TRANSFORMASI ZON KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG

Transformasi Zon Kekayaan Agung Anugerah Agung

ANUGERAH AGUNG ULTIMATE INNER ACTIVE BIONIC

Leave a comment

RAHSIA HI-TECH ULTRA MIND POWER+TELEPATIHIPNOTIC+METAFIZIK UNTUK MENGONTROL FIKIRAN ORANG SECARA JARAK JAUH

MEMPERKENALKAN KAEDAH SAINTIFIK DAN ILMIAH YANG SANGAT DAHSYAT DAN BERKUASA UNTUK MENGUASAI & MEMPENGARUHI FIKIRAN ORANG LAIN SECARA JARAK JAUH MELALUI KAEDAH GELOMBANG/GETARAN UNTUK MENDAPATKAN APA SAHAJA YANG ANDA INGINKAN

ANUGERAH AGUNG ULTIMATE INNER ACTIVE BIONIC

Para saintis seluruh dunia telah mengatakan bahawa kebanyakkan manusia di dunia ini hanya menggunakan 10% daripada kuasa minda mereka manakala 90% kuasa minda mereka terpendam dan tidak digunakan sama-sekali. Tahukah anda bahawa setiap minda manusia yang di anugerahkan Tuhan ini sangat hebat?

Menurut kajian Pakar Minda mendapati 99% manusia di dunia ini tidak mengetahui bahawa mereka memiliki kekuatan Minda yang  super untuk mewujudkan semua hajat keinginan serta impian mereka?

Itu diantara salah satu faktor dari pelbagai faktor menyebabkan maklumat sangat penting ini diabaikan,dianggap tidak benar dan macam-macam pendapat yang menyangkal tentang kewujudan kekuatan Super Dahsyat Minda Manusia.

Program ANUGERAH AGUNG ULTIMATE INNER ACTIVE BIONIC ini adalah sangat Mudah untuk dilaksanakan tanpa ritual yang membebankan,tanpa perlu latihan pernafasan berjam-jam,jurus,dan sebagainya,hanya 5 minit saja diperlukan untuk Anda mengaktifkan kekuatan Terdahsyat ini,Anda PASTI BOLEH melakukannya.

Ketahui bagaimana Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic boleh meningkatkan keuntungan perniagaan anda dengan kekuatan kuasa dalaman Anda.

Pelajari rahsia bagaimana Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic boleh menarik lebih banyak pelanggan/klien untuk usaha anda dengan Kekuatan Minda bawah Sedar Anda.

Pelajari rahsia bagaimana Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic membuatkan anda dapat memperoleh pekerjaan yang anda idamkan walaupun anda kurang berkelayakan dari segi akademik

Pelajari rahsia bagaimana Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic boleh mendapatkan wang yang berlimpah tuah dan mewah

Pelajari rahsia bagaimana Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic boleh Anda manfaatkan untuk mendapatkan pangkat atau jabatan yang anda impikan selama ini.

Capai Semua Impian Anda Dengan Menggunakan Method Luarbiasa:

DENGAN MENGUASAI ANUGERAH AGUNG ULTIMATE INNER ACTIVE BIONIC:

Anda mampu mengarahkan sesiapa sahaja melakukan apa saja keinginan anda supaya anda  menjadi manusia baru yang penuh dengan daya kekayaan,kesuksesan,keberuntungan,hidup mewah,mencapai kebahagiaan seperti yang diingini,. Raihlah semua impian dan cita-cita anda!!!

Dengan menggunakan Rahsia Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini!!

Maklumat ini benar-benar eksklusif hanya bagi sesiapa sahaja yang ingin sukses dan ingin mengubah kehidupannya menjadi lebih baik dan Sukses.

Mungkin anda tertanya-tanya apa yang boleh anda lakukan jika menguasai ilmu kekuatan jiwa khususnya method rahsiaAnugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic? Program ini insya Allah akan membantu mengubah kehidupan anda ke arah positif jika dilaksanakan dengan sungguh-sungguh dan berdisiplin.

Jika saya mempelajari program Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini,apakah manfaat yang bakal saya perolehi melalui program ini?

 Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic dapat m eningkatkan keuntungan segala jenis perniagaan anda secara luarbiasa

 Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic meningkatkan jumlah klien/pelanggan anda atau pengunjung ke website anda.

 Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic membuat orang lain memberi anda pekerjaan yang anda inginkan walaupun anda tidak berkelayakan.

 Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic dapat m embuat atasan anda memberikan posisi atau jabatan yang anda inginkan/naik pangkat.

 Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic membuat orang lain menyukai,mengasihi serta menyayangi anda dan memberikan apa saja yang anda inginkan(tujuan positif sahaja).

 Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic membuat permohonan/proposal anda dipersetujui dan diluluskan walaupun saingan anda terlalu banyak.

Semua impian dan keinginan anda akan terwujud jika anda tahu mendayagunakan Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionicbagaimana menggunakan ilmu ilmiah & Saintifik Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic untuk melakukan apa saja keinginan anda. Dan saya akan segera membongkar rahsianya kepada anda bila mengikuti program ini.

Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic memang dahsyat jika dilaksanakan dengan benar. Dan dengan method rahsia ini anda dapat menciptakan “jalan pintas” untuk mencapai sukses dan semua impian anda dengan cara yang paling mudah dan tanpa perlu mengeluar modal sedikitpun.

 

KEUNGGULAN PROGRAM ANUGERAH AGUNG ULTIMATE INNER ACTIVE BIONIC

Anda tidak perlu bersusah payah berusaha keras kerana semuanya akan terjadi secara automatik.

Dengan mengikuti program ini,Anda menguasai minda orang lain dengan mudah hanya dari jarak jauh tanpa perlu berhadapan dengan klien/sesiapapun yang anda tujukan gelombang energy bionic ini,sasaran yang dituju tidak akan mengetahui yang anda telah menguasai Mindanya,ia tidak seperti pelet,gerak kerjanya halus menyerang tanpa perasa,lawan/sasaran akan takluk dan tunduk dan menuruti segala kata dan kemahuan anda tanpa membantah,jadi ini memudahkan kerja anda untuk melakukan bisnes dan sebagainya.

Anda tidak perlu mengeluarkan perbelanjaan sesen pun dan tanpa perlu mengupah orang lain kerana anda boleh melakukannya sendiri pada bila-bila masa dan dimana sahaja anda berada tanpa diketahui oleh yang bersangkutan setelah mengikuti program ini.Insya Allah.

Jika anda ingin menguasai serta mempengaruhi Minda orang lain anda tidak perlu pergi berjumpa bomoh,dukun atau pawang kerana dibimbangkan kaedah yang dilakukan bertentangan dengan syariat Agama,syirik atau menggunakan sihir.Dengan Program Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic Anda dapat melakukannya sendiri secara ilmiah & Saintifik dan hasilnya jauh lebih dahsyat daripada pergi berjumpa bomoh. Kerana program ini menggunakan potensi diri yang telah dikurniakan Allah SWT kepada anda. 

Berapa Lama untuk Menguasai Program ini,adakah perlu menunggu berminggu-minggu atau berbulan-bulan,dan perlu ritual berjam-jam?

Untuk menguasai program ini,Anda tidak memerlukan masa yang lama,selepas sikronisasi energi dari Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D selaku Founder Program Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic. Anda langsung dapat membuktikan kekuatannya dan hanya perlu mengaktifkannya dalam masa lebih kurang 5 minit sahaja setiap hari dan tanpa perlu ritual berjam-jam dan tiada pantang larang dan dijamin selamat untuk digunakan tanpa kesan sampingan yang negatif.Cuba anda bayangkan betapa beruntungnya Anda bila menguasai programAnugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini.

Bagaimana Caranya?

Cara ini kedengaran agak tidak masuk akal tetapi terbukti ampuh. Iaitu dengan cara mempengaruhi Minda orang-orang yang anda sudah targetkan untuk melakukan apa saja yang anda inginkan dari jarak jauh. Waktu/masa untuk melakukan Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic pada bila-bila masa dan dalam keadaan sedar 100% anda berkemampuan untuk mempengaruhi Minda sesiapapun tanpa batasan jarak dengan Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic. Hanya dalam5 minit sahaja setiap hari anda dapat melakukannya. Dan hasilnya akan membuat anda terkagum-kagum.

Dalam program Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini Anda akan mengetahui Kaedah melakukan Telepati dahsyat untuk dapat berkomunikasi dengan siapa saja melalui gelombang Minda Anda tanpa perlu berhadapan. Apa yang menarik, dengan Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini anda dapat mempengaruhi serta menguasai Minda orang lain secara halus untuk melakukan apa saja yang anda inginkan.

