TRANSFORMASI ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG

Transformasi Zon Kekayaan Agung Anugerah Agung

MILLIONAIRE HOME BUSINESS

Leave a comment

Rahsia Jutawan Senyap Melalui Program Anugerah Agung Millionaire Home Business.

Info Dahsyat Menambah Income Luarbiasa. Jutaan Wang Ringgit ke Dalam Akaun Bank. Simpanan Anda Ratusan hingga Ribuan Ringgit.

Setiap Hari Dengan Cara Yang Mudah.

RAHSIA JUTAWAN SENYAP MELALUI PROGRAM ANUGERAH AGUNG MILLIONAIRE HOME BUSINESS

ANUGERAH AGUNG MILLIONARE HOME BUSINESS
(Ilmu Kekayaan Agung Dari Rumah)

RAHSIA JUTAWAN SENYAP MELALUI PROGRAM ANUGERAH AGUNG MILLIONARE HOME BUSINESS 

Info Dahsyat Menambah Income Luarbiasa 
Jutaan Wang Ringgit ke Dalam Akaun Bank 
Simpanan Anda 
Ratusan hingga Ribuan Ringgit 
Setiap Hari Dengan Cara Yang Mudah 

PERINGATAN : Informasi berikut ini akan sangat mengejutkan anda. 
Kami berharap untuk Anda segera menghentikan kesibukan anda dan serius untuk membaca penulisan ini kerana hari ini adalah TITIK PERMULAAN kehidupan anda seterusnya!

APAKAH INI IMPIAN ANDA SELAMA INI ? 

RUMAH MEWAH ? 

KERETA IDAMAN ? 

WANG YANG BANYAK DI AKAUN SIMPANAN

Hidup Serba berkecukupan, tanpa kerja, tanpa terikat oleh siapapun, 
tidak perlu bangun pagi-pagi ketempat kerja, tidak perlu buat laporan kepada Bos 
kerana Anda adalah BOS Anda sendiri dengan penghasilan LEBIH BANYAK daripada 
BOS Anda. Penghasilan RM10,000-30,00 perbulan? Atau RM500-RM1000 perhari? Hidup dipenuhi dengan WANG yang Banyak di akaun simpanan yang bertambah terus setiap hari, semua ini boleh anda wujudkan disini. 

Rahsia Mengumpulkan Kekayaan Melalui Program Anugerah Agung Millionare Home Business Dengan MUDAH dan CEPAT 

Akhirnya Ditemukan… 

Rakan Internet Sekalian … 

“Kami minta anda untuk mengunci pintu anda … tutup telephone …matikan email dan messenger anda …siapkan makanan kesukaan anda dan pelajari setiap kata – kata dalam halaman ini – kerana INFO ini tersangatlah PENTING ! 

Apa Yang Akan Kami Informasikan 
Adalah “Bagaimana” Menambah “Akaun” 
Bank Anda Ratusan Ribuan Ringgit Setiap Hari Dengan Cara Yang “Mudah Dan Cepat..!!” 

Hidup hanya sekali, dan kesempatan itu tidak akan datang untuk kedua kalinya. Kehidupan anda akan berubah jika anda mahu mengambil setiap 
kesempatan yang datang 

Mungkin anda adalah orang yang memiliki masalah berikut:

       Stress?…

       Mengalami krisis kewangan?…

       Kena buang kerja?…

       Wang gaji tidak mencukupi?…

     Kesulitan mencari pekerjaan?…

Maka anda sudah berada dilandasan tepat berada disini, teruskan membaca. 

Anda cari dan terus cari peluang buat duit di internet tetapi anda terus kecewa kerana belum bertemu dengan cara sebenar dan mudah untuk buat duit di internet. Ini disebabkan anda perlukan duit. Pendapatan yang anda ada sekarang tak cukup bagi menampung perbelanjaan harian. Anda juga perlukan duit untuk.. 

Selesaikan hutang – Masalah hutang ni tak akan selesai! Hutang anda cukup banyak sehingga mengalahkan gaji bulanan yang anda terima setiap bulan. Macam mana nak selesaikan hutang jika gaji pun tak cukup nak buat makan! Tambah-tambah anda guna kad kredit. Memang parah! 

Simpanan – Bab ni memang penting. Ini kerana, di hari tua nanti, tak kan anda nak duduk di rumah je kan. Jadi, pada masa itulah untuk anda keluar melancong. Kalau anda nak pergi ke Mekah pun tak jadi masalah sebab duit simpanan sentiasa cukup untuk dibuat belanja ke sana. 

Kahwin – Perkara ni memang cukup mencabar buat anak muda zaman sekarang. Mana tak mencabarnya. Bila masuk meminang je, mak dan ayah si buah hati minta duit hantaran sehingga mencecah lima angka. Pehhh.. Mana nak korek duit banyak tu? Gaji bulanan pun cukup-cukup makan. Ni nak bagi duit hantaran banyak macam tu. Ikat perut la beb! 

Sakit – Bila sakit kita kena la jumpa doktor kan? Kalau sakit biasa-biasa, doktor boleh lah bagi ubat percuma. Tapi, kalau sakit yang dialami tu teruk, dah tentu-tentu kos rawatan tu jadi tinggi. Kalau kerja kerajaan dapatlah diskaun. Kalau anda bukan kerja kerajaan? Mahu menangis tengok bil perubatan nanti. 

Hartanah – Negara kita ni semakin maju. Tanah, rumah, atau apa sahaja yang berkaitan dengan hartanah tersangatlah mahal kosnya. Nak beli rumah dekat Kotaraya? Jangan mimpi lah kalau anda tak ada duit sebanyak RM100,000. Buat loan? Ya.. Anda memang boleh buat loan. Ni dah jadi kes hutang lagi kan? Tambah hutang lagi. Lepas tu, sampai ke tua la anda kena bayar hutang. Kesian.. 

Dan banyak lagi perkara yang perlukan anda mempunyai duit.. duit.. dan duit.. 

Beruntunglah anda pada hari ini telah ditemukan dengan website ini, kerana melalui halaman website ini saya akan tunjukkan, berikan bukti, dan memberi kepada anda tentang sebuah rahsia yang telah membuat banyak orang, bahkan pemula dapat memiliki penghasilan melimpah ruah dari Rumah dengan cara paling cepat dan paling mudah. 

