TRANSFORMASI ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG

Transformasi Zon Kekayaan Agung Anugerah Agung

PROGRAM MAHARAJA PAMUNGKAS ZON KAYA ANUGERAH AGUNG TERDAHSYAT ABAD 21

Leave a comment

ANUGERAH AGUNG ULTIMATE SUCCES & WEALTH SUPER POWER

Menembus Batas Nasib Dan Membuka Dimensi Baru Kehidupan

Method Transformasi Diri Menuju Insan Mulia Yang Rahmatan Lil ‘Alamin Sukses Mulia Abadi Dunia Akhirat

PERHATIAN : PROGRAM INI MERUPAKAN PROGRAM TERTINGGI DALAM PROGRAM TRANSFORMASI ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG YANG SANGAT-SANGAT DITUNGGU-TUNGGU OLEH PARA AHLI PERNIAGAAN, JUTAWAN, AHLI KORPORAT DAN SEMUA GOLONGAN TIDAK KIRA STATUS DAN USIA. TUNGGUKAN AURA LUARBIASA PROGRAM INI YANG BAKAL DIBUKA TIDAK LAMA LAGI… ORANG HANYA TAHU BERCERITA, TAPI KAMI MEMBUKTIKAN KEBERADAAN ILMU INI YANG SANGAT DAHSYAT LUARBIASA DALAM URUSANKEREZEKIAN, KEKAYAAN DAN KESUKSESAN HIDUP!!!

TINGKATAN 2:

PROGRAM ANUGERAH AGUNG ULTIMATE SUCCES & WEALTH SUPER POWER (PROGRAM MAHARAJA PAMUNGKAS ZON KAYA ANUGERAH AGUNG) MEMPUNYAI 32 KEILMUAN INTI KEKAYAAN YANG TERSANGAT-SANGAT DAHSYAT KEKUATANNYA

Pengenalan

Kekayaan dunia merupakan impian setiap manusia.Jika ditanya pada saya samada mahukah kekayaan dunia atau tidak, dengan jujur saya mahukannya.Namun saya juga mahukan kekayaan akhirat.Jika perlu dipilih salah satu, pastinya kita mahukan kekayaan akhirat yang kekal selama-lamanya.

Kekayaan yang ingin saya bincangkan kali ini bukanlah sekadar kaya harta benda, tetapi segala kenikmatan yang Allah berikan kepada kita hari ini.Kita perlu tahu 3 jenis kekayaan atau kenikmatan yang Allah SWT berikan kepada kita agar kita tidak terleka.

Ujian yang paling hebat adalah ujian kekayaan dan kesenangan memiliki nikmat yang Allah SWT berikan.Di kala kita kaya dan senang kita sering lupakan Allah. Tetapi kita akan sangat dekat dengan Allah di kala kita susah, sakit dan mempunyai masalah.

Kekayaan dan kenikmatan adalah Anugerah Allah SWT

Kita inginkan kekayaan dan kenikmatan jenis yang pertama ini.Ia merupakan anugerah Allah SWT untuk hambaNya yang sentiasa mempunyai rasa cinta padaNya. Apabila kita cintakan Allah SWT, insya Allah kita akan memiliki apa yang kita inginkan sebelum kita meminta pada Allah. Apatah lagi jika kita memohon dengan penuh kejiwaan (bersungguh-sungguh) pada Allah.

Analoginya mudah. Seandainya saya merupakan orang yang paling kaya dan cinta isteri saya kepada saya tidak pernah rendah tahapnya, pasti sebelum beliau meminta sesuatu saya akan membelinya cukup sekadar beliau mengatakan beliau suka sesuatu barang.

Contohnya, sedang berjalan-jalan, beliau sukakan sebuah jam tangan. Cukup sekadar beliau kata, “cantiklah jam tangan tu”, pasti saya akan terus berkata “ok, ambillah, abang akan bayarkan”. Saya mampu berkata sedemikian kerana saya merupakan orang yang kaya (contoh sahaja). Isteri saya pula adalah orang yang saya cintai kerana beliau sangat mencintai saya dan cintanya adalah kerana saya adalah saya bukan apa yang ada pada diri saya.

Begitulah Allah SWT apabila kita hambaNya sentiasa mengingati dan menyintai Allah.Kita mengikut segala perintahNya dan meninggalkan segala laranganNya. Allah Maha Mengetahui, maka baru sahaja terdetik di hati kita inginkan sesuatu, Allah awal-awal lagi telah memberikannya.

Insya Allah setiap apa yang kita pohon akan dimakbulkan oleh Allah SWT. Jika tidak sekarang, tetapi pasti suatu hari nanti akan dimakbulkan oleh Allah SWT juga akhirnya.

Kekayaan dan kenikmatan adalah Ujian Allah SWT

Kekayaan dan kenikmatan jenis ini biasanya diberi kepada mereka yang beribadat kerana inginkan sesuatu. Allah SWT tidak menzalimi hambaNya dengan memberikan segala apa yang diminta oleh hambaNya. Namun seringkali pemberian Allah SWT kepada mereka ini adalah merupakan ujian.

Ujiannya adalah samada mereka ini melupakan Allah SWT setelah mendapat segala apa yang dihajati atau semakin bersyukur dan menyintai Allah.

Ramai di antara kita berada di dalam golongan yang kedua ini dan seringkali tewas. Seringkali kita akan bermunajat pada Allah jika kita mempunyai hajat atau juga mempunyai masalah yang besar terutamanya sakit. Kita akan bersungguh-sungguh meminta belas kasihan Allah SWT. Kita berdoa siang dan malam mengingati Allah ketika kita memohon sesuatu dari Allah SWT.

Setelah menerima apa yang kita hajatkan, seringkali kita lupa kembali pada Allah. Inilah ujian Allah ingin melihat sejauh mana sebenarnya hambaNya itu bermunajat padaNya keranaNya bukan kerana ingin hajatnya dimakbulkan oleh Allah semata-mata.

Kekayaan dan kenikmatan adalah Bala Allah SWT

Seringkali kita melihat mereka  yang lupakan Allah, solatnya entah ke mana,  sikap, pakaiannya dan sebagainya tidak langsung mengikut seperti yang Allah perintahkan, namun rezekinya amat murah sekali.Mereka terus melakukan maksiat tetapi Allah tetap terus memberikan rezekiNya.

Mereka lupakan Allah tetapi Allah menaikkan pangkat mereka sehingga ke jawatan-jawatan yang tinggi dengan gaji yang sangat lumayan.Mereka sentiasa melanggar perintah Allah namun jarang sekali mendapat sakit.Mereka sentiasa berada di dalam kesenangan walaupun tidak langsung mengingati Allah dan sering kali melanggar perintah Allah.

Inilah kekayaan dan kenikmatan Allah yang merupakan BALA daripada Allah SWT.Mereka terus dilupakan Allah dengan dunia mereka sendiri.Hati mereka ditutupkan oleh Allah SWT dengan kekayaan dan kenikmatan yang mereka miliki.Mereka berfikir bahawa segala kekayaan dan kenikmatan yang mereka perolehi adalah kerana hasil usaha mereka sendiri.Tidak langsung terlintas di fikiran mereka bahawa segala-galanya adalah datangnya daripada Allah SWT.

seringkali saya mengingatkan anak murid saya/anggota Anugerah Agung yang mengikuti program/keilmuan di Anugerah Agung.Hasil yang diperolehi dan sebagainya dicapai adalah kerana izin Allah.

Jangan sesekali mendabik dada megah dan terlalu bangga sehingga merasakan diri sendiri terlalu hebat berbanding orang lain. Jangan sesekali merasakan segala ilmu yang diperolehi adalah semata-mata kerana usaha sendiri.

Seharusnya apabila kita mencapai kejayaan dengan amalan / ilmu spiritual yang kita amalkan dengan istiqomah semata-mata untuk mendapatkn kerdhoan Allah SWT ,kita akan lebih tunduk dan patuh pada Allah SWT.

Sebenarnya segala-galanya telah ada di dalam Al-Quran dan segala penemuan bukanlah ilmu yang baru. Ia hanya satu penemuan baru yang diterjemahkan atau dengan kata lain, ilmu tersebut baru dapat dirungkaikan oleh manusia.

Moga-moga kita, keluarga dan sahabat-sahabat tidak termasuk di dalam golongan yang melupai Allah seperti golongan ini.

Inilah 3 jenis kekayaan dan kenikmatan yang seharusnya kita sentiasa berhati-hati apabila menerimanya. Apabila kita menerima sesuatu daripada Allah SWT, tanyalah Allah samada ia merupakan anugerah, ujian atau bala yang Allah berikan kepada kita. Kita bimbang jika kekayaan dan kenikmatan itu sebenarnya bala untuk diri kita.

“Ya Allah, terima kasih kerana Engkau memberikan aku rezeki ya Allah. Engkau makbulkan apa yang aku minta yang Allah. Ya Allah, seandainya apa yang Engkau berikan ini bukannya anugerah ya Allah, maka aku lebih rela tidak memilikinya ya Allah tetapi ya Allah jika ia merupakan anugerah ya Allah, aku menerimanya dengan penuh kesyukuran. Jadikan diriku sentiasa berasa dekat dan cinta kepadaMu ya Allah.Berikan sesuatu yang terbaik di sisiMu ya Allah kerana setiap yang terbaik di sisiMu pasti merupakan sesuatu yang terbaik buat diriku. Amin ya Allah ya Rabbal alamin”

RAHSIA INTI KEKAYAAN TERTINGGI

ANUGERAH AGUNG ULTIMATE SUCCES & WEALTH SUPER POWER (MAHARAJA PAMUNGKAS ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG TERDAHSYAT ABAD 21)


“JALAN TERPANTAS  MENJADI MANUSIA SUPER KAYA-RAYA, SUKSES DAN SIHAT,SIAPAPUN ANDA, INSYA ALLAH ILMU INI ADALAH CARA CEPAT & MUDAH MENJADI JUTAWAN BESAR YANG MEMILIKI KELEBIHAN SUPER MELEBIHI MANUSIA BIASA

Manusia diciptakan Tuhan dengan kesempurnaan dan sebaik-baik bentuk.Manusia juga diberikan akal dan fikiran yang senantiasa dapat digunakan untuk mempengaruhi hidup manusia itu kearah yang diinginkan, apakah itu arah kebaikan mahupun arah keburukan semuanya tergantung dari niat dan fikiran manusia itu sendiri.Maka selalu saja ada kebaikan dan keburukan di dunia ini, kerana itulah fenomena kehidupan.