Pernah tak anda cuba bayangkan bagaimana perasaan Anda  jika dapat membuat orang lain melakukan apa saja yang anda inginkan secara positif? Anda menjadi manusia yang hebat dan luar biasa.

Betul ke semudah itu? Jika suatu masa dahulu hal seperti ini memang agak sukar / sangat sulit untuk dilakukan kerana method ini hanya dikuasai oleh orang-orang tertentu yang memiliki bakat khusus. Tetapi sekarang tidak lagi demikian bila Anda memanfaatkan keilmuan Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic.

Bayangkan anda dapat mempengaruhi Minda orang lain untuk menjadi pelanggan atau prospek anda?

Salah satu FAKTA ilmiah yang anda perlu ketahui adalah bahawa Minda manusia saling terhubung satu sama lain. Sayangnya tidak banyak yang tahu akan rahsia ini. Dan Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic adalah teknik yang memanfaatkan keterhubungan itu secara benar dan positif.

Saya akan mengajarkan kepada anda bagaimana menyelaraskan gelombang otak anda dengan method terpantas dan tercepat agar dapat anda gunakan untuk menciptakan frekuensi yang sama gelombang getarannya supaya anda dapat berhubung dengan orang yang anda kehendaki tanpa perlu menggunakan media elektronik seperti handphone dan sebagainya.Cukup dengan hanya menyelaraskan gelombang otak Anda pada frekuensi tertentu untuk menciptakan kontak fikiran dengan orang yang Anda targetkan,dapat dipastikan ketepatan 100% menuju kepada sasaran tanpa tersasar,bagaimana hal ini boleh terjadi akan saya dedahkan rahsianya hanya bila anda mengikuti kursus ini. Untuk Penguatan serta pemantapan kekuatan energi Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ke tahap maksimum ini saya akan sertakan sekali Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic, jadi dengan bantuan Brainwave istimewa ini gelombang otak anda akan lebih cepat terselaras dan kemampuan Telepati Anda akan meningkat secara drastik luarbiasa tanpa perlu menunggu masa bertahun-tahun untuk menguasainya. Method yang diterapkan dalam program Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini agak luarbiasa sehingga anda dapat mengadakan komunikasi fikiran bawah sedar dengan siapa saja . Dan dalam komunikasi Non Verbal ini anda dapat memerintahkan target anda untuk mewujudkan apa saja keinginan anda yang positif.  Anda dapat meminta mereka untuk menjadi pelanggan perniagaan anda,membeli produk Anda,menjadi downline anda,mendapat pelanggan tetap dan sebagainya, Luar biasa bukan?Program Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini sangat sesuai bagi sesiapa sahaja yang berurusan dengan bisnes,ahli korporat,jurujual,broker,agen insurans,MLM,hartanah, hartawan, pembuat website,designer,pereka grafik,perawat,sesiapa sahaja yang mempunyai syarikat/company yang ingin mengembangkan serta memajukan perniagaannya(tidak kira seberapa banyak pesaing Anda dalam bidang perniagaan,Anda tetap berada dalam Zon Selesa dan semakin sukses perniagaan Anda dengan mempraktikkan Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini) dan sesiapa sahaja yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung dengan dunia perniagaan.

Bagi anda sedang menganggur,sedang mencari pekerjaan,atau menghadapi temuduga dan sebagainya,gunakan Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini untuk mempengaruhi Minda penemuduga agar supaya dia pun rela hati meluluskan permohonan anda untuk mendapatkan pekerjaan itu. Walaupun pada hakikatnya masih ada yang lebih berkelayakan dari anda.

Bagi mereka yang di luar sana yang sedang menjalankan perniagaan internet online,dengan Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini anda akan dapat mempengaruhi Minda pelanggan internet dimana saja pun mereka berada tanpa perlu anda mengenali siapapun mereka,sesiapa saja yang melihat WEBSITE/BLOG Anda pasti tertarik dan berminat dengan apa saja yang Anda tawarkan/perkhidmatan Anda dan seterusnya mengadakan pembelian. Penjualan Perkhidmatan/service Internet anda pun meletup-letup dan anda menikmati Keuntungan yang berlipat ganda.