Ingin memiliki bisnes hebat yang telah teruji mampu 
menghasilkan wang dari Rumah?… 

MEMPERKENALKAN…. 

ANUGERAH AGUNG MILLIONARE HOME BUSINESS 

Ianya Akan Mengubah Seluruh Kehidupan Anda.. 
Ketahuilah # Teknik Kewangan NO.1 Terhebat Masakini! 

PERHATIAN : Produk ini adalah satu teknik menjana kewangan yang realistik. Ini bukan skim cepat kaya, jualan langsung, MLM, surat berantai, skim piramid dan seumpamanya. 

Menjana Income Luarbiasa Hanya Bekerja Dari Rumah 
Melalui program ini anda boleh menjadikan suatu bisnes Keluarga yang dapat diwariskan ke anak cucu serta anda tidak perlu bersusah payah ATAU tidak perlu mengikuti atau menyertai bisnes orang lain. 

MUQADIMAH

Assalamualaikum saudara dan saudari yang dihormati 

Selamat menyambut Tahun Baru 2011 Buat pengunjung Website Transformasi Zon Kekayaan Agung Anugerah Agung. Apakah matlamat impian Anda dalam Tahun 2011 ini??? Saya sangat pasti Anda yang sedang melayari Website ini ada diantaranya yang menaruh cita-cita dan impian untuk menjadi JUTAWAN!!! 

Apakah Mustahil????Bagi saya tidak ada yang mustahil,jika anda mahu berusaha,berikhtiar dan berdoa,berusaha untuk mengubah taraf kehidupan dan kewangan anda ke tahap yang anda impi-impikan,Anda pasti Berjaya mencapainya,tapi untuk mencapainya anda perlukan suatu “FORMULA MENGHASILKAN WANG @ BUAT DUIT”?!!! 

Memperkenalkan kepada Anda PROGRAM ANUGERAH AGUNG MILLIONARE HOME BUSINESS ,Suatu program hebat yang Bakal merealisasikan IMPIAN ANDA MENJADI KENYATAAN!!! 

Anda sebenarnya berpotensi besar dalam mencapai Tahap Jutawan. Anda adalah Jutawan.Bunyinya agak ganjil, tetapi itulah hakikat sebenar yang terdapat pada anda. Sebab apa saya mengatakan anda adalah jutawan kerana diri anda diciptakan Allah dengan sebaik-baik kejadian. Tiada ada lagi makhluk yang lebih baik, melainkan manusia. Sebenarnya kejayaan, kebahagian, kekayaan itu terletak di dalam diri anda sendiri. 

Ia tidak terbatas jika anda mahu membuka pintu hati minda, bagi melihat harta yang terdapat dalam diri anda. Dalam diri anda terdapat longgokan emas dan berlian yang amat besar dan banyak. Anda boleh mengambil seberapa banyak yang anda mahu, hasil emas ini tidak akan habis hingga akhir hayat anda. Anda tidak perlu modal dan jentera untuk mengoreknya. Jika anda dapat mengambil harta karun tersebut, kehidupan anda akan berubah. Anda berjaya hidup mewah di dunia dan akhirat. Selama ini anda tidur lena dan tidak sedar harta karun yang begitu besar terdapat dalam diri(potensi diri) dan minda bawah sedar anda. Mulai saat ini, kita akan sama-sama meneroka dan mengambil harta karun tersebut. 

Tentu sekali rahsia yang hebat ini terletak dalam diri anda dan pembangkitan potensi diri anda yang akan memain peranannya nanti. Segala Potensi yang ada pada anda yang perlu di jana dan di komersialkan untuk mengeluarkan produk-produk yang dapat menghasilkan kekayaan yang amat besar. Allah telah mencipta kita dengan keajaiban yang sungguh hebat. Gabungan tenaga dalaman anda dengan tenaga alam kosmos yang maha luas dan besar tenaganya akan memberi impak yang amat besar dalam kehidupan anda. Daya dan tenaga yang ada pada anda perlu dijanakan. Kami akan mengajar dan melatih anda mengenai penggunaan dan penjanaan potensi diri anda agar ia dapat berfungsi dengan betul dan tidak tidur dan terus tidur. Kami juga akan mengajar anda erti keyakinan dan Diri Anda adalah Jutawan Perniagaan Dari Rumah. 

Apakah yang minda anda boleh lakukan untuk menjanakan kekayaan dan kemewahan hidup???? 

Dalam menerokai ilmu yang hebat ini, anda perlulah:

       Yakin pada diri anda dengan sekuat-kuatnya, kerana anda adalah makhluk Allah yang diciptakan dengan sebaik-baik kejadian. Percayalah pada diri anda yang anda boleh lakukan. Mulakan sesuatu dengan penuh keyakinan.

       Memberi tumpuan kepada latihan yang akan kami ajar nanti

       Tidak mudah jemu dan berputus asa

       Berfikir secara positif apabila menghadapi suatu cabaran dan masalah

     Membuang tabiat buruk dan negatif, seperti malas, suka marah, takut, benci, sedih dan sebagainya menguasai diri anda.

Kami nanti akan mengajar anda mengali lombong emas yang tersimpan dan seterusnya mengeluarkan harta-harta yang amat berharga dari dalam diri anda. Falsafah hebat kami ialah anda berkuasa terhadap apa yang anda mahu. 

Matlamat kami selepas anda mengikuti program ini ialah: 

       Anda tahu dan faham siapa diri anda yang sebenar

       Yakin pada diri sendiri dan selalu bersikap positif

       Menerima diri dengan seadanya dan berupaya mengunakan potensi diri anda untuk kejayaan

     Menemui peluang dan berjaya dalam hidup anda

Jika anda mempunyai peluang yang hebat, kami doakan anda menjadi jutawan yang hebat, seterusnya menjana ekonomi negara dan membantu golongan yang kurang mampu.

Pelajari Rahsia Hebat Bagaimana Melipat gandakan Wang Anda Daripada RM100 – RM300 Menjadi Lebih RM30,000 Hanya Dalam Masa 30 Hingga 60 Hari Dengan Hanya Bekerja Di Rumah Secara Sambilan. Terbukti Berjaya! 