Permasalahan yang dihadapi dan sering melingkupi kita sebenarnya bukanlah disebabkan oleh pihak lain namun diciptakan oleh perbuatan kita sebagai manusia itu sendiri, sehingga dalam mencari solusinya sudah barang tentu kita yang mengetahuinya. Namun acapkali kita tidak mampu untuk menyelesaikan masalah kita yang telah menyelimuti kehidupan kita.Sebenarnya bukan kita tidak MAMPU namun kita tidak MENGETAHUI bagaimana cara untuk keluar dari masalah kita sendiri.

Hal inilah yang sering kali menghambat kita untuk mencapai suatu KESUKSESAN & KEKAYAAN, padahal Kesuksesan itu sendiri tergantung dari kita yang memahami dan dari sudut pandang apa kita melihat kesuksesan itu. Sukses itu sendiri mengandungi erti adalah pencapaian suatu tujuan yang telah kita rancangkan, dan bagaimana cara kita meraihnya serta dapat membantu orang lain untuk meraih sebuah kesuksesan itu. Dalam hal ini SUKSES adalah hak setiap insan di dunia ini.

Banyak cara untuk menuju suatu kesuksesan yang ingin diraih, pada intinya kesuksesan itu dapat diraih dengan mengandalkan diri kita sendiri kerana manusia telah diberi HATI dan OTAK oleh Tuhan yang menciptakannya.Sehingga kita dapat mampu mengelolanya dengan baik secara Ilmiah, Alamiah dan Ilahiyah.

Untuk itulah perlu kita mengetahui bagaimana cara memanfaatkan diri kita, lingkungan sekitar kita dan segala yang ada di dunia ini untuk mencapai suatu kesuksesan yang kita inginkan baik itu sukses secara lahir mahupun bathin (EKONOMI, KARIER, KESIHATAN, dan DEKAT DENGAN TUHAN).

Mengungkap Rahsia Menjadi Sihat, Sukses dan Kaya Melalui Pemograman Otakadalah PROGRAM/KURSUS ILMU KEKAYAAN yang di formulasikan khusus bagi siapa saja yang ingin menciptakan kehidupan yang lebih baik, sembuh dari penyakit, kaya harta, kaya hati dan lebih dekat dengan Tuhan.

Program ini akan mengajarkan bagaimana kita dapat memprogram otak dan jiwa sebagai anugerah paling sempurna yang diciptakan Tuhan dengan semaksimum mungkin sehingga mudah dalam mengendalikan diri, memberi perlindungan terhadap keluarga dan mempercepat harapan dan keinginan terwujud.

Selain itu juga dapat dimanfaatkan untuk mengendalikan gangguan-gangguan yang tidak nampak dan keadaan yang tidak nyaman sekalipun serta mampu memberikan pencerahan baru, idea-idea baru strategi baru dan pendekatan baru untuk mendapatkan apa yang diharapkan dalam waktu cepat.

Mengapa Program/Kursus ini Penting untuk Dilaksanakan :

Pelatihan dan Seminar ini sangat penting bagi siapapun Anda, Jawatan apapun yang Anda pegang di dalam Perusahaan/Syarikat  tempat Anda bekerja tidak peduli apakah Anda telah berpengalaman bertahun-tahun sebagai manager, supervisor, marketer, team leader, atau baru mendapatkan promosi, atau bahkan pegawai biasa, atau mungkin baru akan mencari kerja, ingin membuka usaha, pencen atau hanya orang dengan kehidupan yang biasa-biasa saja dan lain sebagainya program ini akan menjadikan Anda seorang peribadi yang memiliki KEMAMPUAN yang LUAR BIASA dan masa depan yang cerah baik bagi diri anda peribadi, keluarga mahupun memimpin team/pasukan untuk mencapai visi dan misi organisasi/perusahaan Anda. Siapapun anda wajib mengikuti pelatihan dan seminar ini.

Lapan (8) Alasan Mengapa Anda Harus Ikut Seminar Ini:

1.  LEARNING EXPERIENCE langsung dengan Penemu & Formulator Ilmu Transformasi Zon Kekayaan Agung Anugerah Agung Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D melalui pendekatan ilmiah, alamiah dan spiritual yang benar.

2.  Anda akan memetakan kembali BAKAT ALAMIAH di dalam diri Anda yang selama ini terpendam.

3.  Anda akan belajar membangun KEPERIBADIAN EFEKTIF dalam   MEMIMPIN dan MENGATASI berbagai kesulitan, hambatan dan rintangan untuk mencapai tujuan.

4.  Anda akan belajar bagaimana melakukan PENYELARASAN ENERGI untuk ikhtiar merawat kehidupan diri sendiri tanpa perlu bergantung pada bomoh,perawat dsbnya.

5.  Memampukan Anda mencapai hasil yang LEBIH BESAR serta Anda akan lebih DIHARGAI atas usaha-usaha Anda melakukan pekerjaan dengan LEBIH BAIK.

6.  Anda akan mampu MEMPROGRAM diri Anda secara SPEKTAKULER untuk mencapai suatu KESUKSESAN baik jasmani mahupun rohani..

7.  Anda Akan Mampu Memanfaatkan Ilmu ANUGERAH AGUNG ULTIMATE SUCCES & WEALTH SUPER POWER dalam segala aspek hidup baik jasmani, rohani, mental, emosional, sosial, ekonomi maupun spiritual serta SOLUSI berbagai masalah hidup dan produktiviti kerja.

8.  Anda akan merasakan perubahan kearah kehidupan jasmani-ruhani yang lebih baik serta lebih dekat dengan Tuhan.

MANFAAT

▪     Menggunakan tekhnik pemrograman otak dalam kehidupan sehari-hari

▪     Meningkatkan kreativiti spiritual dan sensitivity  batin sehingga mudah mengatasi berbagai masalah dan kesulitan-kesulitan hidup.

▪     Mengungkap kunci membuka pintu kekayaan tanpa batas

▪     Membantu diri sendiri keluarga dengan menggunakan pendekatan alamiah, ilmiah dan ilahiyah untuk memaksimumkan seluruh potensi yang dimiliki sehingga apa yang diinginkan benar-benar terjadi dimasa akan datang.

▪     Sembuh dari berbagai macam penyakit, keluarga sihat sejahtera.

▪   Menguasai ilmu spiritual kekayaan haq terdahsyat Warisan Leluhur yang sangat langka dan sukar dijumpai pada masa sekarang,anda yang mengikuti program ini dianggap sangat bertuah dan beruntung kerana berpeluang memiliki serta mengamalkan ilmu kekayaan yang sangat hebat pengaruhnya dalam mengakses energi kekayaan ke tahap tanpa batasan.

SASARAN-SASARAN

Memperkenalkan dan mengimplementasikan pola Pelatihan khusus, ala ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE di segmen Pelatihan dan seminar untuk komuniti masyarakat khususnya difokuskan untuk kalangan profesional, usahawan,pegawai dan pegawai kerajaan dan swasta serta siapapun yang ingin SUKSES DAN KAYA-RAYA DAN SETERUSNYA MENCAPAI TAHAP JUTAWAN.

Memperkenalkan dan mengimplementasikan metodologi dan pemikiran alternatif baru yang mampu mengubah pandangan lama menuju kualiti hidup yang lebih baik secara alamiah, ilmiah dan ilahiyah.

“Apapun profesi / bisnes yang sedang Anda jalankan  sekarang,  dengan izin Allah SWT  ANUGERAH AGUNG ULTIMATE SUCCES & WEALTH SUPER POWER (MAHARAJA PAMUNGKAS ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG) akan mampu mewujudkan harapan dan cita-cita Anda jauh lebih baik dibandingkan orang biasa dalam waktu yang sama.”Program ini dikhususkan kepada sesiapapun yang benar-benar serius untuk mengubah kehidupan mereka ke arah mencapai Kekayaan & Kesuksesan dan mencapai Status JUTAWAN”.

Sesungguhnya dalam keadaan kegawatan ekonomi , kegagalan-kegagalan hidup yang terjadi tidaklah harus menjadikan Anda stress, depresi, resah-gelisah, atau hilang akal seandainya Anda tahu bagaimana mengatur irama hidup ini dengan benar dan tepat. Irama hidup seseorang yang berhubungan dengan usaha, karier, dan peluang-peluang untuk mendapatkan keberhasilan sangat erat kaitannya dengan pengetahuan tentang rahsia mencapai kesuksesan &kekayaan bagaimana Anda mampu merubah pola hidup gagal menjadi pola hidup sukses atau pengetahuan tentang teknik memenangkan persaingan dalam usaha, karier atau perdagangan.

Bila semua hal di atas diketahui rahsianya, dikuasai kemudian dipraktikkan dalam setiap langkah hidup seseorang Insya Allah karier atau usaha apapun yang digeluti pasti akan membuahkan hasil.

Sayangnya, banyak diantara kita yang tidak mengetahui rahsia luar biasa tersebut, sehingga dalam mencapai sesuatu masih cenderung melakukan upaya-upaya lahiriah saja tanpa ada upaya batin yang benar. Kalaupun ada upaya batin, banyak diantaranya yang salah langkah dengan menggunakan media atau dengan perantara yang bertentangan dengan syari’at  agama. Hal ini sesungguhnya semakin membuat seseorang tidak tenang dalam menjalani hidupnya. Padahal itu tidak perlu terjadi sebab kekuatan sukses sesungguhnya sudah disediakan oleh Tuhan dalam bentuk potensi batin yang setiap orang memilikinya.

