini sebagai Induk wang yang dalam perletakannya harus diletakkan di tempat khusus / istimewa. Yang dimaksud dengan induk wang adalah wang ini mampu memanggil wang-wang yang ada di sekitar lokasi itu. Untuk tingkat pemanggilan rezeki, radiusnya bergantung dari tingkatan besar kecilnya power serap (penyedut) yang ada pada wang itu. Induk wang biasanya mampu menyedut puluhan ribu sehingga ratusan ribu ringgit bahkan semakin lama powernya semakin besar sehingga mampu memanggil wang sehingga berjuta-juta ringgit secara ghaib dan nyata, kerana wang raja ibu duit yang asli dan berenergi “sangat kuat luarbiasa” mampu mendatangkan rezeki dari segala penjuru dengan jalan yang tidak disangka-sangka.

RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG merupakan sebuah sarana yang sifatnya ” membantu/ mendampingi ” usaha anda dalam hal kerezekian. Misalnya untuk pelarisan usaha perniagaan, melamar pekerjaan serta untuk memperlancar penarikan rezeki anda agar mengalir deras dan halal melalui jalan usaha/ pekerjaan yang anda geluti. Dengan kekuatan Spiritual Tingkat Tinggi yang kami salurkan dengan energi nur aura super natural RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG ke media RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG(peringkat 2/istimewa) ini, Insya Allah usaha anda akan lancar dan mendapat rezeki berkecukupan. Diri Anda akan diaktifkan ” secara khusus untuk membangkitkan ghairah semangat kerja yang sudah ada pada peribadi anda, sehingga kekuatan bathin yang telah anda miliki sejak lahir agar berfungsi sebagai mana mestinya dan memiliki tambahan kekuatan berlipat ganda. Dengan demikian anda dapat menuju keselarasan hidup yang penuh bahagia lahir dan bathin yang diidamkan selama ini.

RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG dapat berfungsi selamanya serta dapat diwariskan kepada anak cucu secara turun menurun. Sistem pembuatannya pun dilakukan dengan sangat disiplin keilmuan dalam riadhah ritual pembuatannya, kerana kami mengutamakan mutu & kualiti agar berkhasiat nyata, berfungsi secara maksimum bermanfaat sesuai yang termaktub.

Suatu ilmu rahsia yang sangat sukar ditemui, apabila anda mengetahui rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini maka anda akan selalu didatangi dan dilimpahi duit, duit tidak akan putus-putus rezekinya dan semakin hari semakin lancar di mana apa sahaja kerja yang anda lakukan atau usahakan akan dilimpahi rezeki yang banyak tidak terkira. Kalau anda berhutang maka mudah dapat terbayar. Kalau orang berhutang dengan anda maka mudah pula orang membayarnya.Orang tua-tua dulu pernah berkata kalau kita tahu rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini, duit akan mudah datang kepada kita. Sentiasa ada jalan untuk kita didatangi duit dengan cara yang tidak disangka-sangka datangnya.Insya Allah.Jika anda sendiri sudah tahu rahsia ini maka anda juga akan dapat mengetahui cara-cara mengaktifkan kekuatan duit itu sendiri yang mana anda akan dapat merasakan sendiri keajaiban dari rahsia ini. Sesiapa yang pernah mengetahui rahsia ini sahaja yang tahu kelebihannya.Insya Allah sangat bermanfaat untuk mana-mana individu yang mahu memantapkan ilmu kerezekian yang melibatkan duit.

Kami hadir kembali untuk membantu anda yang memerlukan solusi dari segala permasalahan, terutama anda yang terlilit serta terbelit dalam masalah ekonomi, karier, jodoh,pengasihan serta pelarisan.

Dengan mengikuti program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini,Anda akan merasakan sendiri khasiat nyata luarbiasa kekuatan energi Raja Ibu Duit ini dalam kehidupan Anda,antaranya khasiatnya:

Hidup miskin / melarat menjadi kaya raya berlimpah ruah harta dunia

Mendapat Anugerah kekayaan harta dunia secara tiba-tiba/ajaib(wang,emas,intan,berlian,dll)

Kemudahan yang ajaib luarbiasa dalam mencari rezeki

Rezeki yang sukar menjadi lancar.