Adakah Anda salah seorang dari pembaca Website ini yang bingung kerana produk yang dijual tidak laku-laku,tidak balik modal, hentikan kerisauan anda dengan mempraktikalkan Method Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini untuk menjual produk anda,Anda jangan terkejut bila produk anda bertukar menjadi laris dipasaran dan pesanan tidak putus-putus sehingga anda tidak cukup tangan untuk menerima tempahan pelanggan yang berebut-rebut untuk membeli barangan/produk Anda,tidakkah ini yang Anda mahukan,ini bukan gimik atau trick, bila Anda memanfaatkan Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini,itulah yang bakal Anda dapatkan sepertimana yang telah dinikmati oleh peserta-peserta kursus Kami yang mengikuti program ini,mereka telah membuktikannya,Anda bila lagi???

Bagaimana pula dengan Anda yang telah membuat iklan di Majalah-majalah,suratkhabar,media cetak,dan sebagainya,telah mengeluarkan modal ratusan hingga ribuan ringgit untuk sekali keluaran di media cetak, itu baru sekali iklan,kalau dah 3 hingga 4 kali keluaran,bayaran iklan ada yang mencecah sehingga seribu ringgit ke atas sekali keluaran,tapi masih juga iklan anda pembaca tak ambil endah,tak pedulikan, sedangkan iklan dah didesign cantik-cantik,siap gambar lagi,warna-warni dan promosi hebat,tapi masih tak ada langganan,tempahan dan sebagainya,dimana silapnya? Nak tahu jawapannya dan Solusinya,sila ikuti program Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini,saya akan bimbing Anda untuk mengatasi masalah anda,insya Allah walaupun iklan anda ringkas,hitam putih,kecil sekalipun tetap laku dan terjual apa yang Anda tawarkan,anda dapat banyak permintaan,bisnes maju,perniagaan semakin berkembang, anda pun makin kaya raya!!!

Bagi mereka yang terlibat dengan dunia MLM,anda boleh mendapatkan downline anda dengan pantas dan cepat tanpa perlu bersusah payah,anda akan terkejut bila mendapati berpuluh-puluh hingga beratus-ratus orang datang kepada anda untuk menjadi downline anda bila Anda mengaktifkan energi Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini,jadi bila downline anda bertambah,income pendapatan anda pun turut bertambah,akan bertambah power bila downline anda turut mengikuti program Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini,team anda akan cepat berkembang dengan sangat pantas dan seluruh ahli anda akan turut menikmati hasilnya,pendapatan lumayan,mewah dan ke arah kekayaan,Multi Jutawan,jadi bagi sesiapa yang pernah kecewa atau gagal dalam MLM,peluang untuk Berjaya adalah cerah bila mengikuti program Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini,Buktikan sendiri kekuatannya,ProgramAnugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini HANYA boleh Anda perolehi di ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE sahaja.

Ini bermaksud , dengan Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini anda dapat memperoleh apa yang anda inginkan dan impikan,Insya Allah

 

MENGAPA TEKNIK ANUGERAH AGUNG ULTIMATE INNER ACTIVE BIONIC AMPUH?  

Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic sangat efektif dan berkesan dalam membuat orang lain melakukan keinginan anda adalah kerana dengan Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini anda secara sedar masuk ke dalam Minda Bawah Sedar Seseorang!

Untuk menjelaskan hal ini lebih lanjut, perhatikan baik-baik beberapa fakta ilmiah yang anda perlu ketahui terlebih dahulu di bawah ini:

 

FAKTA YANG PERLU ANDA KETAHUI!!!

Tahukah anda mempunyai satelite di dalam diri anda? antenna komunikasi dan juga alat perantaraan untuk digunakan?.Keistimewaan di dalam program Kuasa Minda Bawah Sedar & Kuasa Jiwa dalam keilmuan Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic adalah dengan menerapkan method rahsia yang digunakan untuk membuka dan menggunakan Tenaga anda sendiri untuk mencapai matlamat hidup anda di dunia untuk menjalankan tugas tugas yang di amanahkan pada kita dan tanggungjawab kita untuk mencapai matlamat yang terhujung kita

Sebagaimana k omputer dapat terhubung dengan k omputer lain melalui jaringan, demikian juga gelombang otak m anusia dapat b erhubung dengan gelombang otak orang lain di mana saja mereka berada jika keter hubungan tersebut diciptakan.

Minda manusia terhubung dengan Universal Life Force Energy yang dalam bahasa psikolog i disebut universal conciousness atau dalam bahasa biologi disebut medan morfogen e tik.