Mulai sekarang Anda harus percaya, bahawa sesungguhnya kesuksesan Anda dibentuk oleh seperangkat kekuatan tak kasat mata yang jarang sekali dibicarakan. ““ANUGERAH AGUNG ULTIMATE SUCCES & WEALTH SUPER POWER (MAHARAJA PAMUNGKAS ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG)akan menunjukkan kepada Anda cara untuk masuk dan melebur kekuatan tersebut-ingat, ini bukan kekuatan yang bernama nasib baik atau pun keberuntungan, seperti yang disalah fahami banyak orang–untuk membuka banyak sekali kemampuan baru dan kemakmuran dalam kehidupan Anda

Untuk itulah sudah saatnya Anda bergabung dengan kami untuk mengikuti ““ANUGERAH AGUNG ULTIMATE SUCCES & WEALTH SUPER POWER (MAHARAJA PAMUNGKAS ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG)”” dalam Program khusus dan Istimewa Bagaimana Mencapai Kesuksesan dan Kekayaan. Sebab untuk mampu sukses, kaya dengan cepat namun selamat di dunia dan akhirat seseorang perlu keberanian dan keterampilan dalam pengurusan spiritual. Ya! Anda perlu mengikuti ANUGERAH AGUNG ULTIMATE SUCCES & WEALTH SUPER POWER (MAHARAJA PAMUNGKAS ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG)yakni merupakan terobosan baru dalam dunia METAFIZIK yang memiliki kekuatan lebih cepat untuk sukses dengan pendekatan Ilmu Sains Metafizik. Anda akan menemukan sebuah rahsia yang benar-benar penting untuk menciptakan bisnes yang sukses dan meraih kekayaan baik dengan cara lahir mahupun batin. ANUGERAH AGUNG ULTIMATE SUCCES & WEALTH SUPER POWER (MAHARAJA PAMUNGKAS ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG)adalah Program Terbaik Terhebat & Terdahsyat abad 21 ini bagi Anda yang ingin menjadi kaya dengan cepat dan khas dari program Dr. Rizal. Beliau mengungkap rahsia dibalik kesuksesan & kekayaan orang-orang yang berhasil diberbagai bidang kehidupan.

Jalan cepat Menuju Kekayaan & Kesuksesan

Mengapa Harus jalan cepat? Kerana kebanyakan orang tanpa disedari meraih kekayaan & kesuksesan dengan jalan memutar, membuang banyak waktu dan energi, dan itupun belum tentu arahnya benar. Disisi lain, banyak orang mencuba meraih kesuksesan dengan cara pintas, namun sayangnya bertentangan dengan Agama, moral dan norma masyarakat: memanfaatkan klenik, dukun, dan perilaku sesat lainnya. Tak inginkah Anda meraih kesuksesan yang diridhoi oleh Allah SWT, berkah bagi keluarga dan memberi makna yang sempurna bagi orang lain.

Saatnya kini bagi kita untuk kembali menatap masa depan, mengatur langkah dan inilah saat yang tepat bagi kita untuk mengawalinya. Mengapa? Kerana sudah saatnya kita intropeksi dan muhasabah diri: apakah kita memang benar-benar menjadi seorang khalifah? yang mampu membimbing insan-insan lain menuju kepada kebaikan yang dianjurkan Allah SWT? Tapi bagaimana caranya? Bagaimana boleh menjadi orang yang sukses & kaya dalam waktu yang cepat namun tetap lurus dan tepat?.

Sedikit Rahsia  Ilmu Sains Kekayaan ““ANUGERAH AGUNG ULTIMATE SUCCES & WEALTH SUPER POWER (MAHARAJA PAMUNGKAS ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG)””

Ilmu yang diajarkan dalam ““ANUGERAH AGUNG ULTIMATE SUCCES & WEALTH SUPER POWER (MAHARAJA PAMUNGKAS ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG)”” yang Anda miliki nantinya adalah bukan cakap-cakap kosong. Saya akan membukakan jalannya kekuatan pada diri dan spiritual Anda. Insya Allah ilmu ini sudah benar dan terbukti keampuhannya. Anda tinggal merawat dan semakin lama akan semakin dahsyat kekuatannya.

Apakah sebagai pedagang, ahli korporat,ahli perniagaan atau pengusaha Anda telah dibekali dengan ilmu Sains Kekayaan & Ilmu Spiritual pendukung bisnes…? Jika belum, maka saranan saya, sebelum terlambat dan segalanya menjadi sulit bahkan harta kekayaan Anda terkuras kerana bisnes lesu, dagangan tidak laku, rezeki sempit, ditipu rakan bisnes, dll, sebaiknya segera lengkapi diri Anda dengan Ilmu kekayaan Tingkat TerTinggi dalam““ANUGERAH AGUNG ULTIMATE SUCCES & WEALTH SUPER POWER (MAHARAJA PAMUNGKAS ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG) “.

Insya Allah dan semoga saya dapat membantu Anda. Sudah bukan rahsia, tentu saja Pintu Pembuka Ilmu adalah jalan kekuatan spiritual Program ini. Semoga dengan pengijazahan, pengisian dan penyelarasan ilmu ANUGERAH AGUNG ULTIMATE SUCCES & WEALTH SUPER POWER (MAHARAJA PAMUNGKAS ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG)Anda akan segera memulakan serta memanfaatkan dan mengasah ilmu ini yang Insya Allah akan sangat bermanfaat dan membantu Anda dalam mencapai Kekayaan & Kesuksesan.

““ANUGERAH AGUNG ULTIMATE SUCCES & WEALTH SUPER POWER (MAHARAJA PAMUNGKAS ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG)”” adalah INTI terbaik serta Tertinggi dari ratusan ilmu Sains Kekayaan & Ilmu spiritual kerezekian/kekayaan hikmah  dalam program Transformasi Zon Kekayaan Agung Anugerah Agung dan Insya Allah ilmu/amalan ini sangat bersih, kuat dan semakin lama Anda merawatnya akan betul-betul sangat dahsyat efek kerezekian dan kekayaannya.

Saya bukan dukun/bomoh, dan ini bukan ilmu jin. Ini adalah ilmu ikhlas kepada Allah SWT. Maka, jika tidak kuat atau tidak suka sholat, dzikir, dan sedekah,dan istiqomah dalam amalan Kekayaan dan latihan yang diberikan,  saya tidak menyarankan kepada Anda untuk mengambil ilmu/amalan spiritual ““ANUGERAH AGUNG ULTIMATE SUCCES & WEALTH SUPER POWER (MAHARAJA PAMUNGKAS ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG)ini.  Sila renungkan dan difahami secara mendalam. Insya Allah cara hikmah yang saya ajarkan dan ijazahkan ini sudah benar dan terbukti bermanfaat untuk amalan harta, kekayaan dan bisnes. Tapi yang harus betul-betul disedari adalah hanya Allah SWT yang menentukan keberhasilan segala usaha dan amalan kita. Namun fakta baiknya adalah

CARA YANG BENAR HAMPIR PASTI AKAN MEMBERIKAN HASIL MAKSIMUM

Dengan segala kerendahan hati dan memohon pertolongan hanya kepada Allah SWT, semoga program ilmu dalam ““ANUGERAH AGUNG ULTIMATE SUCCES & WEALTH SUPER POWER (MAHARAJA PAMUNGKAS ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG)” ini dapat  memberi manfaat bagi kita semua. Kerana hanya Allah SWT yang memiliki kekuatan dan sumber segala kekuatan. Dan kerana hanya Allah SWT Yang Maha Kaya dan Memberikan Kekayaan

MODULE-MODULE DIBAWAH INI BAKAL ANDA TERIMA BILA MENGIKUTI PROGRAM “TINGKAT MAHARAJA PAMUNGKAS ZON KEKAYAAN AGUNG  ANUGERAH AGUNG”:

1. SIKRONISASI QUANTUM ENERGI KEKAYAAN TINGKAT MAHARAJA PAMUNGKAS ZON KEKAYAAN AGUNG  ANUGERAH AGUNG(PERINGKAT 1)

Peluang Keemasan Mendapatkan Kekayaan & Kesuksesan Hidup Melalui Sikronisasi Quantum Energi Kekayaan Tingkat MahaRaja Pamungkas Zon Kekayaan Agung.

Program Sikronisasi Quantum Energi Kekayaan Tingkat MahaRaja Pamungkas Zon Kekayaan Agung.adalah sebuah pola pelatihan yang sangat spesifik dan Saintifik dan Spiritual yang dirancang khusus bagi ANDA yang menginginkan perubahan total kearah kehidupan yang lebih baik pada diri anda pada waktu sekarang ini.

Dibawah bimbingan langsung Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D,penemu dan formulator The Ultimate Super Power Of Zima Anugerah Agung. Anda dipelawa untuk mengikuti program Luarbiasa ini dengan melangkah lebih jauh demi peningkatan kualiti hidup untuk memasuki Transformasi Zon Kekayaan Agung, baik Kaya Hati,Kaya Ilmu,Kaya Iman dan tentunya Kaya Harta. Dengan mengikuti Program ini,Anda akan menemukan sebuah “KUNCI” memasuki pintu kekayaan yang tanpa batasan,mengalir deras dan akan terus mengalir mewujudkan kemakmuran bagi seluruh ahli keluarga anda. Pastikan langkah awal kesuksesan Anda bersama kami dalam Sikronisasi Quantum Energi Kekayaan Tingkat MahaRaja Pamungkas Zon Kekayaan Agung..

Sikronisasi Quantum Energi Kekayaan Tingkat MahaRaja Pamungkas Zon Kekayaan Agung.Adalah Program khusus untuk Anda yang ingin mengubah kehidupannya sekarang menjadi lebih baik secara instant tanpa ritual, tapa brata, olah batin atau sejenisnya. Hanya perlu waktu 30 minit saudara akan mengikuti Sikronisasi Energi Zon Kekayaan Agung” langsung dengan. maka seketika bioelektromagnetik Kekayaan akan bekerja secara automatik mengikuti arah hati dan fikiran saudara untuk mewujudkan setiap harapan dan tujuan hidup.

2.SIKRONISASI QUANTUM ENERGI KEKAYAAN TINGKAT MAHARAJA PAMUNGKAS ZON KEKAYAAN AGUNG  ANUGERAH AGUNG PERINGKAT TERTINGGI (7 HARI PENGAKTIFAN)

Sikronisasi Quantum Energi Kekayaan Tingkat MahaRaja Pamungkas Zon Kekayaan Agung merupakan program khusus untuk memberikan efek loncatan energi Tertinggi dengan cepat dan alamiah tanpa menggunakan azimat ataupun jin, tanpa ritual khusus yang memberatkan.

Program ini ditujukan bagi anda yang sibuk, sudah punya pekerjaan, rumah dan wang tapi sering muncul berbagai persoalan-persoalan dan kesulitan yang menimpa anda, keluarga dan usaha anda.

Quantum terjadi melalui proses penyatuan antara orbit Mikro Kosmos yang terdiri dari 6 jalur energi dan orbit Makro Kosmos yang terdiri dari 12 jalur energi alam melalui adjustment dari Dr.Rizal disertai dzikir (menyebut nama Tuhan) selama 30 minit. Seketika itu medan Bioelektromagnetik langsung mengembang dan bekerja secara automatik mengikuti arah fikiran & posisi hati anda untuk terwujudnya harapan-harapan dan tujuan-tujuan hidup anda dengan izin Tuhan. Semua prosesSikronisasi Quantum Energi Kekayaan Tingkat MahaRaja Pamungkas Zon Kekayaan Agung dibimbing langsung oleh DR. Mohamad Rizal Bin Rosdi PhD, baik langsung mahupun jarak-jauh sesuai dengan keinginan Anda.