Hutang bertumpuk dapat dilunaskan dengan cepat

Usaha perniagaan yang rugi/bangkrup/gulung tikar,menjadi berkembang maju lancar dan barokah

Putus asa hilang harapan hidup bertukar menjadi bahagia berlimpah ruah harta dunia dan kaya raya.

Impian berlimpah ruah dan mewarisi kemewahan harta dunia dan kaya raya menjadi nyata.

Solusi tepat dan cepat untuk mengatasi segala masalah hutang & terbebas dari berbagai macam kesulitan hidup akibat masalah ekonomi.

Anda dinaungi oleh Aura sinar keberuntungan yang luarbiasa dan selalu mengiringi setiap langkah Anda menuju kesuksesan dan kekayaan hidup sejati.

MANFAAT PROGRAM RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG LEVEL 1


Amalan sangat ringkas,mudah dan tanpa puasa dalam Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini mampu membuka Aura Terang kehidupan serta mengangkat Derajat Hidup ketempat yang lebih tinggi dan terhormat.

Mampu menciptakan keajaiban untuk mewujudkan impian harapan,cita-cita dan tujuan hidup agar menjadi kenyataan.

Dengan mengamalkan amalan Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini pada setiap hari,pengamalnya akan memiliki energi medan magnet yang selalu aktif bekerja menarik sumber kewangan/duit serta kekayaan dari segala arah.

Ia juga berfungsi meneutralkan segala sumber kesialan hidup dan mengubahnya menjadi kekayaan,kelimpahan,kesuksesan & keberhasilan.

Anda dijamin menguasai rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung untuk meraih kekayaan tanpa batas,serta mampu melipatgandakannya dengan sangat cepat.

Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini merupakan salah satu solusi menuju hidup kaya,hidup berlimpah ruah dan mewah,hidup berkah serta mampu membahagiakan seluruh keluarga anda,Insya Allah dalam masa tempoh tak sampai satu tahun memiliki Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini anda berupaya menjadi orang Kaya dan Berjaya.

Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini dilengkapi dengan energi perkasa RAJA PELARIS yang sangat sesuai bagi sesiapa sahaja yang memerlukan daya pelarisan yang hebat dan mantap seperti kontraktor,ahli korporat,orang kenamaan,VIP,Datuk-Datuk,Datin-Datin,dan sebagainya sebarang jenis perniagaan boleh menggunakan daya ghaib Raja Pelaris yang sangat ampuh ini,perniagaan anda akan menjadi ramai dikunjungi pembeli dan tetamu/klien kerana ibarat magnet yang luarbiasa daya tariknya sehingga pembeli berbondong-bondong datang serta berebut-rebut membeli apa saja yang anda iklankan.Ritual Raja Pelaris ini memancarkan aura penarik luarbiasa bagi pembeli dan tamu untuk perniagaan anda.

Mendatangkan Aura daya tarik yang kuat pada pengasihan dan penglarisan. Anda akan memancarkan daya pikat yang mampu menggerakkan hati & fikiran seseorang untuk kepentingan bisnes,marketing dll

Mendatangkan rezeki apa saja jenis rezeki.

Mudah bertemu jodoh bagi mereka yang berat jodoh atau tak laku kahwin,dengan ritual ini Insya Allah akan mempermudah jalan untuk menemukan jodoh yang baik dan setia yang akan mendampingi kita hingga menjadi keluarga yang sakinnah,mawaddah,warohhmah.

Mempermudah jalan keluar ekonomi(masalah kewangan) sesulit apapun masalahnya akan dapat dipecahkan dan dicairkan.

Mempermudah untuk kenaikan pangkat/karier

Membuat minyak kelapa pengasih ampuh yang dimana kelebihannya untuk mendatangkan rezeki kepada pemakainya dan dikasihi orang.

Tidak akan putus-putus rezekinya dan semakin lancar.