Anda masih tercari-cari idea menjana pendapatan dengan cepat, mudah dan tanpa risiko yang tinggi tetapi memberikan keuntungan yang sangat lumayan? Jika ini yang anda cari, saya ada jawapannya. Laman web ini akan mendedahkan semuanya dan anda pasti akan terperanjat besar dengan hasilnya! 

Rahsia yang akan saya dedahkan kepada anda ini ialah suatu teknik kewangan yang mampu menjana pendapatan sehingga RM1000 sehari atau lebih RM30,000 sebulan dalam masa yang amat singkat. Malah boleh dicapai dalam masa 60 hari. Ia merupakan satu teknik menjana kewangan yang amat lengkap tapi mudah dijalankan berbanding program-program kewangan yang lain yang ada pada masa kini serta boleh dijalankan secara sampingan di rumah atau sepenuh masa. 

Apakah teknik menjana kewangan yang saya maksudkan? Kaedah ini telah diamalkan di negara-negara maju dan telah terbukti melahirkan ramai jutawan. Ia BUKAN MLM(Multi Level Marketing), perjudian, Sistem Piramid, Program Jualan Langsung, Skim Cepat Kaya, Surat Berantai, Sistem Gandaan Wang, Party Plan,Broker skim pinjaman,Jualan pintu ke pintu,Berkaitan seks atau yang diharamkan,Sistem SMS,Segala program internet yang anda tahu seperti Adsense, Nuffnang dan seumpama dengannya.Program Sumbangan Derma Ikhlas, pelaburan internet ataupun pelaburan saham. Lupakan semua itu. Teknik kewangan ini tidak menyalahi hukum syarak dan sah disisi undang-undang negara kita. Di Malaysia ianya masih lagi baru dan tidak ramai yang mengetahuinya. Hanya segelintir sahaja yang tahu dan peluang anda adalah sangat cerah. 

Anda tidak akan menemui teknik kewangan ini diajar dimana-mana institusi pengajian tinggi atau di sekolah. Ianya TIDAK MEMERLUKAN anda berjumpa sesiapa,tidak perlu berhenti kerja / bertukar kerja,tidak perlu memiliki pekerja,tidak perlu pencapaian akademik yang tinggi,budak darjah 1 pun boleh buat bisnes nie,sangat mudah dan berkesan,tak perlu membuat panggilan telefon, follow-up, cari down-line, menghadiri sesi ‘talk’, maintain jualan bulanan, maintain BV, beli barang setiap bulan, panggil up-line untuk bantuan penerangan, menjemput rakan ke tempat meeting, sistem pangkat dan sebagainya. 

Tapi ia hanyalah satu teknik padat tetapi ringkas dan mudah diikuti yang akan mengajar bagaimana anda boleh menambah pendapatan dari wang titik peluh anda bekerja dan menguruskannya semula menjadi ribuan ringgit. Melalui Anugerah Agung Millionare Home Business ini anda akan diajar bagaimana RM100 akan menjadi RM4000 hanya dalam masa 30 hari sahaja dan seterusnya. Ini bermakna anda akan menggandakan wang anda itu dengan bantuan kaedah khusus yang akan anda pelajari kelak. Berapa banyak pendapatan sehari yang ingin anda janakan untuk diri anda? Semuanya anda boleh tentukan sendiri. 

APAKAH TEKNIK KEWANGAN YANG SAYA MAKSUDKAN? 

Pendedahan terkini cara mendapatkan RM$$$$$$$ yang sangat lumayan dan berterusan dalam masa yang anda tetapkan sendiri! Satu teknik kewangan yang realistik, praktikal dan menakjubkan. Gaya hidup anda akan berubah dengan sekelip mata dengan teknik menambah pendapatan yang terunggul ini. Satu rahsia kewangan yang pintar untuk mencapai kekayaan dan kebebasan kewangan dalam masa yang singkat yang terbukti berprestasi! 

Apakah teknik kewangan yang hebat ini? Melalui Anugerah Agung Millionare Home Business, saya akan tunjukkan kepada anda teknik memperolehi pendapatan yang sangat lumayan. Teknik ini adalah tidak lain dan tidak bukan teknik tercanggih iaitu Konsep perniagaan yang diamalkan adalah ‘Home Based Business’ atau Perniagaan yang dilakukan Di Rumah. Saya juga akan mendedahkan bagaimana anda boleh mengaplikasikan teknologi canggih iaitu Internet dll method untuk menjual produk/perkhidmatan Urusniaga anda di pasaran global yang lebih luas dan tanpa had.Anda juga boleh memulakan Bisnes Anugerah Agung Millionare Home Business ini tanpa perlu menggunakan kemudahan internet 

Terokailah langkah demi langkah rahsia bagaimana kejayaan & kekayaan dapat dicapai dengan mudah & pantas 

MENGAPA PERNIAGAAN HOME BASED BUSINESS SANGAT MENGUNTUNGKAN? 

Cuba anda bayangkan! 

Setiap hari, daripada bersusah-payah hendak bersiap sedia ke tempat kerja, anda pula hanya berada di rumah, sambil berehat bersama keluarga, menonton T.V, membaca suratkhabar dan sebagainya. Tidak berapa lama kemudian seorang posmen datang ke rumah anda membawa banyak surat yang dialamatkan kepada anda. Seperti biasa, anda membuka setiap satu sampul surat tersebut dengan tenang. Pada akhirnya anda mengumpul semua kandungan surat tersebut dan anda tersenyum lebar kerana anda baru sahaja memperolehi wang sebanyak RM1000 tanpa perlu keluar atau berjumpa dengan seseorang. Dan keadaan ini terjadi setiap hari. Amat menakjubkan,itu menggunakan perkhidmatan pos,kalau cara bank online,lihat saja secara online di akaun bank anda setiap hari,wang tidak putus-putus masuk dalam setiap saat,minit dan jam permintaan atau tempahan atas program ini,bahkan ada yang dapat pesanan sehingga puluhan ribu ringgit setiap hari! 

Adalah penting untuk anda memahami bahawa RAHSIA KEKAYAAN dan KEBERUNTUNGAN diatas bukanlah satu fantasi. Dan bukan juga satu silap mata. Ianya adalah satu teknik perniagaan hebat yang dipanggil Perniagaan Anugerah Agung Millionare Home Business. 