Kelebihan Sikronisasi:

Menguasai dan menyempurnakan ilmu-ilmu yang telah dimiliki dalam program Raja Pamungkas Zon Kekayaan Agung Anugerah Agung(level 1).

Pengamalnya dengan keizinan Allah akan memperoleh pengalaman spiritual yang luarbiasa yang insya Allah akan membuatkan pengamalnya semakin mendekatkan diri kepada Allah Azza Wa Jalla.

Membuka hijab pembatas.

Selesai Aktivasi sudah memiliki energi maksimum tingkatan sabdo dadi(khawariqul adah) yang dapat digunakan untuk keperluan apapun mengikuti niat dan fikiran. Harap berhati-hati!!! Jaga lisan dan perbuatan kerana segala ucapan anda dapat langsung diijabah Allah.

3. ILMU MAHARAJA ILMU KEKAYAAN, & KESUKSESAN HIDUP LUARBIASA(AMALAN AGUNG PAMUNGKAS)

Merupakan amalan Warisan Para Waliyullah yang tersangat-sangat dahsyat dan mustajab,mujarab dan sangat luarbiasa khusus untuk kekayaan,kesuksesan,kerezekian,pengabul hajat Akbar,Rezeki harta benda Kekayaan berlimpah Ruah dan Mewah sampai 7 keturunan pun tak habis-habis dibelanjakan/dimakan dan tidak ada doa lain di alam ini yang lebih cepat daripadanya dalam melapangkan segala urusan dalam waktu-waktu yang berat/sulit,membantu anda dalam hal kejayaan dan kekayaan supaya anda dapat menghasilkan wang dengan lebih mudah.sangat bermanfaat  untuk membantu menyelesaikan masalah kewangan anda betapapun peliknya dalam waktu yang relatif sangat singkat dan dengan cara yang tidak terduga-duga dan untuk 1001 hajat keinginan.Insya Allah.

Ilmu ini hanya dikhususkan untuk orang Islam sahaja, tanpa pantangan dan tanpa ritual berat.Energi Haq Positif Akan tetap bekerja membantu anda terus-menerus seumur hidup, walau anda tidak percaya sekalipun.

4MAHARAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS

(TERBARU DAN SANGAT BERBEZA DENGAN PROGRAM IBU DUIT/WANG ASMA’ SEBELUM INI)

“ SOLUSI FINANSIAL BAGI ANDA YANG LAGI ADA MASALAH DALAM HAL KEWANGAN”

TEROBOSAN TERBARU DALAM ILMU HIKMAH & SPIRITUAL

Puji syukur kehadirat ALLAH S.W.T yang mana senantiasa melimpahkan rahmatNya kepada kita,sholawat serta salam tak lupa kami haturkan kepada junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W,yang selalu kita harapkan syafaatnya di yaumul qiyamah.

Setiap manusia tentunya mendambakan suatu hidup yang makmur dan sejahtera, RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS merupakan sarana yang Insya Allah dapat mempermudahan dalam mewujudkan kehidupan yang anda idamkan RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS Insya Allah bermanfaat antara lain :

Menjadikan hidup anda makmur,Tenang dan penuh barokah, Memperlancar rezeki dan usaha anda menjadi lebih sukses dan maju pesat,Mahabbah / pengasihan, Keselamatan /perisai diri dari segala kejahatan,Kewibawaan di segani lawan mahupun kawan dan di manapun kita berada,SELAMAT DARI UNSUR KHIANAT PESAING/JIN JAHAT/DITUTUP PESAING,MENAMBAH SIMPATI ATASAN,RELASI BISNES,DAN RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS INI MEMILIKI DAYA ENERGI PELARISAN YANG SANGAT-SANGAT DAHSYAT DAN TELAH KAMI BUKTIKAN KEKUATANNYA YANG SANGAT-SANGAT LUARBIASA, Dan berbagai khasiat lainnya yang tidak dapat kami sebutkan di sini,

Semoga dengan ikhtiar penggunaan RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS ini tidak mengurangi hak-hak syariah serta aqidah yang akan menimbulkan sifat-sifat kemusyrikan melainkan sebagai wasilah sababiyah hingga menambah serta mempertebal keimanan kita kepada ALLAH S.W.T Aamiin aamiin yaa robbal ‘alamin.

RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS ‘ bukanlah pesugihan yang berisiko, bukan merupakan suatu penggandaan wang dan juga bukan pengambilan harta anak cucu. Dengan sarana RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS anda dapat memanggil wang( rezeki ) secara ghoib agar mengalir deras menuju diri anda sehingga anda dapat terlepas dari masalah kewangan, dapat melunasi hutang dan dapat menikmati kemakmuran sebagai Anugerah Ilahi Yang Maha Kaya dan Maha Pemurah.

RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS ini sebagai induk wang/ibu duit/ wang bibit yang dalam perletakannya harus diletakkan di tempat khusus / istimewa.Yang dimaksud dengan induk wang adalah wang ini mampu memanggil wang-wang yang ada di sekitar lokasi itu.Untuk tingkat pemanggilan rezeki, radiusnyabergantungdari tingkatan besar kecilnya power serap (penyedut) yang ada pada wang itu. Induk wang biasanya mampu menyedot puluhan ribu wang bahkan sampai berjuta-juta ringgit, kerana RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS yang asli dan berenergi haq istimewa mampu mendatangkan rezeki dari segala penjuru dengan jalan yang tidak disangka-sangka.

RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS merupakan sebuah sarana yang sifatnya ” membantu/ mendampingi” usaha anda dalam hal kerezekian. Misalnya untuk pelarisan Akbar usaha, melamar pekerjaan serta untuk memperlancar penarikan rezeki anda agar mengalir deras dan halal melalui jalan usaha/ pekerjaan yang anda geluti.Dengan kekuatan super metafizik yang kami salurkan dengan energy nur aura super natural RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS ke media WANG ASLI’ ini, Insya Allah usaha anda akan lancar dan mendapat rezeki berkecukupan. Anda secara khusus untuk membangkitkan ghairah semangat kerja yang sudah ada pada peribadi anda, sehingga kekuatan bathin yang telah anda miliki sejak lahir agar berfungsi sebagaimana mestinya dan memiliki tambahan kekuatan berlipatganda. Dengan demikian anda dapat menuju keselarasan hidup yang penuh bahagia lahir dan bathin yang diidamkan selama ini.

RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS dapat berfungsi selamanya serta dapat diwariskan kepada anak cucu secara turun-menurun.Sistem pembuatannya pun dilakukan dengan disiplin keilmuan dalam riyadhoh pembuatannya, kerana RAJA WANG ASMA’ KAROMAH TINGKAT PAMUNGKAS kami mengutamakan mutu & kualiti agar berkhasiat nyata, berfungsi secara maksimum bermanfaat sesuai yang termaktub.INSYA ALLAH.

5. ANUGERAH AGUNG ULTIMATE UNIVERSAL ENERGY ACTIVATED)SHAKTIVASI INTI ENERGI

Pengijazahan,pengisian langsung diharkat,dan shaktifat inti energi daya bathin sejati yang telah dibuktikan secara permanen tanpa kesan sampingan yang negatif dan tanpa pantangan.Kami mengijazahkan daya ilmu bathin ghoib untuk anda secara instant tanpa memandang suku, ras, agama.Kami tidak membatasinya. Penggabungan dari berbagai ilmu tingkat tinggi,Energi Ilahi Yang Sangat Luarbiasa Langka dan Ampuh. Dengan mengikuti program ini akan langsung diaktifkan,diselaraskan, diisi, dirajah, ditutup dengan kunci “Bio-energy”.Anugerah Agung memperkenalkan kepada anda keilmuan yang sangat hebat dan sangat dahsyat. Hasil dari penelitian Pusat Pengembangan Spiritual Anugerah Agung,diperkenalkan suatu method unik yang sudah diterapkan dan diteliti oleh Team Research Anugerah Agung Spiritual Development Centre dan perangsangan daya kekuatan Zima ini dengan sikap-sikapnya merupakan pengetahuan terpenting pengaktifan serta pembukaaan cakra bathin seorang Parapsikologi yang kegunaannya adalah untuk membantu mengatasi segala masalah hidupnya dan ketajaman bathinnya dapat dpertingkatkan serta diperkuatkan.

Kami akan melakukan pemurnian,pembukaan titik simpul bathin/saraf ghaib anda yang terdapat pada pineal gland atau sebuah kelenjar ajaib yang berada dalam otak manusia.Latihan singkat yang meliputi pengenalan dan penguasaan energi,. Dimana dalam program ini hanya 1 kali pertemuan pelatihan dalam program tersebut,anda akan merasakan hal-hal yang aneh serta keajaiban pada diri anda yang berkaitan dengan masalah kesihatan,karier,rumahtangga dan perubahan material(kekayaan harta benda) & spiritual serta intelegensi(kebijaksanaan) dimana jika anda telah menamatkan pelatihan  yang diberikan dalam program ini,anda juga memiliki daya prediksi yang tajam untuk melihat  keadaan seseorang mulai dari sifat,karier, rumahtangga, penghasilan, bisnes, kerezekian serta lainnya,yang jelas hanya beberapa minggu tanpa ritual / puasa,meditasi,jurus dan sebagainya,dalam penguasaan pelajaran program pemberdayaan diri ini anda sudah memiliki kemampuan atau menjadi konsultant supernatural yang alami serta professional.

6. RAJA IBU DUIT AJAIBUL RIZQI ANUGERAH AGUNG TINGKAT 2

Anda akan memiliki segala kelebihan dan khasiat yang ada pada Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung level 1. Rahsia yang terkandung dalam program Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung adalah sebuah method tercepat untuk meraih kekayaan tanpa batas yang rahsianya tersimpan ratusan tahun lamanya. Setelah melalui penyempurnaan oleh Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D yang sangat langka / sukar diperolehi pada masa sekarang dan tidak semua perguruan memilikinya,merupakan ilmu Warisan berasal dari Tanah Melayu. Sekarang ini sudah sampai waktunya ilmu ini akan diwariskan kepada seluruh masyarakat dunia. Rahsia ini merupakan Gerbang Keajaiban menuju Kekayaan tanpa batas yang berdasarkan pada siklus hukum alam dengan tingkat kepastian sangat matematik.