Minda manusia saling berinteraksi setiap saat tanpa disedari. Tetapi sayangnya dengan cara yang tidak terkawal dan berakibat negatif. Dalam program Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic Anda dapat mengawal minda orang lain untuk tujuan yang positif yang dapat mendatangkan keuntungan kepada diri anda.

Minda manusia menjelajah serta mengembara dan dapat mengadakan connection dengan Minda siapa saja dengan kaedah Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic.

Minda manusia dapat diprogram untuk melakukan dan memperoleh apa saja yang kita inginkan

Minda bawah sedar manusia dapat mewujudkan keajaiban jika anda tahu bagaimana menggunakann ya .

Dalam Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic si target akan datang sendiri menemui anda melalui fikiran universalnya.

Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic Dan setelah anda menyampaikan isi hati atau keinginan anda, semuanya diterima oleh target dan akan melaksanakan perintah anda, kerana anda telah menguasai Minda dan Perasaannya.

Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic adalah teknik ilmiah & Saintifik menghubungkan Minda anda ke Minda orang lain melalui kekuatan Minda Bawah Sedar

Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic adalah teknik ilmiah & Saintifik untuk mengadakan komunikasi batin seperti sistem komunikasi telefon

Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic adalah kaedah rahsia mempengaruhi Minda bawah sedar orang lain secara jarak jauh untuk melakukan apa saja kehendak anda secara positif

Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic adalah teknik menciptakan hubungan harmoni antara manusia melalui getaran gelombang otak manusia.

Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic adalah kaedah rahsia mengubah sikap orang lain menjadi lebih positif melalui getaran gelombang otak manusia(brainwave).

Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic adalah seni rahsia memujuk orang lain secara halus melalui connection Gelombang Minda bawah sedar

Intinya adalah bahawa Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic adalah teknik ampuh untuk mendapatkan apa saja yang diinginkan  dengan cara mempengaruhi minda orang lain secara jarak jauh. Melalui ini Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini Anda dapat membuat orang lain melakukan keinginan anda.

Jika anda menguasai method rahsia Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini anda dapat menciptakan jalan pintas menuju sukses dan semua impian anda.

 

MENGUASAI ANUGERAH AGUNG ULTIMATE INNER ACTIVE BIONIC SAMA SEPERTI ANDA MEMILIKIREMOTE CONTROL DALAM HIDUP ANDA!!!

Banyak orang tidak mengetahui bahawa mereka memiliki REMOTE CONTROL dalam hidup mereka. Dan Remote Control itu sesungguhnya adalah MINDA mereka sendiri. Banyak orang tidak menyedari bahawa Minda mereka memiliki potensi yang sangat luar biasa.

Bayangkan hanya dengan memanfatkan potensi kekuatan Minda anda dapat memperoleh karier dambaan anda, pelanggan yang banyak, kesuksesan dalam perniagaan dll. Hanya dengan mempengaruhi Minda orang lain untuk melakukan keinginan anda, semua impian anda dapat terwujud.

Hebatnya lagi, yang bersangkutan atau target anda tidak akan pernah mengetahui bahawa anda pernah mempengaruhi fikirannya.

Anda ibarat memiliki Remote Control Ajaib yang tidak dimiliki oleh orang lain. Bisnes atau usaha anda akan semakin maju dan berkembang pesat, dan anda semakin bahagia.

Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic akan membantu anda mencapai gaya hidup mewah yang anda impikan selama ini.

Revolusi PEMASARAN dengan memanfaatkan Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic TEROBOSAN BARU!!!SPEKTAKULER-Rahsia Meningkatkan Penjualan Sehingga 500%

ANUGERAH AGUNG ULTIMATE INNER ACTIVE BIONIC sangat bermanfaat bagi pemilik perusahaan/perniagaan,pemilik klinik pengubatan/Pusat Rawatan,perawat,pengacara,pembaca berita, doktor, spiritualis/paranormal, manager pemasaran,marketing,salesman,agen insurans,pengusaha home Industri,menjalankan perniagaan internet,MLM,pedagang,pemilik kedai,bengkel,kedai makan atau siapapun ANDA yang ingin meningkatkan penjualannya secara SPEKTAKULER.