Urusniaga Anugerah Agung Millionare Home Business ialah satu teknik perniagaan yang amat berkesan untuk memasarkan sesuatu produk atau perkhidmatan dengan mudah. Ianya boleh memberi pulangan yang sangat lumayan. Ianya satu kerjaya yang menyeronokkan dan mudah untuk dijalankan kerana tidak memerlukan modal yang banyak, tidak memerlukan sistem perniagaan canggih ala dunia korporat. Malah boleh dilakukan hanya di rumah tanpa meletakkan jawatan anda sekarang kerana ianya boleh dilakukan hanya beberapa jam sahaja dalam seminggu dan ini sudah memadai. Anda juga tidak perlu kemahiran dan asas perniagaan kerana teknik urusniaga ini boleh dipelajari dengan cepat. 

Modal perniagaan adalah sangat kecil iaitu kurang daripada RM500,anda hanya perlu modal perniagaan sebanyak RM250 sahaja(ANDA CUMA PERLU MEMBAYAR SEKALI SAHAJA UNTUK SEUMUR HIDUP). Anda tidak perlu menyewa kedai atau pejabat. Yang menariknya!…anda akan menerima sampul surat berisi wang setiap hari dari Peti Surat anda atau dihantar terus oleh posmen didepan pintu rumah anda Sama ada ianya RM100, RM300, RM500, RM1000 atau RM3000 SETIAP HARI bergantung kepada bagaimana anda mengusahakannya atau yang paling mudah menggunakan laptop peribadi / komputer bagi pesanan menerusi email,atau menerusi handphone anda klien anda dari seluruh pelusuk dunia menghantar SMS untuk memesan program luarbiasa ini. Dengan kaedah perniagaan ini anda boleh menerima wang setiap hari yang jumlahnya boleh anda tentukan sendiri. 

Teknik perniagaan Anugerah Agung Millionare Home Business telah membantu ramai orang mencorak pendapatan yang lebih baik. Ramai telah berjaya menikmati kehidupan yang mewah setelah mengamalkan teknik ini. 

Kerjanya mudah dan mempunyai sistem yang mudah dilaksanakan. Dalam perniagaan ini, anda akan menerima pakai konsep hidup tidak bergantung kepada orang lain ataupun dengan maksud hidup anda tidak diurus atau diaturkan oleh orang lain. Anda tidak perlu resah dan menerima tekanan dari orang lain. Anda adalah majikan atau boss. Jika anda sebelum ini pernah melibatkan diri di dalam perniagaan (contoh:MLM) tetapi gagal, ketahuilah bagaimana kehebatan Anugerah Agung Millionare Home Business mampu menghasilkan pendapatan yang sangat lumayan. 

Anda hanya perlu memberitahu ramai orang bahawa anda mempunyai “sesuatu” yang bernilai dan sangat penting untuk mereka (pembaca). Ada yang suka membaca berita semasa, berita sensasi, berita sukan, perniagaan, perubatan, masakan, fesyen, petua-petua kecantikan, hal-ehwal keluarga, pendidikan, seni bela-diri, mencari peluang kerja, mencari pasangan, memiliki hobi, mencari peluang perniagaan, mencari peluang pinjaman wang dan bermacam-macam lagi kategori pembaca. 

Bagi mereka yang inovatif dan berfikiran kreatif sudah tentu akan dapat melihat berbagai peluang RM$$$$$$$ didalamnya. Disinilah peluang anda untuk mencari wang dengan banyaknya setiap hari daripada orang-orang ini. Dengan teknik kewangan ini, anda akan diajar bagaimana golongan orang-orang ini memberi anda wang secara berterusan (lumayan) kerana produk atau perkhidmatan yang anda tawarkan kepada mereka. 

APA YANG ANDA BOLEH JUAL/PROMOSI MELALUI PROGRAM ANUGERAH AGUNG MILLIONARE HOME BUSINESS? 

Tidak ada hadnya asalkan tidak menyalahi undang-undang. Dengan teknik Anugerah Agung Millionare Home Business yang bakal anda pelajari, anda boleh menggunakan teknik ini untuk menjual/mempromosi apa sahaja jenis produk dan perkhidmatan. Dan semua ini anda boleh usahakan hanya dari meja makan dirumah dan memperolehi untung yang sangat lumayan. Produk/perkhidmatan yang boleh anda jual/promosi dengan menggunakan teknik ini termasuklah; 

       Bagi perawat ataupun yang terlibat secara langsung dalam bidang perubatan,samada alternative mahupun tradisional,anda boleh menyediakan maklumat berkenaan kaedah rawatan anda kepada pelanggan,klien dan sebagainya,dan dengan ini anda juga dapat mempromosi diri anda beserta Pusat Rawatan/Klinik Rawatan Anda dan seterusnya anda tunggu saja menikmati hasilnya………

       Produk-produk maklumat seperti VCD, CD, kaset, buku, laporan, direktori, majalah, e-book dan suratkhabar;

       Peralatan muzik, ubat-ubatan, makanan berkahsiat, peralatan sukan, elektronik, telefon bimbit, kenderaan, jentera/mesin, alat tulis, pakaian, produk kecantikan dan sebagainya;

       Menaja ahli (downline) atau menjual produk untuk program MLM atau networking yang anda sertai (Contoh; Elken, E-Cosway, Amway, Cosway, Ganoexcel, Network21, Dream Chaser, Shaklee, Zhulian, Revell, Hai-O Marketing, Cony Bio, SURECO, MaxCare, Biodream, M-Plan, I-Cash, MyMode, RajaPrepaid, Herbslink, Smartnaco dan sebagainya);

       Mempromosikan program-program affiliate (Internet) yang anda sertai seperti Amazon.Com, Ebay.Com, SixfigureIncome, Barnes & Noble, Studiotraffic, 12DailyPro, Intrena.Com, Tsunamiwang.Com, Maskahwin.Com, Netbiz2u dan sebagainya;

       Mempromosikan peluang-peluang pelaburan seperti hartanah, komoditi dan saham;

       Mempromosikan perbagai jenis perkhidmatan (contoh; perkhidmatan menaip, penganjur seminar/pameran, membersih rumah, pengangkutan, pelancongan, kelas-kelas, restoran);

       Mempromosikan penyertaan (Yuran Penyertaan) dalam seminar, bengkel, konvensyen dan sebagainya;

       Mempromosikan aktiviti-aktiviti kutipan derma / bantuan kewangan untuk badan-badan amal/kebajikan, sekolah-sekolah, tabung pendidikan, tabung mala petaka dan sebagainya;

       Produk/perkhidmatan yang anda cipta sendiri berdasarkan kreativiti;dan

     Pelbagai lagi.