Tidak kira siapapun anda tidak peduli sesulit dan seberat apapun keadaan kewangan anda pada ketika ini,apapun profesi dan latarbelakang anda jika telah mewarisi Rahsia Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini maka seberapa segera akan memiliki sumber wang yang berlimpah ruah mewah yang terus menerus mengalir selamanya dalam kehidupan Anda.

RAJA PELARIS SUPER kekuatan 2 kali ganda dari level 1-Memiliki semua kelebihan dan khasiat dalam Raja Pelaris Tingkat 1 dan pelbagai kelebihan lain yang akan dirasakan sendiri oleh pengamalnya.

MENDATANGKAN REZEKI SERTA DAYA PENGASIHAN YANG KUAT PADA PEMAKAINYA-siapapun yang mengamalkan amalan Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini bukan hanya wajahnya menjadi cantik/tampan rupawan,namun membuat yang memakai media ini menjadi jauh lebih kelihatan muda,kulit menjadi halus,kencang bak remaja,Aura seluruh tubuh akan memancar membuat sesiapapun yang melihat anda akan tertarik dan terkagum-kagum dibuatnya dan mendapat rezeki serta keberuntungan hidup luarbiasa.Anda akan disayangi, disenangi dan disegani baik oleh ahli keluarga,atasan bawahan mahupun teman,Silakan dibuktikan dan menikmati hasilnya.

DUIT DALAM SIMPANAN/TABUNGAN TIDAK AKAN HABIS WALAUPUN SEHARI DIBELANJAKAN SEHARI SAMPAI 10 KALI-dengan berkat daya ghaib karomah amalan Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung,duit dalam simpanan anda tidak akan pernah kehabisan walaupun sering dibelanjakan.

Anda akan diberi bimbingan serta panduan membuat Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung Level 2 yang sangat ampuh dan dahsyat,mustajab dan mujarab berkhasiat nyata Mendatangkan harta dunia yang berupa wang yang berada dalam alam ghaib mahupun alam nyata,insya Allah duit mudah datang kepada pengamalnya dengan pelbagai cara dan sebab.Dengan ritual khusus ini wang akan datang secara tiba-tiba(ajaib) dan rezeki akan datang dari berbagai arah penjuru mata angin mengalir deras menuju kepada anda.Anda akan mendapat limpahan wang, kekayaan,kemakmuran hidup,usaha/bisnes akan maju pesat, terbebas dari masalah hutang,berlimpah harta dunia barokah dan halal.

RITUAL PEMBUATAN WANG BALIK-Anda ingin kaya mendadak/cepat kaya,tapi tanpa kerja berat,banting tulang,peras keringat atau susah payah.Wang akan bekerja secara ajaib masuk kedalam beg duit/wallet anda.Ini merupakan ritual rahsia dan khusus dalam Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung level 2 untuk mendapatkan wang yang apabila dibelanjakan /lepas dari tangan,akan kembali lagi kepada pemiliknya dengan keizinan Allah.

Insya Allah segala keilmuan dalam Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini tidak menyalahi syariat agama,tidak merugikan diri sendiri  mahupun orang lain,tidak menarik rezeki anak cucu,halal dunia akhirat dan tanpa menggunakan tumbal kerana bukan pensugihan sesat/hitam,tidak menggunakan ilmu sihir,jin dan segala sesuatu yang berunsur negatif.Sangat sesuai bagi anda yang sangat memerlukan pertolongan.Sudah berusaha sekuat tenaga,buntu  dan belum ada keberhasilan,merasa putus asa dan hilang keghairahan hidup,dan dikhususkan untuk anda yang bertekad baja,sabar,ikhlas,yakin dan selalu menggunakan Raja Ibu Duit Ajaibul Rizqi Anugerah Agung ini pada jalan kebaikan.Adalah sangat baik bila anda menggabungkan Raja Ibu Duit ini dengan Ibu Duit Karomah Ageng untuk memperkuatkan  Aura Kerezekian,Kekayaan & Kesuksesan Anda ke  tahap maksima.

PROGRAM PEMBUKA INTI KEKAYAAN AGUNG 3 TAHAP TERTINGGI

METHOD “RAHSIA TERBESAR ,TERHEBAT DAN TERMANTAP PEMBUKA INTI ENERGI KEKAYAAN,KEBERKAHAN  & KEBERUNTUNGAN HIDUP TERDAHSYAT ABAD 21 ANUGERAH AGUNG” ini tidak tersedia di mana-MANApun dan TERSANGAT-SANGAT DAHSYAT MUSTAJAB SERTA MUJARAB,NASIHAT SAYA KEPADA Anda YANG HENDAK MENGIKUTI PROGRAM INI HENDAKLAH berhati-hati menggunakannya.

Bila apapun yang Anda minta terkabul, jangan menyesal atau menyalahkan saya. Juga, jangan teruskan membaca “RAHSIA TERBESAR ,TERHEBAT DAN TERMANTAP PEMBUKA INTI ENERGI KEKAYAAN, KEBERKAHAN  & KEBERUNTUNGAN HIDUP TERDAHSYAT ABAD 21 ANUGERAH AGUNG” ini bila Anda takut akan perubahan POSITIF, kerana sesudahnya, hidup Anda tidak akan pernah sama lagi.

7. RAHSIA TERBESAR PEMBUKA INTI ENERGI KEKAYAAN,KEBERKAHAN  & KEBERUNTUNGAN HIDUP TERDAHSYAT ABAD 21 ANUGERAH AGUNG

Dalam program ini anda akan saya ijazahkan lebih dari 21 keilmuan Amalan Kesogehan / Kekayaan / Kerezekian Warisan dari Wali Songo,Auliya Ush Sholihin,Kiyai Sepuh,Pakar hikmah, Mahaguru dll yang diantaranya Amalan rezeki mewah,mudah dan luas rezekinya,ilmu maju perniagaan,ilmu kunci melepaskan hutang,agar lekas terbayar hutang,ilmu sejuta macam kekayaan, ilmu meramaikan pelanggan,amalan mendapat harta terpendam dan banyak lagi rahsia keilmuan yang bakal anda perolehi bila mengikuti program ini.

8. RAHSIA TERHEBAT PEMBUKA INTI ENERGI KEKAYAAN,KEBERKAHAN  & KEBERUNTUNGAN HIDUP TERDAHSYAT ABAD 21 ANUGERAH AGUNG

Dalam program ini anda akan didedahkan segala rahsia berkenaan ilmu kekayaan Agung seperti rahsia kunci-kunci Kerezekian & Kekayaan Dalam Islam yang perlu anda lakukan sebagai seorang Muslim agar nanti menjadi seorang Muslim Kaya Raya Yang Beriman & Bertaqwa,dalam program ini juga anda akan saya dedahkan rahsia Saintifik dan ilmiah yang sangat dahsyat dan berkuasa untuk menarik segala unsur kekayaan,kemewahan,daya tuah hidup melalui kaedah gelombang / getaran untuk mendapatkan apa sahaja yang anda inginkan ke dalam kehidupan anda iaitu kaedah rahsia bagaimana mengaktifkan magnet kekayaan dalam diri anda,beberapa langkah Super  ajaib yang perlu anda ikuti untuk memastikan kejayaan dalam apa yang menjadi impian anda Dengan kaedah luarbiasa  ini anda tidak perlu lagi mengejar-ngejar kekayaan, kerana kekayaanlah yang akan mengikuti anda,selepas ini Anda tidak perlu bersusah payah mencari wang kerana wanglah nanti yang akan mencari anda.

9. PROGRAM RAHSIA TERMANTAP PEMBUKA INTI ENERGI KEKAYAAN, KEBERKAHAN  & KEBERUNTUNGAN HIDUP TERDAHSYAT ABAD 21 ANUGERAH AGUNG

Dalam program ini Anda akan saya bongkarkan rahsia untuk Memahami semua Hukum Semesta yang mengatur kekayaan hidup ini penting sekali bagi kita untuk mengetahuinya kerana segala yang terjadi dalam hidup kita ini terpengaruh olehnya. Penerapan dengan baik Hukum-hukum Alam yang mengikat semua manusia ini akan menentukan kadar kesuksesan dan kepuasan hidup yang Anda rasakan.Dalam program ini anda akan saya dedahkan rahsia alam yang perlu anda ketahui supaya anda dapat mengatur kehidupan anda ke arah yang lebih sejahtera,bahagia dan harmoni,Kaedah berdoa kepada Allah(kunci terkabulnya doa)-Berdoa merupakan sarana kita memohon pada sang pencipta, setiap hari/setiap saat kita senantiasa berdo’a. dalam berdo’a terdapat sebuah rahsia yang mungkin belum anda ketahui, bukankah anda sering mendengar seseorang dengan sebuah do’a yang isinya sama namun efek dari doa mereka jauh berbeza. rahsia apa yang dimiliki para kekasih ALLAH sehingga  do’a mereka lebih utama. disini akan di ungkapkan bagaimana agar do’a anda memiliki energi yang dahsyat sehingga dengan method ini do’a anda akan lebih mudah terkabulkan,dalam program ini juga anda akan saya bongkarkan rahsia suatu kunci kekayaan terdahsyat iaitu method bersyukur.

Dalam program ini juga anda akan saya bongkarkan rahsia suatu kunci kekayaan terdahsyat iaitu methodmemberiSiapapun Anda, di manapun Anda, di zaman apapun Anda hidup, inilah satu rahsia kekayaan terbesar yang patut Anda ketahui bila Anda berminat untuk menikmati kehidupan yang menyenangkan di segala aspeknya.

Method BUKU AJAIB-Saya akan ajarkan juga tentang bentuk buku permintaan yang efektif, serta apa saja yang harus dituliskan di dalamnya pada waktu manakah Anda harus menulis permintaan, apa yang harus dilakukan sesudahnya, dan sebagainya.Selain itu anda akan saya terangkan dalam program ini tentang apa saja yang harus dihindari, atau sebaliknya, yang harus diikuti dalam membuat kalimat permintaan. Sesudah menulis permintaan, apa yang harus dilakukan? Apakah hanya tinggal menunggu saja atau apa?

10. RAHSIA WANG YANG WAJIB DIKETAHUI!!!

Wang pun ada rahsia?apa rahsia wang???Saya ingin mengajak Anda memasuki rahsia dalam rahsia berkenaan wang dengan lebih mendalam. Jalan pintas ke segala sesuatu yang Anda inginkan dalam hidup adalah MENJADI dan MERASA bahagia sekarang juga! Ini adalah jalan tercepat untuk mendatangkan wang dan segala sesuatu yang Anda inginkan dalam hidup.Nak tahu lebih mendalam tentang rahsia wang yang menjadi misteri selama ini,sila ikuti program ini dan saya akan dedahkan rahsia wang yang perlu anda ketahui dan ia sangat-sangat penting untuk membuka ruang lebih luas dalam kehidupan anda agar hidup anda dilimpahi wang yang luarbiasa banyaknya bila mengetahui rahsia wang yang kebanyakannya orang tidak mengetahuinya.