Dibimbing panduan membuat Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi level 1

MANFAAT PROGRAM RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG LEVEL 2

Anda akan memiliki segala kelebihan dan khasiat yang ada pada Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung level 1. Rahsia yang terkandung dalam program Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung adalah sebuah method tercepat untuk meraih kekayaan tanpa batas yang rahsianya tersimpan ratusan tahun lamanya. Setelah melalui penyempurnaan oleh Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D yang sangat langka / sukar diperolehi pada masa sekarang dan tidak semua perguruan memilikinya,merupakan ilmu Warisan berasal dari Tanah Melayu. Sekarang ini sudah sampai waktunya ilmu ini akan diwariskan kepada seluruh masyarakat dunia. Rahsia ini merupakan Gerbang Keajaiban menuju Kekayaan tanpa batas yang berdasarkan pada siklus hukum alam dengan tingkat kepastian sangat matematik.

Tidak kira siapapun anda tidak peduli sesulit dan seberat apapun keadaan kewangan anda pada ketika ini,apapun profesi dan latarbelakang anda jika telah mewarisi Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini maka seberapa segera akan memiliki sumber wang yang berlimpah ruah mewah yang terus menerus mengalir selamanya dalam kehidupan Anda.

RAJA PELARIS SUPER kekuatan 2 kali ganda dari level 1-Memiliki semua kelebihan dan khasiat dalam Raja Pelaris Tingkat 1 dan pelbagai kelebihan lain yang akan dirasakan sendiri oleh pengamalnya.

MENDATANGKAN REZEKI SERTA DAYA PENGASIHAN YANG KUAT PADA PEMAKAINYA-siapapun yang mengamalkan amalan Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini bukan hanya wajahnya menjadi cantik/tampan rupawan,namun membuat yang memakai media ini menjadi jauh lebih kelihatan muda,kulit menjadi halus,kencang bak remaja,Aura seluruh tubuh akan memancar membuat sesiapapun yang melihat anda akan tertarik dan terkagum-kagum dibuatnya dan mendapat rezeki serta keberuntungan hidup luarbiasa.Anda akan disayangi, disenangi dan disegani baik oleh ahli keluarga,atasan bawahan mahupun teman,Silakan dibuktikan dan menikmati hasilnya.

DUIT DALAM SIMPANAN/TABUNGAN TIDAK AKAN HABIS WALAUPUN SEHARI DIBELANJAKAN SEHARI SAMPAI 10 KALI-dengan berkat daya ghaib karomah amalan Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung,duit dalam simpanan anda tidak akan pernah kehabisan walapun sering dibelanjakan.

Anda akan diberi bimbingan serta panduan membuat Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung Level 2 yang sangat ampuh dan dahsyat,mustajab dan mujarab berkhasiat nyata Mendatangkan harta dunia yang berupa wang yang berada dalam alam ghaib mahupun alam nyata,insya Allah duit mudah datang kepada pengamalnya dengan pelbagai cara dan sebab.Dengan ritual khusus ini wang akan datang secara tiba-tiba(ajaib) dan rezeki akan datang dari berbagai arah penjuru mata angin mengalir deras menuju kepada anda.Anda akan mendapat limpahan wang, kekayaan,kemakmuran hidup,usaha/bisnes akan maju pesat, terbebas dari masalah hutang,berlimpah harta dunia barokah dan halal.

RITUAL PEMBUATAN WANG BALIK-Anda ingin kaya mendadak/cepat kaya,tapi tanpa kerja berat,banting tulang,peras keringat atau susah payah.Wang akan bekerja secara ajaib masuk kedalam beg duit/wallet anda.Ini merupakan ritual rahsia dan khusus dalam Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung level 2 untuk mendapatkan wang yang apabila dibelanjakan /lepas dari tangan,akan kembali lagi kepada pemiliknya dengan keizinan Allah.

Insya Allah segala keilmuan dalam Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini tidak menyalahi syariat agama,tidak merugikan diri sendiri  mahupun orang lain,tidak menarik rezeki anak cucu,halal dunia akhirat dan tanpa menggunakan tumbal kerana bukan pensugihan sesat/hitam,tidak menggunakan ilmu sihir,jin dan segala sesuatu yang berunsur negatif.Sangat sesuai bagi anda yang sangat memerlukan pertolongan.Sudah berusaha sekuat tenaga,buntu  dan belum ada keberhasilan,merasa putus asa dan hilang keghairahan hidup,dan dikhususkan untuk anda yang bertekad baja,sabar,ikhlas,yakin dan selalu menggunakan Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini pada jalan kebaikan.Adalah sangat baik bila Anda mengabungkan Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini dengan Ibu Duit Karomah Ageng Anugerah Agung untuk memperkuatkan Aura Kerezekian dan Kekayaan serta Kesuksesan anda ke tahap maksima.