Semuanya anda boleh jual/promosi dengan sangat berkesan RM$$$$$$$. Ini bukanlah satu angan-angan semata-mata. Ini adalah satu teknik perniagaan yang sangat mudah, praktikal, dan membawa keuntungan lumayan yang boleh anda mula pada bila-bila masa. Saya tidak menjanjikan kepada anda untuk memperolehi RM1000 sehari di dalam jangka masa 24 jam tetapi sekiranya anda mengikuti teknik ini dengan betul dan mempraktikalkan dengan bersungguh-sungguh…..tidak mustahil untuk anda mencapai impian anda dalam masa yang terdekat ini…1 hari, 2 minggu,atau 1 bulan yang akan datang. 

Terlintas di fikiran anda bahawa ada diantara produk diatas seperti peralatan elektronik, kenderaan, hartanah atau saham yang memerlukan modal besar. Mungkin anda rasa ini satu halangan besar kerana perlu mengeluarkan modal yang besar hingga beribu-ribu ringgit. Ini tidak menjadi masalah. Inilah kelebihan Teknik Tercanggih Program Anugerah Agung Millionare Home Business . 

Anda tidak perlu mengeluarkan modal yang besar hingga beribu-ribu ringgit. Dengan modal dalam lingkungan RM250 pun sudah memadai untuk menjual produk-produk mahal tersebut. Rahsianya….Semuanya anda akan pelajari melalui teknik perniagaan Anugerah Agung Millionare Home Business ini. Tidak akan wujud masalah menjual barangan fizikal yang bernilai beribu atau berjuta ringgit. Semuanya anda boleh lakukan dari dalam rumah anda sahaja. 

BAGAIMANA UNTUK BERJAYA DIDALAM ANUGERAH AGUNG MILLIONARE HOME BUSINESS)? 

Semakin ramai orang menceburi bidang perniagaan ini, sama ada memulakan perniagaan sendiri atau terlibat dengan syarikat urusniaga lain dan berharap menjadi kaya. Beberapa orang boleh memperolehi pendapatan sehingga berjuta-juta ringgit. Sebahagiannya memperolehi beberapa ribu ringgit dan ada yang memperolehi pendapatan tambahan beberapa ratus ringgit sebulan. Ada juga yang hanya sekadar mencuba secara main-main dan hanya memperolehi beberapa ringgit sahaja. Namun ramai juga yang menyerah kalah kerana rugi dan terus kecewa. 

Kebanyakannya mahu cara dan jalan ringkas untuk meraih Kekayaan melalui HOME BASED BUSINESS tetapi tidak mengetahui ‘RAHSIA KEKUATAN TENAGA DALAMAN SEBENAR UNTUK MEMBANGKITKAN POTENSI LUARBIASA DALAM DIRI ANDA’ untuk mengaktifkan Kemampuan Terkuat dalam diri Anda dan penjanaan Kuasa Minda Bawah Sedar untuk berjaya serta menguntungkan. Rahsia dan penyelesaiannya sangat mudah. Untuk mendapat keuntungan RM$$$$$$$ yang sangat lumayan melalui program Anugerah Agung Millionare Home Business anda perlu memahami dan mempelajari teknik ini dengan lebih sistematik. 
Disinilah cabaran anda bermula. Anda harus mempelajari rahsia dalam rahsia ini sekiranya ingin mendapat RM$$$$$$$ ratusan atau ribuan ringgit sehari dalam HOME BASED BUSINESS ….DIJAMIN BERKESAN! 

Pakej ini mempunyai produk-produk yang realistik dan berkesan yang membimbing anda bagaimana anda boleh menjana wang dengan mudah dan cepat. Formula bagaimana anda boleh berjaya di dalam HOME BASED BUSINESS akan anda ketahui setelah memiliki Pakej ini 

BERAPAKAH HARGA “PAKEJ PANDUAN LENGKAP RAHSIA ANUGERAH AGUNG MILLIONARE HOME BUSINESS INI? 

YURAN KURSUS PROGRAM “PAKEJ PANDUAN LENGKAP RAHSIA ANUGERAH AGUNG MILLIONARE HOME BUSINESS=RM555 

Dalam Program pakej Lengkap Rahsia Anugerah Agung Millionare Home Business ini anda akan dibekalkan dengan Program Pembangkitan Potensi Diri Luarbiasa iaitu: 

MEDITASI JUTAWAN ANUGERAH AGUNG 

Ingin mencapai Kekayaan Hebat melalui Meditasi Jutawan?Kini Anugerah Agung telah hadir teknik ampuh Bagaimana melakukan meditasi Jutawan untuk mendapatkan semua impian anda. Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D, penemu kaedah Meditasi Jutawan, telah membuka rahsianya dalam panduan meditasi Jutawan ini. 

“Dalam diri anda terdapat longgokan emas dan berlian yang amat besar dan banyak. Anda boleh mengambil seberapa banyak yang anda mahu,hasil emas ini tidak akan habis hingga akhir hayat anda. Anda tidak perlu modal dan jentera untuk mengoreknya. Jika anda dapat mengambil harta karun tersebut, kehidupan anda akan berubah. Anda berjaya hidup mewah di dunia dan akhirat. Selama ini anda tidur lena dan tidak sedar harta karun yang begitu besar terdapat dalam minda dan minda bawah sedar anda. Mulai saat ini, kita akan sama-sama meneroka dan mengambil harta karun tersebut.” 