MANFAAT ANUGERAH AGUNG ULTIMATE INNER ACTIVE BIONIC :

 Meningkatkan kualiti energi personal untuk merangsang daya tarik penjualan Anda

 Menguasai pola energi yang menjadikan prospek mahupun konsumen bertekuk lutut kepada Anda

 Menjadikan Produk Anda menarik dan pasti TERJUAL/DIBELI

 Mengatasi ketidakpuasan klien dan mengubahnya menjadi penjualan lanjutan

 Prinsip energy 10:90 untuk meningkatkan penjualan sampai 500% dalam situasi sesulit apapun.

Jika pada waktu ini Anda memiliki produk apa saja,baik produk kesihatan,mesin mahupun perkhidmatan,dan merasa Kesukaran Meningkatkan Penjualan,bahkan setelah berbagai ikhtiar telah Anda lakukan,Promosi Anda telah buat secara besar-besaran,namun tetap juga tidak membuahkan hasil,maka jangan bersedih dan jangan mengabaikan risalah /website ini sebelum Anda membacanya sehingga selesai.

Mengembangkan perniagaan memang tidak mudah.Meningkatkan penjualan secara cepat pun tak semudah membalik telapak tangan.Secara pasti,apakah Anda ingin: Usaha Anda berkembang sangat pesat,hanya dalam tempoh singkat mampu meraih keuntungan berlipat ganda/pendapatan lumayan? Apapun yang Anda JUAL hanya dalam sekejap langsung laris? Memiliki lebih banyak klien/pelanggan yang berpotensi?Mampu meraih keuntungan secara cepat dan efektif? Serta berbagai manfaat lainnya yang menguntungkan?

Faktor penjualan terbukti paling banyak memberikan impak terbesar bagi pertumbuhan ekonomi sebuah perniagaan,tentang bagaimana dan sejauh mana kita mampu menjual produk yang kita miliki.Namun banyak orang mengenal dan memahami,bahkan telah melakukan pelbagai strategi pemasaran tapi tetap saja produknya tidak laku. Bahkan mengalami kerugian. Mengapa hal ini boleh terjadi?Kerana pemasaran yang mereka lakukan tidak tepat!Dan ini sangat bahaya kerana dengan konsep pemasaran yang salah,tidak saja produk Anda gagal terjual tapi masa depan Anda pun ikut terancam.Sebaliknya dengan pengurusan dan pemasaran yang tepat,kami yakin 99% usaha anda akan meningkat dengan cepat,bahkan tidak seperti yang anda jangkakan!Untuk itu jangan ragu,buka mata dan hati Anda sekarang juga.Temukan strategi paling jitu dan tepat bersama Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D dalam sebuah program khusus,hanya untuk Anda yang menginginkan perubahan pada faktor penjualan yang Anda kelola saat ini dalam program ANUGERAH AGUNG ULTIMATE INNER ACTIVE BIONIC.

Program ANUGERAH AGUNG ULTIMATE INNER ACTIVE BIONICmerupakan terobosan baru di bidang pemasaran/penjualan yang mengabungkan prinsip pengurusan pemasaran moden dan pengurusan spiritual yang mengeksplorasi fungsi otak kiri,otak kanan,otak spiritual dan otak universal serta cara-cara praktikal,efisien,efektif dan terpadu dalam meningkatkan penjualan.Program ini sangat bermanfaat bagi sesiapapun yang ingin meningkatkan penjualan secara spektakuler. DenganANUGERAH AGUNG ULTIMATE INNER ACTIVE BIONIC Anda akan mengetahui secara pasti kehebatan pemasaran sistem ANUGERAH AGUNG ULTIMATE INNER ACTIVE BIONIC yang menakjubkan dan bagaimana Anda melakukannya,bagaimana membangun kekuatan penjualan dalam rangka mengembangkan bisnes /perniagaan Anda.Jika Anda mengetahui pentingnya hal ini,Anda tidak akan pernah mengabaikan program ANUGERAH AGUNG ULTIMATE INNER ACTIVE BIONIC sebagai bahagian dari Program Pemasaran Anda.

Pelatihan Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini menggabungkan ilmu Neuro Liguistic Programming (NLP) dan Conversational Hypnosis yang ditujukan untuk mempengaruhi bawah sedar orang lain agar mahu membeli produk yang Anda tawarkan dengan senang hati (tanpa merasa tertekan atau dirugikan). Pelatihan ini mengajarkan Anda bagaimana cara menggunakan teknik komunikasi non verbal (komunikasi batin) yang mampu mempengaruhi bawah sedar seseorang, sehingga orang tersebut membuat keputusan sesuai dengan apa yang Anda harapkan.