SYARAT WAJIB UNTUK MENGIKUTI PROGRAM RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG:

Berikut PROSEDUR Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung Terdahsyat Abad 21 ini:

  • Bila Anda berminat Serius untuk mengikuti Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini, ada beberapa syarat peraturan penting yang wajib Anda patuhi demi untuk memastikan keberhasilan,kejayaan dan kekayaan menjadi milik Anda.
  • Syarat Wajib Utama,Anda dikehendaki untuk mendapatkan Pembai’atan / Pengijazahan Khusus Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung dari Dr. Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D selaku founder program luarbiasa ini dengan menghubungi langsung beliau ditalian-0128802035(super hotline),kerana tanpa melakukan Pengijazahan,seluruh keilmuan dan energi dalam program ini tidak akan aktif dan berfungsi!
  • Syarat Wajib Kedua, Anda dikehendaki untuk mempraktikalkan serta mengamalkan semua panduan yang telah saya jelaskan dalam setiap manual lengkap dalam program ini dengan sebaik yang mungkin tanpa anda tertinggal satu pun mata pelajaran.
  • Syarat Wajib Ketiga, Anda dikehendaki menjadi seorang yang BERDISPLIN dalam melaksanakan semua program dalam program ini secara bertahap dengan istiqamah/terus menerus dalam kehidupan Anda sehari-hari.

Hanya dengan Syarat Wajib di ataslah, keajaiban dan Kemustajaban ilmu Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung yang Anda pelajari melalui saya dapat dirasakan dan dilihat secara nyata mengubah kehidupan anda ke arah Transformasi Zon Kekayaan Agung Anugerah Agung yang sebenar-benarnya dalam kehidupan Anda.

“Ya, Dr.Rizal, Saya Berminat Untuk Belajar Menguasai Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung. Jadi, Bagaimana Nak Dapatkan Program Ini?”

 

“Berapakah Yuran Yang Perlu Dibayar Untuk Mengikuti Kursus / Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini?”

Pada pendapat anda, berapakah yang anda patut bayarkan untuk mendapatkan ilmu yang mampu mengubah kehidupan anda menjadi manusia yang kaya raya,mencapai tahap jutawan,hidup senang dan mewah dan bebas dari masalah kewangan buat seumur hidup Anda?

YURAN KESELURUHAN PROGRAM RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG:

1. PROGRAM RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG TINGKAT 1:RM1000

2. PROGRAM RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG TINGKAT 2:RM3500

Anda Masih Teragak-Agak Untuk Mendapatkan Program Raja Ibu Duit Ini?

Mungkin anda kata harga yang saya letakkan sangat mahal. Itu perkara biasa yang saya dengar. Selalu sangat dah saya terima email daripada mereka yang berminat nak tahu pasal Raja Ibu Duit tetapi terlalu sayangkan duit, takut untuk laburkan sedikit wang bagi mendapatkan ilmu yang berharga!

Saya ingin bertanya pada anda…….

Adakah anda ingin merubah kehidupan anda dengan menjana kekayaan kewangan dan hidup bahagia?

Pasti anda kata YA! Hanya kata semata-mata, tiada hasilnya..

Berkata ‘Ya’! Memang mudah!

Apa yang dikatakan perlulah disertakan dengan tindakan. Anda perlu ada matlamat untuk mencapainya, dan tindakan pertama adalah – dapatkan Rahsia Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini hari ini juga..

Berapa banyak yang anda sanggup melabur untuk dapatkan ilmu? Jika pelaburan ilmu serendah ini pun anda kedekut, usah mimpikan untuk dapatkan hasil yang berkali-kali ganda pulangannya.

Pakar ada berkata “Berapa Yang Anda Sanggup Labur Untuk Ilmu Untuk Jadi Kaya? RM100? RM1,000? RM10,000, RM100,000, RM1,000,000?