YURAN KURSUS: RM479 

*Yuran kursus ini termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Meditasi Jutawan Anugerah Agung VCD Tutorial 

METHOD MEMBANGKITKAN TENAGA DALAM KEKAYAAN,PENGAKTIFAN PUSAT TENAGA,STRATEGI MENINGKATKAN TENAGA EMOSI/MEMPERTINGKAT SIKAP POSITIF KE ARAH KEKAYAAN DAN KESUKSESAN 

Dalam diri kita sudah ada tenaga. Tetapi kekuatannya adalah pada paras yang minima sekali. Begitu juga minda bawah sedar kita juga tidak begitu aktif dan jarang kita menggunakan untuk mencipta kejayaan dalam hidup kita. Minda bawah sedar kalau di biarkan tidak aktif akan menjadi lemah dan mudah menerima saranan yang negatif. Contohnya jika kita melihat orang yang berputus asa atau dalam keadaan kecewa. Mindanya ketika itu berfikir masalah secara negatif. Tetapi jika ia cepat berindak dengan saranan positif atau membina, maka tenaga dalamannya akan bangkit. Kita harus melatihnya supaya sentiasa menerima saranan yang positif. Disini letaknya kunci kejayaan seseorang. 

Orang yang berjaya sentiasa berfikir positif ke arah kejayaan. Gabungan minda bawah sedar serta melalui method khusus membangkitkan Tenaga Dalam,pengaktifan pusat tenaga/nadis,strategi meningkatkan tenaga emosi/mempertingkat sikap positif ke arah kekayaan dan kesuksesan akan membangkitkan aura tenaga yang begitu hebat pada seseorang itu. 

Pembentukan Tenaga Dalam Khusus untuk Kekayaan akan membantu anda mencipta perbagai kejayaan dalam hidup, antaranya seperti membimbing kearah kekayaan dan murah rezeki, memberi kesihatan yang baik, membantu dalam kerjaya , dan pelbagai kerja yang berfaedah. 

YURAN KURSUS: RM500 

*Yuran kursus ini termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Rahsia Membangkitkan Tenaga Dalam Kekayaan,Pengaktifan Pusat Tenaga,Strategi Meningkatkan Tenaga Emosi/Mempertingkat Sikap Positif Ke Arah Kekayaan Dan Kesuksesan Anugerah Agung VCD Tutorial. 

Keseluruhannya berharga = RM555(ANUGERAH AGUNG MILLIONARE HOME BUSINESS+RM479(MEDITASI JUTAWAN)+RM500(METHOD MEMBANGKITKAN TENAGA DALAM KEKAYAAN,PENGAKTIFAN PUSAT TENAGA,STRATEGI MENINGKATKAN TENAGA EMOSI/MEMPERTINGKAT SIKAP POSITIF KE ARAH KEKAYAAN DAN KESUKSESAN)+RM1000(TENAGA DALAM NURULHAQ AL-MUTTAQIN ANUGERAH AGUNG)+RM151(ILMU KEREZEKIAN AGUNG ANUGERAH AGUNG) 

Harga keseluruhan ialah RM2685. Tetapi saya tidak sanggup untuk meletakkan pada harga yang tinggi ini. Saya mahu pastikan anda benar-benar mahu mencari pendapatan lumayan melalui Program Anugerah Agung Millionare Home Business dengan menggunakan “Pakej Panduan Lengkap Rahsia Anugerah Agung Millionare Home Business” ini. Sebab itulah saya meletakkan pada harga yang paling istimewa khas untuk anda. 

TAWARAN ISTIMEWA UNTUK MASA TERHAD SAHAJA! 

Sekarang anda berpeluang mendapat “Pakej Panduan Lengkap Rahsia Anugerah Agung Millionare Home Business” ini yang bernilai RM pada harga yang paling istimewa iaitu semuanya hanya RM250.00 (RINGGIT MALAYSIA DUA RATUS LIMA PULUH) sahaja. 

ADAKAH RM250.00 TERLALU BESAR UNTUK ANDA? 

Order Sekarang Juga! 

Berapa lama RM 250.00,- bertahan di poket anda?… 

Habis untuk makan / jalan?… 
Habis untuk biaya akses internet?… 
Habis untuk jalan-jalan?… 
Habis untuk beli kredit HP?… 

Hanya Anda Yang Tahu !! 

Akan jauh lebih bermanfaat dan sama sekali tidak ada ruginya 
jika anda khaskan RM 250.00,- saja untuk memesan 
“PAKEJ PANDUAN LENGKAP RAHSIA ANUGERAH AGUNG MILLIONARE HOME BUSINESS” sekaligus bergabung dengan kami. 

RM 250 ,- (bayar sekali seumur hidup) bukanlah nilai 
pelaburan yang besar dibandingkan dengan banyaknya produk, manfaat, dan keuntungan yang akan anda dapatkan. 

Jangan lepaskan peluang. Ini satu teknik kewangan yang membolehkan anda jadikan Peti Surat anda,akaun Bank atau Alamat Rumah anda sentiasa berisi wang RM$$$$$$$, umpama lubuk di sungai yang sentiasa didatangi atau dipenuhi oleh banyak ikan. Cuma perlukan sedikit usaha dan modal sebanyak RM250.00 seumur hidup untuk membeli “PAKEJ PANDUAN LENGKAP RAHSIA ANUGERAH AGUNG MILLIONARE HOME BUSINESS” yang saya tawarkan kepada anda. 

Anda memang berhak untuk memiliki pakej ini. Oleh itu anda juga mesti yakin dengan kemampuan anda untuk membuat keputusan! Ini mungkin peluang terakhir anda untuk mendapatkan Pakej ini pada harga yang istimewa ini. Ini adalah tawaran terhad saya. Saya akan menghentikan tawaran terhad ini bila-bila masa sahaja. Bertindaklah sekarang sementara anda berpeluang untuk mendapatkan Pakej ini pada harga yang rendah. 

Dapatkan teknik menjana kekayaan yang belum pernah anda lihat sebelum ini. Saya akan poskan pakej anda dengan Pos LAJU SKYNET-tambahan RM20 dikenakan untuk kos perkhidmatan penghantaran supaya anda boleh menggunakannya esok. Buatlah keputusan bijak, pesan sekarang! Tidak rugi untuk anda mencuba. Pelaburan anda sebanyak RM250.00 akan memberikan anda satu “Teknik Kewangan” yang tidak dijual di mana-mana pasaran terbuka. 

Jangan tunggu lagi. BERTINDAK SEGERA! Jangan biarkan peluang berlalu. Katakan “Selamat Tinggal” kepada majikan atau boss anda. Isikan BORANG PESANAN dan poskan dengan POS LAJU SKYNET hari ini juga. 

Sekian Terimakasih. Jumpa anda di puncak kejayaan. 