11. RAHSIA KAD VISUAL  KEKAYAAN & KESUKSESAN ANUGERAH AGUNG (PERWUJUDAN KEINGINAN)

Ingatlah minda bawah sedar kita umpama stesen menerima dan menghantar maklumat untuk kuasa tarikan pada diri anda. Lebih kuat kita mengasaknya dengan saranan dan gambaran positif, lebih kuatlah kuasa magnetic kita untuk merealisasikan impian dan cita-cita kita. Anda akan menjadi magnet hidup dan mula ‘menarik’ orang lain,peluang,idea kepada kehidupan anda supaya tercapai segala impian dan goal anda.

12.RAHSIA BOLA ENERGI KEKAYAAN & KESUKSESAN ANUGERAH AGUNG (PERWUJUDAN KEINGINAN)

Dengan Memanfaatkan Bola Energi Kekayaan & Kesuksesan Anugerah Agung, kita dapat membuat suatu program untuk mempercepat memperoleh suatu hal yang diinginkan, terutama yang bersifat material atau kebendaan. Bola Energi Kekayaan & Kesuksesan Anugerah Agung tidak hanya terbatas pada tujuan untuk memperoleh barang saja melainkan dapat lebih luas lagi, misalnya untuk pengasihan,puter giling dan lain-lain. Tapi harap diperhatikan supaya anda tetap bijaksana dalam menggunakan teknik tersebut

13. RAHSIA BEG DUIT

Inginkan anda mengetahui cara ajaib menarik wang dalam kehidupan anda menggunakan media beg duit/wallet ini,sila ikuti kaedah luarbiasa yang akan saya dedahkan rahsianya dalam bentuk video dimana dengan mempraktikalkannya dalam kehidupan anda selama 21 hari,anda akan mendapati beg duit anda akan menjadi pemancar / satellite untuk menarik wang yang luarbiasa banyaknya dalam kehidupan anda.

14. MEDITASI KEKAYAAN(MENARIK ENERGI REZEKI DAN KEBERUNTUNGAN)

Melalui Meditasi Kekayaan yang khusus dalam program ini anda akan mengetahui sebuah method luarbiasa agar energi kerezekian dan keberuntungan di alam ini selaras dengan energi anda sehingga bagi anda yang sebelumnya merasa kurang beruntung/ banyak mengalami kesialan dalam perjalanan hidup anda dengan method Meditasi Kekayaan ini keberuntungan dan rezeki akan menyertai kehidupan anda ( bersiap sedialah mendapatkan rezeki yang tak terduga dan berbagai keberuntungan dalam hidup anda )

15.TEKNOLOGI BRAINWAVE

Audio Brainwave Teknologi Saintifik Gelombang Otak (Khusus Untuk Mendatangkan Kekayaan /Kelimpahan dan Membuka Pintu Rezeki seluas-luasnya)

Kami juga menyediakan audio Brainwave Teknologi otak yang berisi Saranan Minda yang sangat ampuh yang diucapkan oleh Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D sendiri yang berfungsi untuk menarik kekayaan dan kemewahan serta keberuntungan hidup ke dalam hidup anda. Penggunaan produk ini akan mempercepat mengalirnya kekayaan dan keberuntungan kepada anda.

Dan banyak lagi rahsia luarbiasa, strategi, tips dan ilmu tambahan dalam program Rahsia Terdahsyat,Terhebat & Terbesar Pembuka Inti Kekayaan Terdahsyat Abad 21 yang bakal anda perolehi dengan mengikuti program luarbiasa ini, yang akan membantu Anda mengalami Transformasi Total menuju kehidupan terbaik Anda, kehidupan yang Kaya Raya Luarbiasa.

16. ILMU WANG KAROMAH SOEKARNO(TERBARU)

Wang Soekarno adalah wang yang telah diisi energi eterikal. Secara fizik bila diletakkan di telapak tangan maka wang akan bergerak melengkung. Media ini bukan pesugihan dan tidak menarik wang anda. Dengan sarana ritual energy haq tingkat tinggi insya Allah akan kembali kepada kita dalam bentuk ketenangan bathin, kelapangan rezeki, rezeki yang tak diduga, dagangan laris, aura tempat usaha menjadi bersinar, dimudahkan dalam bisnes dan usaha, dijauhkan dari pencurian, rompakan, kebakaran, gangguan pada hal makhluk ghoib seperti tuyul, babi ngepet dan diberi keberkahan di dalam rezeki. Biidznillah. Anda yang mengikuti program MahaRaja Pamungkas Zon Kekayaan Agung Anugerah Agung  ini saya sertakan sekeping Wang Soekarno yang telah saya ritualkan,lakukan pengisian energy haq kerezekian & kekayaan.Ilmu dan Wang ini tidak akan berfungsi dan aktif TANPA PENGISIAN KHUSUS dari Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D.

 • Manfaat dari Wang Soekarno ini adalah :
 • Menarik Keberkatan dan Kerezekian dari segala arah.
 • Melancarkan usaha/ bisnes dan ekspansinya.
 • Menyelamatkan usaha/ bisnes dari kebangkrupan, lilitan hutang, dll.
 • Memukau para klien, pelanggan, rekan bisnes dengan penuh pesona.
 • Melancarkan negosiasi bisnes.
 • Menundukkan hati bos / atasan.
 • Melancarkan peningkatan karier.
 • Menarik minat calon customer (sesuai untuk bahagian marketing).
 • Melindungi keselamatan dari persaingan bisnes yang tidak sihat.

Pesan Spiritual:

Ini hanyalah sebuah media, semua manfaat sejatinya datang dari Allah SWT.

9 dari 10 pintu rezeki terdapat pada perdagangan.

Jangan lupa sisihkan sebahagian rezeki untuk menunaikan zakat, infaq, dan sodaqoh (sedekah).

17. ANUGERAH AGUNG ULTIMATE MIND POWER(TINGKAT TINGGI)

Minda kita adalah sangat hebat. Namun, kita hanya menggunakan 10% sahaja kehebatan minda ciptaan Allah itu.  Bayangkan andai kita tahu cara untuk menggunakan seratus peratus 100%  keajaiban minda kita.Inilah rahsia kursus Anugerah Agung Ultimate Mind Power ini; mengetahui bagaimana mengoptimumkan penggunaan kuasa minda.

Dengan penguasaan minda yang total kita mampu menguasai dunia kita sepenuhnya dan bukan kita yang dikuasai dunia. Kita akan mampu menjadikan diri kita kuat dalam menempuh arus cabaran kehidupan.Emosi kita, kita mampu mengawalnya, kita akan menjadi orang yang keluar dari kepompong kesedihan dan penderitaan emosi yang berpanjangan. Kita dituntut untuk mencari ilmu, sebagaimana sabda Junjungan Mulia, Nabi Muhammad saw:” Tuntutlah ilmu dari buaian hingga ke liang lahad”.

Mengapa perlu menyertai Kursus Anugerah Agung Ultimate Mind Power ini?

1.Dalam arus global perdana kini , beserta kecanggihan teknologi maklumat dunia tanpa sempadan; kita mendapati pelbagai ilmu ditawarkan. Kursus Anugerah Agung Ultimate Mind Power ini adalah rantaian ilmu yang mengandungi pelbagai jenis methodology dan teknik yang semuanya disusun untuk menjadikan kita hamba Allah yang cemerlang dan bertaqwa.

2. selesai mengikuti kursus ini, kita mampu memiliki bukan sahaja minda super sebaliknya mempunyai kunci ketenangan jiwa. kita mahu memiliki bukan sekadar’ super mind power’ tetapi jiwa yang mantap. hanya dengan jiwa yang mantap dan penggunaan minda seratus peratus sahaja kita akan memiliki kejayaan hidup dunia dan akhirat.

3.kita mampu menempuh apa sahaja cabaran dan ranjau duri kehidupan dengan tenang dan sabar. Seterusnya menjadikan kita hambaNya yang memiliki naluri hidup bertuhan dan kebergantungan padaNYa seratus peratus.

18. ILMU TENAGA DALAM HAQ AL-JABBAR ANUGERAH AGUNG TINGKAT TINGGI(terbaru)

Anda tinggal menelan kapsul pembangkitannya dari kami Insya Allah anda langsung memiliki tenaga dalam yang luarbiasa dengan tanpa puasa,latihan,ritual dll,amalan ini berbeza dari keilmuan Tenaga Dalam Al-Muttaqin ,Kelebihannya Insya Allah dapat dibuktikan/ditest keampuhannya,tidak ada kesan sampingan mahupun pertembungan meskipun anda sudah mempunyai ilmu lain,malahan akan saling mendukung.Tenaga Dalam Haq Al-Jabbar ini berfungsi selamanya pada diri Anda.Adapun kegunaannya antara lain:Keselamatan mutlak zahir dan bathin,anti tembak,tetak, tusuk, sembelih,tombak, panah, parang, senjata tajam,tumpul,santet,guna-guna,gendam dll,selamatr dari bom,granat, mortar,senjata beracun,lawan menyerang terpelanting, pukulan jarak jauh,kekuatan melebihi lawan,jika dirantai dapat putus,anti racun/ asid, mengertak lawan langsung lemas,wibawa agung,karisma dahsyat,panjang umur,indera keenam tajam, kerezekian, pengasihan,pelembut hati dan pelbagai kelebihan lain yang akan dirasakan sendiri oleh pengamalnya bila mengikuti program Tenaga Dalam Haq Al-Jabbar Anugerah Agung Tingkat Tinggi ini .

19. EFT(MENCAPAI TAHAP JUTAWAN)

Pelatihan Emotional Freedom Technique

Kalau anda ingin yang lebih mudah, anda boleh hadir diri secara langsung ke Anugerah Agung Spiritual Development Centre. Kami akan mengajarkan EFT dalam waktu singkat. Hanya diperlukan sekitar  beberapa  jam sahaja untuk menguasai teori dan sekaligus praktikalnya. Dalam pelatihan singkat ini akan dilakukan terapi secara langsung jika diperlukan. Setelah pelatihan anda langsung mampu melakukannya

Di bahagian ini kebiasaannya saya akan membuka kepada anda rahsia melakukan EFT dan melihat prosedur-prosedur EFT untuk menangani beberapa isu emosi dan kesakitan fizikal. Pastikan anda memperincikan sesuatu masalah kepada isu-isu tertentu kerana ianya akan meningkatkan keberkesanan EFT.