Fikirkanlah..Tahukah anda, semasa saya mula – mula mencari dan cuba membongkar prinsip-prinsip, teknik-teknik dan rahsia-rahsia kekayaan dalam Program Transformasi Zon Kekayaan Agung ini, saya telah menghabiskan beribu-ribu ringgit, masa dan tenaga untuk menemui apa yang telah saya kongsikan dalam Program ini…

Hari ini anda memang beruntung ..tak perlu habiskan wang, masa dan tenaga sebanyak itu!

Sanggupkah anda habiskan ribuan ringgit untuk dapatkan bermacam-macam buku, ebook, menghadiri seminar, mengikuti program Ilmu Kekayaan & Kesuksesan?

Itu belum tentu anda faham selepas membaca buku-buku, ebook-ebook, dan program yang kebanyakan dalam bahasa inggeris sepenuhnya. Kini saya permudahkan serta dedahkan dan kongsikan apa yang saya pelajaridalam bahasa melayu sepenuhnya dengan susunan bahasa yang lebih mudah.

Kebanyakan buku ditulis berdasarkan teori dan informasi semata-mata, bukannya penyelesaian sebenar..

Anda masih mahu buang masa dan tenaga mencari maklumat dan jawapan kepada penyelesaian kewangan anda melalui internet, buku mahu pun ebook kewangan lain?

Teruskanlah…

Jika berjaya tak mengapa, kalau gagal? Kenapa perlu buang masa ?

Masa itu kan emas! Memang terdapat banyak panduan kewangan percuma yang boleh dijumpai diinternet, tapi jika anda rasa ianya membantu anda mengurus kewangan dengan baik…teruskanlah!

Orang lain dah boleh mula mempraktikkan ilmu Kekayaan yang dipersembahkan dalam Program Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung, anda pula habiskan masa bertahun-tahun untuk mengurus kewangan dengan lebih baik….jika berjaya, OK tapi kalau tiada apa-apa perubahan, macamana…?

Berapa banyak wang yang anda telah habis semenjak dari sekolah rendah sehingga masuk U, puluhan ribu sudah dikeluarkan oleh orang tua anda…

Untuk ilmu yang beryuran RM1000 ini adakah anda masih berkira?

Ya, kenapa masih teragak-agak lagi..

Dengan Program Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini, ianya bakal merubah masa depan kewangan anda selepas ini. Sedarlah, hanya anda yang mampu merubah ‘kisah hidup’ anda.

“Tunggu Apa Lagi?”

Buat tempahan anda sekarang! Jangan buang masa anda mencari pelbagai teknik pengurusan kewangan yang anda sendiri tidak pasti samada ianya betul atau tidak.

Lebih banyak anda mencuba teknik yang tidak pasti keberkesanannya, lebih banyak wang anda dibazirkan begitu sahaja. Jangan bazirkan wang anda tidak tentu pasal!

CARA BAYARAN PROGRAM JARAK JAUH PROGRAM RAHSIA RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG

Jika anda berminat dengan Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung anda perlu membuat pembayaran seperti berikut:

* Pembayaran ke Akaun Maybank no: 111186092917 atas nama MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI

* Slip pembayaran harus discan dan di emailkan kepada masterrizal9000@yahoo.com atau hantar fotokopinya kepada Sektretariat Anugerah Agung Groups-NO.1,TAMAN SENDAYAN INDAH,JALAN DEPO,93050 PETRA JAYA KUCHING, SARAWAK. MALAYSIA.

Email: masterrizal9000@yahoo.com ,Website: www. anugerahagung4u.com

* Sila hubungi Dr.Rizal ditalian- 0128802035(hotline) untuk mendapatkan keterangan lanjut tentang keilmuan ini.

PERHATIAN

* Khusus yang proses jarak jauh harap kirim melalui surat/email/sms/mms: Nama Lengkap dan Panggilan, Tarikh lahir ,Bulan Tahun Kelahiran, Pekerjaan, Alamat Lengkap, bukti Transfer resit bank maybank, Gambar berukuran pasport, dan nama Kedua Orang Tua.

* Jika datang langsung harap menghubungi terus ke 0128802035 (Dr.Rizal),insya Allah Dr.Rizal sendiri yang akan datang menjemput/mengambil anda di airport / diterminal bas dan sebagainya.

* Dr. Rizal sentiasa sibuk di klinik / Pusat Rawatan,juga sering keluar Bandar dsbnya,Kerana sering ada panggilan keluar, harap telefon dulu atau buat temujanji sebelum datang.