Disisi lain, pelatihan Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini tidak hanya untuk sales atau orang marketing. Apapun pekerjaan dan posisi di Jabatan, apabila kegiatan Anda berkaitan dengan orang lain dan Anda berharap orang lain boleh lebih menuruti perintah/keinginan Anda dengan senang hati (tanpa merasa dipaksa), maka program ini sesuai untuk Anda. Program Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic ini sesuai diikuti oleh individu atau perniagaan yang ingin meningkatkan kemampuan daya keusahawanannya.

 Menjual tidak hanya terbatas pada proses menawarkan sebuah produk atau perkhidmatan, melainkan merupakan keterampilan membuat orang lain percaya dengan  Anda dan dengan sukarela melakukan apa yang Anda sarankan.

 Memahami bahawa komunikasi berlangsung secara sedar dan bawah sedar.

 Memahami fakta bahawa sebahagian besar keputusan dibuat bukan atas dasar logik, melainkan atas dasar perasaan dan dorongan bawah sedar.

 Cara membuat orang lain suka, merasa selesa dan percaya kepada Anda.

 Cara mempengaruhi fikiran bawah sedar prospek sehingga prospek menjadi terbuka dan mahu menerima proposal yang ditawarkan.

 Bagaimana memasukkan sugesti (perintah) secara tersembunyi yang mampu mempengaruhi Minda bawah sedar prospek, tanpa dia merasa dikuasai oleh Anda.

 Dengan Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic, prospek atau pelanggan Anda akan merasa bahawa pilihan atau keputusan yang dia ambil adalah atas dasar keinginannya sendiri. Prospek tidak merasa dihipnotis atau dipengaruhi.

Workshop ini sesuai untuk tenaga sales & marketing, agen insurans, MLM, trainer, manager, pengamal pengubatan alternatif, hipnoterapi, guru, orang tua dan orang yang ingin meningkatkan kemampuan persuasi (mempengaruhi & memujuk), baik dalam bisnes, pekerjaan mahupun dalam hidup sehari hari.

CATATAN: Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic Program ini dibukakan rahsianya kepada Anda agar Anda mampu mempengaruhi Minda orang lain. Yang kami ajarkan dalam Training Anugerah Agung Ultimate Inner Active Bionic adalah teknik komunikasi non verbal agar orang lain lebih menyukai dan lebih percaya kepada Anda, termasuk menyukai dan percaya dengan kualiti produk Anda. Sering kali Anda mempunyai produk/perkhidmatan yang bagus tapi orang lain tidak mahu menerimanya kerana merasa ragu. Jadi, setelah Anda memahami rahsia komunikasi dan rahsia Minda manusia, maka Anda akan berkemampuan mempengaruhi Minda dan perasaan seseorang agar percaya dan mengikuti saranan Anda.

PERHATIAN:

PROGRAM ANUGERAH AGUNG ULTIMATE INNER ACTIVE BIONIC INI HANYA BOLEH ANDA PEROLEHI DI ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE SAHAJA, SAYA TIDAK PERNAH MEWAKILKAN SESIAPAPUN UNTUK MEMBUKA KURSUS / PROGRAM ANUGERAH AGUNG ULTIMATE INNER ACTIVE BIONIC INI, PASTIKAN ANDA MENDAPATKAN PROGRAM INI DARIPADA SAYA SENDIRI SELAKU PENEMU & PENGASAS PROGRAM ANUGERAH AGUNG ULTIMATE INNER ACTIVE BIONIC INI, PROGRAM INI TELAH MELALUI EKSPERIMEN DAN PENGUJIAN BERTAHUN-TAHUN SEBELUM DIBUKA UNTUK UMUM, DAN TELAH BANYAK YANG MENIKMATI KESUKSESAN DAN HASIL LUARBIASA SETELAH MEMPRAKTIKKAN PROGRAMANUGERAH AGUNG ULTIMATE INNER ACTIVE BIONIC INI DALAM KEHIDUPAN MEREKA, MEREKA SUDAH MEMBUKTIKANNYA,ANDA BILA LAGI??????????????

Tempahan Anugerah Agung Ultimate Inner Active

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s