Ini hanya contoh penggunaannya sahaja,Dalam worksyop ini saya mengkhususkan kepada Rahsia menggunakan method EFT untuk perkara-perkara berikut :

 • § Rahsia Meraih Kejayaan/Kesuksesan menggunakan method EFT
 • § Rahsia Meraih Kekayaan dan kemewahan menggunakan method EFT
 • §Rahsia Mendapatkan Rumah Banglo/Villa Impian menggunakan method EFT
 • § Rahsia Mencapai Tahap Jutawan menggunakan method EFT

20.ANUGERAH AGUNG MIND-SYNC-MONEY MAGNET

(BRAINWAVE TECHNOLOGY)

Anugerah Agung memperkenalkan kepada anda  suatu kaedah untuk mengoptimumkan potensi Money Magnet Diri  Anda dengan jalan yang sangat mudah, iaitu dengan memanfaatkan teknologi Saintifik gelombang otak (Brainwave Entrainment Technology+Teknologi Metafizik). Dengan penggunaan yang sangat mudah dan praktikal, Anda akan menemukan manfaat nyata yang dapat anda rasakan dengan cepat.

Hanya dalam masa beberapa minit sahaja anda menggunakan Teknologi Brainwave dengan cepat dan mudah melatih Minda Bawah Sedar anda untuk lebih konsisten menarik lebih banyak rezeki / wang/material/kemewahan kepada anda dalam meningkatkan kuantiti dan kualiti kehidupan anda dalam 24 jam sehari walaupun ketika anda sedang tidur dan dalam sebarang keadaan ekonomi….Sangat Ilmiah, Logik, Masuk Akal, Halal, Sangat Mudah & Sangat Cepat Hasilnya…

21. THE ULTIMATE AURA SUPER POWER OF ZIMA PERFUME FOR INNER BEAUTY

Wangian Aura Pesona Cinta

THE ULTIMATE AURA SUPER POWER OF ZIMA PERFUME FOR INNER BEAUTY,iaitu Wangian Aura Pesona Cinta.

Wangian Aura Pesona Cinta ini sesuai untuk:

 • Bujang terlajak/ andartu yang ingin segera menemui jodoh mereka
 • Suami yang mahu disayangi isterinya
 • Isteri yang ingin terus dicintai suami & tidak mahu dimadukan
 • Orang yang mahu mempunyai lebih ramai kawan & disenangi masyarakat
 • Pekerja yang mahu majikan memberi lebih perhatian padanya supaya berpeluang mendapat kedudukan yang baik dalam syarikat
 • Dan yang seumpamanya

Proses menggunakan Produk Wangian Aura Pesona Cinta sangatlah sederhana.saya akan melakukan pengaktifan berdasarkan nama pemesan dan disesuaikan dengan tujuan dan keinginan pemesannya.Anda dapat langsung merasakan perbezaan dalam diri Anda. Anda merasa lebih tenang, gembira, percaya diri, wajah lebih cerah/bersinar dan sebagainya. Sama sekali tidak ada ritual yang menyimpang, tidak perlu meditasi, dan tidak ada pantangan.

PENTING UNTUK DIKETAHUI!!!!Media saranan yang kami sediakan hanyalah saranan dan tidak lebih dari itu. Segala kekuatan yang ada di dalamnya adalah dari Kurniaan Allah SWT. Jangan menjadi syirik kerana media tersebut. Tetaplah berusaha dan berdoa agar apa yang menjadi keinginan anda dikabulkan oleh Allah SWT.

22.KAD TRANSFORMASI ZON KEKAYAAN AGUNG(EKSPLORASI KEKAYAAN)

(Khusus untuk pengaktifan Kerezekian/penderas rezeki,pelarisan,pembuka jalur rezeki seseorang,pembuka pintu kekayaan tanpa batasan)

“KAD TRANSFORMASI ZON KEKAYAAN AGUNG”, Kad BioZima Universal Kekayaan yang khusus berfungsi pada jalur kerezekian seseorang, kad ini hanyalah penghantar lebih terbukanya atas maksud kerezekian seseorang, (catatan : bukan bererti bahawa rezeki seseorang ditentukan oleh adanya kad ini). Kad ini hanya sekadar ikhtiar penderas kerezekian, namun tetap saja bergantung pada kualiti iman seseorang untuk memohon kepada Tuhan-Nya.Kad Transformasi Zon Kekayaan ini berupa Kad bioenergi yang memancarkan gelombang elektromagnetik dan diproses secara ilmiah,Saintifik, Moden, Metafizik oleh Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D.Anda dapat memanfaatkan kad bioenergi kekayaan ini untuk mempermudah terbukanya pintu rezeki dari berbagai penjuru,datang tak terduga atas izin Allah.Sangat berguna bagi anda yang sedang menjalani  usaha atau bisnes perniagaan supaya Maju,berkembang pesat,lancar dan mendapat keuntungan berlipat ganda. Mengatasi masalah ekonomi dan karier,membuka peluang keberuntungan bagi setiap orang  untuk lebih sukses dan sejahtera, kesuksesan dalam bidang karier. Dengan akses bioenergi kekayaan semuanya akan mudah menuju keberhasilan.

23. RAHSIA LAPORAN TARIKH LAHIR LENGKAP(PERCUMA BILA MENGIKUTI PROGRAM ZON KEKAYAAN AGUNG TINGKAT TINGGI)

“Membongkar Khazanah Agung Rahsia Diri Melalui Parameter Tarikh Lahir”Ada banyak ilmu yang manusia ciptakan dan gunakan untuk membuat kehidupan di bumi ini lebih selesa. Sebenarnya tidak ada yang manusia ciptakan secara independen kerana semua berasal dari Allah. Jadi meskipun ilmu-ilmu yang dimiliki nenek moyang kita di dunia moden ini dianggap tahyul kerana tidak dapat dibuktikan secara ilmiah dalam sebuah laboratorium, kenyataannya adalah bahawa ilmu-ilmu tersebut ternyata cukup berkesan, tepat dalam persentase yang cukup tinggi, dan berhasil menyelesaikan banyak masalah.Setiap orang yang dilahirkan sebenarnya sudah mempunyai bar kod yang tidak boleh diubah iaitu tarikh lahir diri anda. Dengan menggunakan tarikh lahir, banyak kajian yang terbukti 90-95% berkesan akan didedahkan kepada anda.Setiap Insan memiliki Rahsia unik & Istimewa disebalik tarikh kelahiran masing-masing. Takdir kelahiran manusia ditentukan oleh Yang Maha Pencipta. Saat kelahiran seseorang dilihat sebagai saat insan tersebut hadir (lahir) ke sistem alam yang sedia pada kitaran dan ketetapannya. Lalu, memahami rahsia tarikh pada hari tersebut umpama membongkar POTENSI DIRI yang tersembunyi. Potensi ini memiliki kekuatan & kelemahannya. Pertembungan nombor-nombor pada digit-digit tarikh menyimpan maklumat-maklumat yang tersendiri.

Dengan Membongkar RAHSIA AGUNG ini merupakan sebuah pengalaman yang menarik dan unik. Kaedah ini bukan menilik nasib,horoskop atau ramalan nasib sebab tidak ada elemen tersebut dalam program ininamun melihat pattern atau corak yang membentuk kebarangkalian yang mempunyai daya ketepatan yang tinggi. Umpama ahli astronomi & astrologi mengkaji alam untuk mengetahui arah tiupan angin, cuaca, peredaran bintang, peralihan bulan, waktu solat, perubahan musim, tarikh berpuasa, hari raya dan lain-lain.. ianya mempunyai POLA CORAK yang boleh dikodkan. Menyah-kodkannya akan memberikan beberapa maklumat berguna untuk PANDUAN manusia.

Pakej Laporan Lengkap Rahsia Tarikh Lahir

Dilengkapi juga dengan Laporan Ringkas Peribadi,dan laporan lengkap RTL ini merangkumi: 1) Huraian Watak dan Karakter Berdasarkan Nama,2) Elemen Anda,3) Kitaran Sokongan,4) Kitaran Kawalan,5) Warna dan Bentuk Yang Sesuai,6) Personaliti Anda,7) Spiritual Anda8) Mental Anda,9) Arah Kehidupan Anda, (11)Laporan Masalah Kesihatan lengkap,12) Arah Kekayaan,13) Arah Kejayaan,14) Arah Tuah,15) Laporan  Kerjaya & Perniagaan,16) Kerjaya & Perniagaan Yang Kedua Sesuai,17) Kerjaya & Perniagaan Yang Ketiga Sesuai,18) Kerjaya & Perniagaan Yang Tidak Sesuai,19 ) Kerjaya & Perniagaan Yang Melemahkan,21) Laporan Carta 5 Tahun,22)Dan pelbagai jenis laporan seperti mengetahui Nombor Tersembunyi, Nombor Kekuatan dan kelemahan,Nombor-nombor hebat dan lain-lain yang sengaja dirahsiakan dan pastinya anda sangat menarik perhatian anda untuk mengetahui potensi diri anda dengan lebih lanjut.

Laporan Rahsia Tarikh Lahir Lengkap ini akan membuat anda lebih mengenali diri anda sendiri dengan lebih mendalam.JANGAN Berlengah lagi, segera buat keputusan sekarang.

PERHATIAN:

ANDA AKAN MENERIMA MANUAL BERCETAK & BERWARNA SETEBAL 29 MUKA SURAT LAPORAN LENGKAP RAHSIA TARIKH LAHIR ANDA

Jika anda berminat serius  anda mengetahui keseluruhan rahsia dan potensi diri anda,anda disarankan untuk mendapatkan Analisis & Laporan Lengkap Rahsia Tarikh Lahir Diri Anda dengan segera

24. ULTIMATE SUPER POWER OF ZIMA ANUGERAH AGUNG TAHAP LANJUTAN

Selanjutnya dengan mengharap keredhoan Allah Dr. Rizal akan membantu menyesuaikan(ULTIMATE SUPER POWER OF ZIMA ADJUSTMENT) ini kepada anda yang benar-benar memerlukan dan meyakini kuasa dan kehendak Tuhan. Dan saudara / saudari pasti sudah pergi kemana-mana untuk mendapatkan Ilmu metafizik atau berbagai solusi untuk kemudahan hidup saudara / saudari sekeluarga.