RENUNGAN BERSAMA! 

Sudah pasti anda memang selalu terlihat iklan-iklan tentang rahsia, petua atau panduan menjana kewangan di akhbar-akhbar dan majalah-majalah. Biasanya iklan-iklan ini berkait rapat dengan kaedah Menghasilkan Wang.Tetapi pengiklan selalunya tidak memberitahu anda apa sebenarnya teknik menjana kewangan tersebut. Iklan-iklan ini juga sungguh indah dan pasti menarik perhatian anda. 

Tetapi apabila anda sudah membayar, apa yang sampai di tangan anda tidaklah seperti yang diharapkan. Anda hanya diberi beberapa buku nipis atau beberapa keping kertas yang menerangkan konsep Perniagaan mereka. Biasanya hanya teori atau motivasi kejayaan semata-mata dan TIDAK MENGAJAR anda RAHSIA MENGAKTIFKAN POTENSI DIRI LUARBIASA DIRI ANDA(SELF EMPOWERMENT) dan juga Formula Ajaib Menghasilkan Wang secara nyata seperti pemilihan produk, teknik pengiklanan dan pemasaran berkesan, kaedah menajalankan perniagaan secara internet/online atau tanpa kemudahan internet, mengembangkan perniagaan, menggandakan keuntungan dan sebagainya. 

TETAPI jangan risau, saya boleh bantu anda. Miliki “PAKEJ PANDUAN LENGKAP RAHSIA ANUGERAH AGUNG MILLIONARE HOME BUSINESS” dari ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE. Pakej ini amat lengkap untuk anda memulakan perniagaan Home Based Business) dengan strategi pemasaran, teknik pengiklanan, pemasaran, urusniaga Home Based Business secara internet, produk dan sebagainya. Semuanya diterangkan langkah-demi-langkah dalam Pakej ini melalui Manual Lengkap Anugerah Agung Millionare Home Business, DVD dan ebook dan banyak lagi…. Amalkan apa yang akan anda pelajari dan lihat sendiri keberkesanannya. 

“Pakej Panduan Lengkap Rahsia Anugerah Agung Millionare Home Business”yang saya tawarkan ini juga adalah sesuai digunakan oleh rakyat Malaysia. Semua teknik, rahsia, panduan, tips dan sebagainya adalah sangat sesuai untuk dipraktikkan di Malaysia dan ditulis dalam Bahasa Melayu. 

Kenapa berlengah lagi. PESAN SEKARANG! 

Akhir sekali saya mengucapkan ribuan terima kasih kerana meluangkan masa anda membaca kandungan laman web/blog ini. Saya percaya dan yakin bahawa teknik kewangan secara Home Based Business yang bakal anda miliki nanti dapat membantu menjana pendapatan anda secara sambilan mahupun sepenuh masa. Adalah juga menjadi harapan saya agar anda dapat memulakannya dengan hati yang terbuka dan yakin akan teknik yang anda pelajari kelak. Saya percaya sekiranya anda memberi tumpuan dan usaha, anda akan berjaya. Dengan itu marilah kita teruskan! Semoga sihat dan gembira selalu. Selamat Berjaya! 

BONUS SUPER HEBAT: 

WANG ASMA’ 

Dengan sarana wang asmak ini berfungsi mendatangkan rezeki berupa wang yang luar biasa mengalir deras menuju diri anda… Aman,tidak berisiko bagi pemiliknya dan orang lain. 

Dengan memiliki wang asmak ini maka anda tidak akan kehabisan wang,anda akan terbebas dari masalah kewangan,serta dapat melunasi segala hutang.sesuai bagi anda yang belum bekarja,pedagang,pengusaha,dan segala profesi. Fungsi wang asma adalah sebagai wasilah untuk menarik rezeki dari berbagai penjuru agar deras mengalir ke diri kita bahkan tanpa jalan yang diduga sekalipun. Caranya cukup mudah dan Insya Allah berhasil. 

Pihak kami menyediakan secara percuma Wang Asli yang telah diasmak(Wang Asma’)kepada Anda bila memesan Program Anugerah Agung Millionare Home Business ini . Wang Asma’ ini Anda hanya perlu menyimpannya di dalam beg duit atau dimana sahaja. 

Insya ALLAH rezeki anda tidak akan putus. Ilmu ini ada pantang larangnya iaitu TIDAK BOLEH GUNA REZEKI KE ARAH KEMUNGKARAN, TIDAK BOLEH TAKBUR, KENA SELALU BERSEDEKAH DAN TUNAIKAN ZAKAT. Sudah ramai yang memilikinya dan ALHAMDULILLAH ALLAH S.W.T telah memberi rezeki kepada mereka tanpa putus. Ilmu ini tidak ada maharnya. Jadi ianya percuma. Ilmu ini sesuai untuk semua lapisan umur. 

Amaran KERAS: Pihak kami menyediakan Wang Asma’ ini bukannya untuk mengaut keuntungan tetapi hanya membantu UMAT ISLAM agar lebih kaya supaya GOLONGAN bukan ISLAM akan menghormati kita. Ingatlah ilmu adalah salah satu cara kita berusaha kepada ALLAH S.W.T untuk mendapatkan kekayaan yang BERKAT & HALAL. Walaupun anda sudah memiliki Wang Asma’ ini jangan pulak anda tidak bekerja. Meskipun anda memiliki Wang Asma’ ini, andah harus tetap mencari rezeki seperti biasa. 