* Semua program keilmuan Anugerah Agung di website ini bukan untuk kejahatan dan kesombongan kecuali untuk kebaikan umat semata. Boleh langsung mahupun jarak jauh hasil sama. Untuk semua agama.

* Untuk mengetahui Yuran Kursus Rahsia raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung, beberapa hari diperlukan untuk kursus dan sebagainya,hendaklah langsung menghubungi Dr.Rizal untuk mendapatkan jawapan yang benar,dan semua program keilmuan Anugerah Agung akan dibimbing sendiri oleh Dr.Rizal dan beliau tidak mewakilkan sesiapa pun untuk mengajar bagi segala keilmuan di Anugerah Agung ini.

MAKLUMAN PENTING:

* Insya Allah anda akan dibimbing sehingga akhir hayat atau selagi anda memerlukan perkhidmatan Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D. Bimbingan ini adalah percuma.

* Bimbingan akan diberikan secara teori dan praktikal termasuk beberapa ujian yang benar sebagai menguatkan keyakinan anda tanpa ada unsur trik dan penipuan.

* Keutamaan untuk bertemu dengan beberapa orang Mahaguru Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D di Malaysia dan juga Indonesia dan menerima ijazah keilmuan secara terus dari mereka.

* Sekiranya anda hendak membuka pusat rawatan, anda akan diberi panduan dan tunjuk ajar serta membantu anda untuk didaftarkan di dalam persatuan yang berkaitan.

Hadis Qudsi “..barang siapa yang beramal dengan apa yang diketahuinya,akan diberikan apa yang dia tidak ketahui..”

Bagaimana Cara Mengikuti Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung?

PERHATIAN: Sebelum mengikuti Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung, saya sarankan Anda membaca seluruh isi Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung di website http://www.anugerahagung4u.com agar memahami Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung secara benar. Membaca sebahagian halaman saja – dan mengabaikan halaman lain – boleh mengakibatkan salah faham dan merugikan diri Anda sendiri.

Untuk mendaftar, Anda hanya perlu mengirim email yang berisi :

* Nama Lengkap Anda

* Foto berukuran Pasport / Foto seluruh tubuh terbaru

* Photostat Kad Pengenalan

* Profesi / pekerjaan Anda

* Alamat Lengkap Anda

* No.Telefon/handphone

Catatan penting untuk Anda : Identiti (nama, tarikh lahir, pekerjaan, dan alamat) harus sebenarnya. Apabila Anda memberikan identiti palsu, maka saya tidak mengizinkan Anda mempelajari Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung. Belajar suatu ilmu spiritual tanpa kerelaan Guru hanya akan mempersulit diri Anda sendiri.

Kirim email Anda ke:

Email : masterrizal9000@yahoo.com

Apa Syarat Belajar Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung?

* Usia Anda di atas 15 Tahun.

* Apabila Anda belum berumur 17 tahun, Anda tetap boleh belajar program Guru Agung dengan syarat orang tua / wali Anda mengizinkan. Jelaskan kepada orang tua / wali Anda mengenai Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung.. Apabila orang tua / wali Anda belum mengizinkan, maka tunggulah sampai usia Anda mencapai 17 tahun.

* Niat dan tujuan Anda haruslah untuk kebaikan.

Anda menyetujui semua ketentuan / kesepakatan yang tertulis di halaman Ketentuan dan Persetujuan Murid

KETENTUAN DAN PERSETUJUAN MURID

Setiap murid yang mengikuti pengijazahan dan mempraktikalkan petunjuk dari Dr.Rizal setuju dengan ketentuan yang tertulis di bawah ini. Persetujuan ini berlaku kepada semua murid yang belajar Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung.

* Murid mengikuti Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung dengan niat baik atas keinginan sendiri, kerana murid percaya dan yakin akan besarnya manfaat keilmuan ini untuk diri murid dan orang-orang di sekitar murid.

* Secara rasmi, Anda dianggap sebagai murid dari Dr.Rizal jika Anda sudah mengikuti Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung.