Mengapa saudara harus selalu ‘mencuba’? Hentikan sekarang juga!

Dapatkan kepastian untuk langkah hidup saudara dan keluarga yang dicintai.

Saya yakin siapapun yang belajar Ilmu ULTIMATE SUPER POWER OF ZIMAANUGERAH AGUNG seketika menguasai Ilmu penyembuhan Bioenergi yang mampu menyembuhkan berbagai penyakit yang tak kunjung sembuh,bagi Anda yang sudah belajar ilmu management usaha dimana-mana tapi belum berhasil atau belum sukses yang maksimum, dengan Ilmu ULTIMATE SUPER POWER OF ZIMA ANUGERAH AGUNG. Anda dapat menguasainya dan dengan cepat meningkatkan bisnes / karier Anda yang menguntungkan. Dan bagi Anda yang sering mengalami kegagalan-kegagalan dalam usaha ataupun bidang lainnya sudah pergi kemana-mana ke orang pintar belum juga berhasil, dengan izin Allah, dipastikan secara langsung mendapatkan solusi seketika dari kegagalan menjadi kesuksesan dan pasti Anda akan mendapatkan ketenangan dan kedamaian, bahkan efek dari peningkatan kualiti Medan Energi seseorang sewaktu mengikuti Adjusment (Penyesuaian Ultimate Super Power of Zima) akan membuka jalan rezeki seseorang dari berbagai penjuru, datang tidak terduga, yang terpenting saudara tetap usaha zahir apapun usahanya, besar atau kecil, Insya Allah.

Manfaat  GABUNGAN ULTIMATE SUPER POWER OF ZIMA & UNIVERSAL ENERGY ACTIVED(UEA):

 • Mampu menciptakan keajaiban dan keberuntungan seluruh keluarga tanpa batas.
 • Menarik potensi kekayaan secara maksimum dengan mudah.
 • Mampu melipatgandakan keuntungan usaha dengan cepat.
 • Meneutralkan hambatan-hambatan dalam usaha atau karier akibat  Persaingan berupa fitnah, ancaman, kerosakan ataupun persaingan tidak sihat lainnya.
 • Kemampuan mendeteksi potensi keuntungan usaha saham ataupun mendeteksi dengan tepat dalam hal penyakit, jodoh, karier, masa depan dan berbagai potensi lainnya.
 • Membuka peluang usaha yang menguntungkan dan persiapan usaha tanpa harus dari bawah menjelang bersara ataupun keinginan menjadi usahawan.
 • Seluruh keluarga mampu mewujudkan harapan-harapan dan keinginan hidupnya dengan mudah.
 • Mendapatkan kesembuhan dari berbagai penyakit yang tak kunjung sembuh dan mampu menyembuhkan diri sendiri.
 • Mengatasi berbagai konflik keluarga sehingga tercipta hubungan yang harmoni, saling pengertian dipenuhi kedamaian dan kesejahteraan.
 • Terbebas dari kesulitan-kesulitan hidup serta terbebas dari marabahaya dan bencana ataupun kes hukum yang terjadi.
 • Melindungi dan mengatasi berbagai gangguan santet, guna-guna atas sejenisnya dalam kehidupan seluruh keluarga.
 • Terjadi pencerahan spiritual sehingga seluruh aspek hidup Anda:Jasmani, rohani, mental-emosional, sosial-ekonomi dan spiritual berkembang secara seimbang.
 • Menguasai berbagai Ilmu Metafisik sehingga mampu mengatasi berbagai masalah diri sendiri/orang lain serta mendapat manfaat dari program GABUNGAN ULTIMATE SUPER POWER OF ZIMA ANUGERAH AGUNG & UNIVERSAL ENERGY ACTIVED(UEA)

25. ILMU KUNCI EMAS KEKAYAAN AGUNG TINGKAT TINGGI

Memiliki semua kelebihan dalam ilmu kunci emas level  1 Merupakan tingkatan lanjutan Ilmu Kunci Emas Level 1 dimana kekuatannya 7 kali ganda kekuatannya dari level 1 dan sangat bermanfaat untuk digunakan untuk menyelesaikan masalah berat yang berkaitan hutang,kewangan,pinjaman atau yang sedang mengalami kekurangan wang untuk hajat penting dan besar.

26.ILMU HIZIB MUTIARA NABI SULAIMAN PELANCAR REZEKI

Ilmu warisan dari Nabiyullah Sulaiman AS yang  merupakan ritual tingkat tinggi dan super khusus,rahsia amalan,wirid,doa para Wali Allah,kami khususkan untuk anda yang sudah bosan dengan kegagalan dan keterpurukan ekonomi(masalah kewangan),kerezekian,modal usaha,usaha bangkrup,terlilit hutang dan untuk meraih kekayaan harta dunia bila mana seseorang memiliki ilmu ini urusan duniawi (kekayaan) akan sangat mudah sekali di dapat atas izin Allah SWT. Orang yang mengamalkan ilmu ini dijalan yang benar tidak akan kekurangan apapun, Insya Allah hidupnya penuh dengan keberkahan.Dengan ritual ini wang akan datang secara tiba-tiba(ajaib) dan rezeki akan datang dari berbagai arah penjuru mata angin mengalir deras kepada diri anda. Anda akan mendapatkan limpahan wang,kekayaan,kemakmuran hidup,usaha/bisnes akan drastik maju pesat tanpa dapat disekat,terbebas dari masalah hutang,berlimpah harta dunia barokah dan halal.

DENGAN RITUAL:Ritual Hizib Mutiara Nabi Sulaiman penyedut rezeki,ritual dana ghaib dan ritual wang balik.

MEMBERIKAN KITAB:Hizib Mutiara Nabi Sulaiman pelancar rezeki.Berisi cara mudah dan praktikal membuat diri anda menjadi kaya raya/memperolehi kekayaan dengan cepat/segera.

MENGGUNAKAN TASBIH KAROMAH ASMAUL HUSNA:Untuk menambah dan melipatgandakan kekuatan zikir dan banyak lagi kelebihan tasbih karomah Asmaul Husna ini yang akan diterangkan rahsianya nanti dalam panduan menggunakan tasbih karomah ini yang sangat besar khasiatnya untuk mendalami ilmu ghaib khusus ilmu kekayaan Versi Karomah Nabi Sulaiman AS.Tasbih Karomah Asmaul Husna ini bukan tasbih biasa tapi tasbih yang memiliki kekuatan dahsyat & dapat langsung dirasakan oleh orang yang memakainya dan mengaktifkan mata batin pemiliknya sehingga mampu menembusi dimensi ghaib dan lebih dari 150 kegunaan/kelebihan yang dapat diuji cuba,kekuatan ghaib nyata dan luarbiasa!!!

Dan ada ENAM(6) lagi keilmuan Rahsia Kekayaan dalam Program MAHARAJA PAMUNGKAS ZON KAYA(TERTINGGI)ini yang tersangat-sangat dahsyat dan sangat besar pengaruhnya dalam menarik segala kekayaan harta dunia dan merupakan ILMU KAROMAH KEKAYAAN YANG SANGAT DAHSYAT LUARBIASA DAN SESETENGAH AMALAN INI TIDAK BOLEH DITULIS TAPI CUKUP DIHAFAL  DAN DIRITUALKAN TANPA PUASA SELAMA BEBERAPA WAKTU,KEKUATAN GABUNGAN KEILMUAN KEKAYAAN INI TERSANGAT-SANGAT POWER KHUSUS DALAM MENARIK REZEKI KEKAYAAN DUNIA YANG TIADA TANDINGANNYA!!!

PROGRAM MAHARAJA PAMUNGKAS ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG INI DILENGKAPI DENGAN 32 KEILMUAN TINGKAT SUPER DAN HANYA BOLEH ANDA PEROLEHI PROGRAM INI DI ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE DAN SAYA DR.MOHAMAD RIZAL BIN  ROSDI PH.D TIDAK PERNAH MEWAKILKAN SESIAPAPUN UNTUK MENGAJARKAN KEILMUAN PROGRAM ANUGERAH AGUNG ULTIMATE SUCCES & WEALTH SUPER POWER (PROGRAM RAJA PAMUNGKAS + MAHARAJA PAMUNGKAS ZON KAYA ANUGERAH AGUNG) INI DAN PROGRAM SEUMPAMANYA INI PERTAMA SEUMPAMANYA DAN SATU-SATUNYA DI MALAYSIA & DI DUNIA DAN TIADA YANG SERUPA KERANA PROGRAM INI DIFORMULASIKAN SENDIRI DAN DIBUAT SENDIRI OLEH DR.RIZAL SELAKU PENGASAS PROGRAM TRANSFORMASI ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG,DAN SEGALA PENGISIAN ILMU,PENGIJAZAHAN,PEMBANGKITAN SETIAP ILMU MEMPUNYAI CARA KHUSUS SECARA TRADISI KEILMUAN,DAN PASTIKAN ANDA MENDAPAT PENGISIAN LANGSUNG DARI DR.RIZAL SAMADA SECARA HADIR DIRI MAHUPUN JARAK JAUH,KERANA KESELURUHAN KEILMUAN ADA 69 JENIS PROGRAM DALAM ANUGERAH AGUNG ULTIMATE SUCCES & WEALTH SUPER POWER INI YANG MUTLAK MEMERLUKAN PENGISIAN/IJAZAH/TRANSFER ENERGI SATU PERSATU OLEH DR.RIZAL KEPADA PEWARIS KEILMUAN KEKAYAAN TERDAHSYAT INI AGAR NANTI KAROMAH ILMU KEKAYAAN INI BENAR-BENAR MASUK DAN MENYATU DALAM DIRI PENGAMALNYA DAN SETERUSNYA DIMANFAATKAN DALAM KEHIDUPANNYA.

INFO PENTING:UNTUK MENGETAHUI YURAN PROGRAM ANUGERAH AGUNG ULTIMATE SUCCESS & WEALTH POWER LEVEL RAJA(TAHAP 1) DAN  LEVEL MAHARAJA(TERTINGGI) SILA LANGSUNG MENGHUBUNGI DR.MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI PH.D-0128802035(SUPER HOTLINE),PROGRAM INI DIPERUNTUKKAN HANYA BAGI YANG BENAR-BENAR SERIUS UNTUK MENGUBAH TARAF KEHIDUPANNYA KE ARAH KEKAYAAN HAQ LUARBIASA DAN KESUKSESAN HIDUP SEJATI DUNIA AKHIRAT.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s