BONUS SUPER DAHSYAT 

ILMU TENAGA DALAM NURULHAQ AL-MUTTAQIN ANUGERAH AGUNG 

Dijamin!!!Anda akan menguasai ilmu tenaga dalam super dahsyat yang langsung aktif,terasa manfaatnya,Anda tinggal menelan kapsul pembangkitannya dari kami Insya Allah anda langsung memiliki tenaga dalam yang luarbiasa dengan tanpa puasa,tanpa jurus,tanpa olah pernafasan, tanpa latihan,tanpa ritual berat dll,Insya Allah dapat dibuktikan/ditest keampuhannya,tidak ada kesan sampingan mahupun pertembungan meskipun anda sudah mempunyai ilmu lain,malahan akan saling mendukung.Tenaga Dalam NurulHaq Al-Muttaqin ini berfungsi selamanya pada diri Anda.Adapun kegunaannya antara lain: 

Keselamatan mutlak zahir dan bathin,anti tembak,tetak, tusuk,sembelih, tombak,panah, parang, senjata tajam, tumpul,santet,guna-guna,gendam dll,selamat dari bom,granat,mortar,senjata beracun,lawan menyerang terpelanting,pukulan jarak jauh,lawan terdiam seperti patung,terkunci pergerakannya dan tidak dapat bergerak sedikitpun,,kekuatan melebihi lawan,jika dirantai dapat putus,anti racun/ asid, mengertak lawan langsung lemas,wibawa agung,karisma dahsyat,aura lebih kuat dan bercahaya sehingga disukai oleh semua orang,panjang umur,buka indera keenam dan intuisi bertambah-tambah ketajamannya, kerezekian, pengasihan,pelembut hati,awet muda,apa yang diinginkannya cepat terkabul(ingin memiliki rumah,kereta idaman,wang banyak,isteri cantik,pekerjaan mantap,kaya harta benda dll),menambah kekhusyukkan dalam beribadah, ketenteraman hati, dan pelbagai kelebihan lain yang akan dirasakan sendiri oleh pengamalnya bila mengikuti program Tenaga Dalam NurulHaq Al-Muttaqin Anugerah Agung Tingkat Tinggi ini yang disertakan sekali dalam program Anugerah Agung Millionare Home Business. 

YURAN KURSUS ILMU TENAGA DALAM NURULHAQ AL-MUTTAQIN ANUGERAH AGUNG:RM1000,tapi bila Anda mengikuti program Anugerah Agung Millionare Home Business ini ia diijazahkan secara PERCUMA oleh Dr.Rizal!Perhatian,Tenaga Dalam NUrulHAq Al-Muttaqin Anugerah Agung ini tidak akan berfungsi/tidak aktif tanpa melalui pembangkitan/pengijazahan yang sah dari Dr.Rizal,camkan hal ini baik-baik!!! 

ILMU KEREZEKIAN AGUNG ANUGERAH AGUNG (penarikan rezeki secara ghaib) 

Jikalau anda ingin mudah datangnya rezeki,cepat,tanpa kepayahan dan kesulitan, maka selain anda tetap bekerja dan berusaha,maka anda boleh mengamalkan Wirid Harian Penarikan Rezeki ini secara istiqomah (terus-menerus) setiap hari,insya Allah akan mengaktifkan kerezekian anda,dan antara manfaatnya:Membuka pintu rezeki, Mendatangkan rezeki dengan kekuatan ghaib,secara halal, Membantu melancarkan usaha dan juga perniagaan, Membantu menyelesaikan masalah hutang, Membantu mempermudahkan urusan menagih hutang, Melariskan perniagaan dan insya Allah dapat mengaut banyak keuntungan, Menghilangkan segala masalah berkaitan pekerjaan, perniagaan dan banyak lagi Ilmu ini sangat sesuai bagi anda yang sering mengalami kesulitan wang.Secara berperingkat dalam jangka waktu maksima 41 hari Insya Allah anda akan mendapat limpahan rezeki datang dari Alami (sunatullah) tanpa sebarang risiko dikemudian hari. 

Pantang bagi pemakai ialah “pemakai tidak boleh sombong dan berbuat sesuka hati terhadap fakir miskin dan juga anak yatim”. Dengan mengharap redhaNya, kami wariskan ilmu ini dengan Ikhlasnya, yakinlah akan Kebesaran Allah, Tuhan yang Maha Kuasa semoga bermanfaat di dunia dan di akhirat… AAMIIN. FIDYAH:RM151 tapi bila Anda mengikuti program Anugerah Agung Millionare Home Business ini ia diijazahkan secara PERCUMA oleh Dr.Rizal!Perhatian,Ilmu Kerezekian Agung Anugerah Agung ini tidak akan berfungsi/tidak aktif tanpa melalui pembangkitan/pengijazahan yang sah dari Dr.Rizal,camkan hal ini baik-baik!!! 

CARA PEMBAYARAN 

Pilih salah satu cara pembayaran di bawah ini yang paling mudah menurut Anda. 

BANK MAYBANK 

Nombor Akaun: 111186092917 
Atas Nama: MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI 

WESTERN UNION 

Name : DR.MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI PH.D 
Address : NO.1,TAMAN SENDAYAN INDAH,JALAN DEPO 
City : KUCHING 
Province/State : SARAWAK 
Zipcode : 93050 
Country : MALAYSIA 

P/S: Lebih Baik Gagal Kerana Mencuba Daripada Gagal Tidak Mencuba 

HUBUNGI KAMI 

Terima kasih kerana melayari http://www.ZonKekayaanAgung2u.com. Jika anda ada sebarang maklumbalas atau pertanyaan, sila berhubung terus dengan kami melalui alamat rasmi, nombor telefon atau e-mail seperti dibawah. Maklumbalas anda juga amatlah dihargai demi untuk memperbaiki lagi kualiti perkhidmatan kami. Kami juga amat menghargai sekiranya anda dapat memberikan maklumat lengkap seperti nama, alamat, no.telefon dan e-mail semasa berhubungan dengan kami. Kami amat berbesar hati berhubung pertanyaan anda dan akan cuba memberi jawapan dan membantu anda secepat mungkin iaitu dalam masa 24 jam. Anda juga akan mendapat sokongan selepas jualan secara email dan SMS.

Tempahan Anugerah Agung Ultimate Inner Active

Ribuan orang telah terbukti meraih kesuksesan dan manfaat nyata dari berbagai program pelatihan Metafizik yang diselenggarakan oleh Anugerah Agung Spiritual Development Centre dibimbing secara langsung oleh Dr. Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D penemu dan formulator ilmu The Ultimate Super Power of Zima.

MENTOR :

Dr. Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D AM MD( UK )

Doctor Medicine(Alternative Medicine)
Doctor of Philosophy( United Kingdom )
Grand Master of Inner Power Martial Arts Anugerah Agung
Pengarah Pusat Rawatan Madinatul Asrar
Consultant,Formulator & Founder of Universal Healing System

E-mail: masterrizal9000@yahoo.com Website: http://www.anugerahagung4u.com
Handphone: 012 880 2035(hotline)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s