* Dr. Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D memberi bimbingan kepada murid selama Dr. Rizal mempunyai kesempatan dan waktu luang. Dr. Rizal selalu berusaha meluangkan waktu minimum 120 minit / 2 jam dalam sehari untuk menjawab email dari murid yang tersebar di seluruh dunia. Sedangkan HandPhone selalu diaktifkan pada jam kerja, kecuali sewaktu Dr. Rizal sangat sibuk, sedang beribadah, sedang mengubati pesakit,meditasi /tafakkur atau sedang istirehat atau sebab lain seperti keluar bandar dsbnya. Sebaiknya tinggalkan pesanan melalui email atau sms,insya Allah Dr. Rizal akan segera menjawapnya diwaktu yang terluang.

* Manfaat-manfaat Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung yang disebutkan di website adalah merupakan keyakinan, serta hasil pengalaman dan pengamatan Dr.Rizal kepada para peserta program keilmuan Anugerah Agung selama ini.

* Pada umumnya, Penyelarasan yang dilakukan membuka pintu energi sesuai tingkatan ilmu yang dipelajari murid. Insya Allah, murid mendapatkan kemampuan dasar yang akan berkembang maksimum seiring latihan penyerapan energi oleh murid sendiri. Penyerapan energi dilakukan dengan cara berdoa khusus,berdzikir amalan Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung “. Pada umumnya, berbagai kemampuan spiritual mulai dirasakan setelah tamat pengaktifan daya ghaib selama 30 minit-1 jam pembangkitan. Dengan cacatan selepas pembangkitan setiap peserta diwajibkan mengamalkan amalan Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung dalam tempoh yang ditetapkan. Peserta perlu melakukan pengaktifan berturutan pada tempoh tersebut. Kemampuan spiritual akan berkembang terus sejalan dengan amalan yang dilakukan peserta setiap hari.

* Yuran / Fidyah apapun yang sudah diberikan oleh murid harus di-ikhlaskan. Dalam belajar Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung, keikhlasan murid dan keikhlasan Guru Mursyid Anugerah Agung dalam memberikan bimbingan adalah salah satu syarat keberhasilan pelajaran spiritual. Anggaplah yuran itu sebagai sedekah, sumbangan atau tanda terima kasih kepada Guru Mursyid Anugerah Agung yang sudah meluangkan waktunya untuk murid. Yuran yang diberikan akan sangat membantu pengembangan dan penyebaran Anugerah Agung di dunia. Yuran Kursus tidak boleh diminta kembali dengan alasan apapun.

* Setiap murid bertanggungjawab sepenuhnya atas segala hal yang dilakukannya berkaitan dengan Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung. dan / atau keilmuan spiritual lain yang diperoleh dari Dr.Rizal.

* Pada prinsipnya, mempraktikalkan Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung atau keilmuan spiritual lain yang diajarkan Dr.Rizal tidak ada risiko atau kesan sampingan negatif. Namun apabila terjadi penyalahgunaan keilmuan untuk kejahatan atau perbuatan yang merugikan orang lain dengan sengaja, berbagai kesan negatif seperti ketulahan,gangguan kesihatan dan hilangnya ketenangan batin dll boleh saja terjadi kerana telah melanggar Sumpah Ikrar Anugerah Agung.

* Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung boleh diikuti oleh siapa saja. Tetap boleh diikuti oleh orang yang belum yakin, belum bijaksana, atau orang yang merasa dirinya belum baik. Diharapkan dengan menerapkan keilmuan Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung. dalam kehidupan sehari-hari, mereka akan mendapatkan pencerahan dalam hidup, sehingga kualiti hidup beribadah dan kehidupan semakin baik.

* Untuk mengikuti Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung, murid diwajibkan memberikan identiti diri yang asli, alamat lengkap dan mengirimkan foto terbaru via email (jika mengikuti program jarak jauh).

Demikian persetujuan / kesepakatan yang disusun demi kebaikan bersama. Apabila seseorang tidak menyetujui salah semua atau salah satu dari ketentuan-ketentuan di atas, maka orang tersebut tidak dibenarkan untuk mengikuti segala Program Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung dan bimbingan spiritual dari Dr.Rizal.

PASTIKAN ANDA MEMPEROLEH PROGRAM RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG DARI DR.MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI PH.D YANG MERUPAKAN PENGASAS ANUGERAH AGUNG YANG JELAS KAPASITI & IDENTITINYA. JIKA ANDA MEMPEROLEH DARI SUMBER YANG TIDAK JELAS, BERSIAPLAH UNTUK KECEWA KERANA ANDA TIDAK DAPAT KONSULTASI ILMU YANG SEBENAR DIWAKTU MENEMUI SEBAHAGIAN ISI KEILMUAN YANG KURANG DIFAHAMI / SULIT DIFAHAMI.

PERHATIAN!!!

* Ini adalah sebenar-benarnya gemblengan ilmu metafizik / spiritual daripada ahlinya (pakar),setiap peserta akan kami berikan sijil penyertaan, manual panduan lengkap keilmuan. Merupakan Fasiliti paling lengkap dan tidak ada / jarang ada ditempat lain. Bagi yang berminat mengikuti program ini boleh datang langsung ketempat kami di ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE ataupun melalui pengajian jarak jauh. Anda hanya boleh mendapat Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini hanya di Anugerah Agung dan saya Dr.Rizal tidak melantik / tidak mewakilkan / tidak membuka cawangan dimana-mana tempat, seluruh Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung hanya boleh didapati di ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE yang beribu pejabat di Kuching, Sarawak. Malaysia. Sila hubungi Dr.Rizal hanya ditalian 0128802035(hotline).

* Ini adalah sebenar-benarnya gemblengan ilmu metafizik / spiritual daripada ahlinya, kami bukan menjual buku, tetapi setiap peserta gemblengan ilmu akan kami berikan nota-nota samaada yang hadir atau jarak jauh. Anda akan kami bimbing sampai berhasil.

* Selepas bukti pengiriman diterima daripada pihak anda, Kami akan melakukan pengisian kekuatan ghaib selama 1 hari kedalam air pembangkitan untuk tujuan pengijazahan jarak jauh. Pengiriman pesanan keilmuan akan dibuat sehari selepas selesai pengijazahan. Kesabaran dan kepercayaan anda kepada kami diperlukan.

* Semua ilmu boleh anda kuasai dalam jarak 3 jam sahaja, langsung boleh dipraktikkan dan difungsikan dan siap buka praktik dirumah. Bagi yang berminat mengikuti gemblengan program ini boleh datang langsung ketempat kami atau pun melalui jarak jauh.

CARA PEMBAYARAN

Pilih salah satu cara pembayaran di bawah ini yang paling mudah menurut Anda.

BANK MAYBANK

Nombor Akaun: 111186092917

Atas Nama: MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI

WESTERN UNION

Name : DR.MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI PH.D

Address : NO.1,TAMAN SENDAYAN INDAH,JALAN DEPO,93050 PETRA JAYA

City : KUCHING

Province/State : SARAWAK

Zipcode : 93050

Country : MALAYSIA

KONFIRMASI PEMBAYARAN

Setelah Anda mengirim dana, segera kirim email konfirmasi pembayaran ke masterrizal9000@yahoo.com Dalam email Anda, sertakan maklumat berikut ini.

* Nama Pengirim

* Bandar dan Negara

* Jumlah wang yang dikirim

* Tarikh pengiriman wang

* Nama Bank tempat Anda mengirim wang

* MTCN / Nombor PIN (Apabila Anda mengirim melalui Western Union )

* Tujuan pengiriman wang

* Alamat e-mail Anda

* Keterangan lain jika Anda ingin menjelaskan sesuatu.

PERHATIAN: PROGRAM SPEKTAKULER INI HANYA UNTUK ORANG YANG BENAR-BENAR INGIN MENGUBAH TARAF KEHIDUPANNYA KE ARAH YANG LEBIH POSITIF DAN BERWIBAWA. SEKIRANYA ANDA MEMANDANG DARI SUDUT KEWANGAN yang akan anda keluarkan maka ianya akan menjadi MAHAL tetapi cuba lihat dari sudut ILMU yang akan anda pelajari, ianya tidak ternilai dengan wang ringgit **

SELAMAT MERAIH ENIGMA DIRI

Alamat:

Anugerah Agung Spiritual Development Centre.

DR. MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI PH.D

Office Adress: NO.1,TAMAN SENDAYAN INDAH,JALAN DEPO,93050 PETRA JAYA KUCHING,SARAWAK.MALAYSIA.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s